Myytävät kohteet

Tästä pääset tutustumaan myynnissä oleviin kohteisiimme. Jos löydät sinua kiinnostavan asunnon tai tontin, ota yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja ja tulemme esittelemään kohdetta paikan päälle.

Kerrostaloasunnot

Kerrostaloasunto soveltuu monenlaisten asujien tarpeisiin: perheasunnoksi, opiskelijaboksiksi tai eläkekodiksi. Kerrostalohuoneistot ovat myös järkeviä kohteita asuntosijoittajille.

Tutustu kohteisiin

Omakotitalot

Omakotitalo on perinteinen osa suomalaista unelmaa. Autamme sinua löytämään juuri sinulle ja perheellesi sopivan talon, johon saapuessasi tunnet vihdoinkin tulleesi kotiin.

Tutustu kohteisiin

Rivitaloasunnot

Rivitaloasuminen on erityisesti perheiden ja pariskuntien suosima asumismuoto. Sopivasti yhteisöllisyyttä, huolettomuutta ja omaa rauhaa – ja mahdollisuus vaikka omaan puutarhaankin.

Tutustu kohteisiin

Luhtitalot

Luhtitaloissa yhdistyvät kätevällä tavalla kerrostaloasumisen helppous ja rivitalomainen pihapiiri. Löytyisikö luhtitalokohteistamme täydellinen koti sinun perheellesi?

Tutustu kohteisiin

Loma-asunnot

Täydellinen loma-asunto voi olla yhtä hyvin pieni mökki luonnon rauhassa kuin hulppea huvila järven rannalla. Katso, mitä valikoimistamme tällä hetkellä löytyy.

Tutustu kohteisiin

Tontit

Löytyisikö myynnissämme olevista tonteista sopiva rakennuspaikka sinun kodillesi? Tutustu kohteisiimme ja kysy lisää.

Tutustu kohteisiin

Toimitilat

Välitämme yritysten tarpeisiin sopivia toimitiloja aina toimisto- ja liiketiloista halleihin ja varastorakennuksiin. Ota yhteyttä, niin sovitaan henkilökohtainen esittely sinua kiinnostavasta kohteesta!

Tutustu kohteisiin

Autotallit

Oma autotalli on järkevä sijoitus, joka pitää auton takuulla suojassa ja lämpimänä. Samalla se tarjoaa myös lämmintä säilytys- ja askartelutilaa.

Tutustu kohteisiin