Yhteystiedot

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy

050 573 6105 (toimisto)
myynti@savolin.fi

Kauppakatu 41 B 11 (Punainen tiilitalo, 2. kerros) 40100 Jyväskylä

Jere Savolin
LKV, KED

Tämä mies, yksi Savolinin konkareista, on Jyväskylässä ja kotikonnuillaan Säynätsalossa (a.k.a. Jyväskylän Ahvenanmaalla) jo käsite. Hänet tuntee nimittäin lähes kaikki elolliset. Jos Jere ei ole asiakkaiden tykönä tekemässä arviointeja, saattaa hän olla verkostoitumassa paikallisten yrittäjien, järjestöjen tai urheiluseurojen kanssa. Nopean välittäjän liikkeistä ei voi olla varma ennen kuin mies kaartaa tukka hulmuten pihaan. Silloin myös tietää, että jotain hyvää on tapahtumassa.

Nallekarhumaisen olemuksen omaava Jere on työkavereiden mukaan hyväsydäminen ja vauhdikas visionääri, jolla on laajat verkostot ja aito halu palvella kaikkia asiakkaita.

Tero Tourunen
LKV

Tero on täysiverinen Palokan lahja Jyväskylän seudun kiinteistönvälitykselle. Gasellin kroppa ja leijonan lantio kantaa myös nimeä The Takamies. Tämä toki on täysin Teron omaa syytä, sillä onhan Tero tunnetusti aivan kaiken takana varmistamassa onnistumiset. Golfin, kuntosalin ja jääkiekon nimeen vannova on tasainen tuloksentekijä kotien myynnissä. Toimistolla ja reissuissa Tero takaa, että kaikki viihtyvät. Hän on nimittäin mainio mies.

Teron kollegat kuvailevat häntä mieheksi, josta on helppo pitää. Hän on luottamusta herättävä ja luottamuksen arvoinen tyyppi, joka on erittäin hyvä kuuntelemaan.

Nina Tawast
LKV, SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Kun vuosia sitten Jere soitti Ninalle ja Nina astui LKV Savolinin toimiston ovista sisään, pyöräytti nainen toimiston ympäri täyttäen sen elämänmyönteisyydellä ja uusilla tuulilla. Hän on kauppakorkeataustainen markkinoinnin ja kauppaoikeuden osaaja, kiinteistönvälityksen taitaja ja taitava tuloksentekijä, joka palvelee asiakkaita ilomielin myös englanniksi tai ranskaksi. Jyväskylän positiivisin välittäjä, jolle asiakkaista tulee matkan varrella usein myös ystäviä. Tämän elämänmyönteisen naisen mielestä upeimmat neliöt löytyvät vaihtuviin kansallispuistojen maisemiin pystytetystä, omasta teltasta. Saattaapa naisen toisinaan tavata myös lenkkipolulta, tenniskentältä tai punttisalilta. Tai pöhköilemästä koiransa kanssa.

Työkaverit kuvailevat Ninaa sydämensivistyneeksi ja innostuneeksi osaajaksi, joka ottaa asioista perin pohjin selvää ja ylittää suvereenisti kaikkien odotukset.

Mikko Savolainen
LKV, KED

Mikko Karstulan poika on hyväntahtoinen, hajamielinenkin, äärimmäisen kova ammattilainen ja lakipykälien taitaja. Konkari alallaan, vaikka nuori onkin. Tai hetkinen. Keski-ikä on kyllä jo ylittynyt. No ei nuori, mutta kuitenkin Vuoden Välittäjä vuosimallia 2017. Vai oliko se 2018…? Hän on perhekeskeinen, sisimmiltään mukava maalaispoika, jolla on hyvät kontaktit. Toimii myös Suomen Kiinteistönvälittäjien paikallisyhtiön hallituksessa. Osaa pyörittää yritystä, golfata sekä liikkua Jyväskylässä ja Laukaassa kuin välittäjäkonkari konsanaan. Ja hänellä on siis niin hyvä parta, että babyface-savolinlaiset katselevat sitä usein haikean kateellisena.

Mikossa on työkavereiden mukaan kaikki kohdallaan. Hän on lakiasioiden taituri sekä luottamusta herättävä tyyppi, jonka luokse asiakkaat palaavat yhä uudestaan.

Juha Niska
AKA (Y), LKV

Rauhallisen savolinlaisen sisällä roihuaa välittäjän sammumaton palo, joka useimmiten näkyy tarkkasilmäisinä huomioina asuntomarkkinasta ja sen viimeisimmistä käänteistä. Intohimo lajiin ja asuntojen arviointiin on vienyt miehen mukanaan ja sittemmin maine Jyvässeudulla on kasvanut vauhdilla. Nimikin on saanut uuden upean liitteen, ”Mr. Toimitilat”. Kiinteistönvälityksen ohella Juhan tonttia ovat toimitilojen myynti, arviointi ja vuokraus sekä arviointitehtävät. Juha on Keskuskauppakamarin hyväksymä auktorisoitu kiinteistöarvioija ja Suomen Kiinteistöarviointiyhdistyksen jäsen. Maininnan ansaitsee myös miehen lappilaistausta ja palo kalastukseen, mikä tietenkin osoittaa Juhan omaavan miellyttävän luonteen.

Juha on kollegoiden mukaan virtuoosi liiketilataituri, joka on asiallinen ja rento, osaava ja hirvittävän, pelottavan, kauhistuttavan fiksu.

Ossi Louhivaara
KiLAT, LKV

Ossi eli Opa on yksi harvoista savolinlaisista, jolle katsomollinen ihmisiä on hurrannut tyylikkäistä maaleista. Hän on siis jonkinlainen stara. Vuoden tulokkaan persoona on jo jäänyt useiden asiakkaiden mieleen, sillä ystävällisempää, rehdimpää ja (urheilijan kestävää) kroppaa likoon laittavampaa henkilöä on hankala Jyväskylästä löytää. Lätkäkaukalossa Opa on tullut tutuksi hyvänä maalintekijänä ja golfkentillä ahkerana kisamiehenä. Tällainen yhdistelmä toimii savolinlaisten keskuudessa oikein mainiosti.

Muut savolinlaiset kuvaavat Ossia symppikseksi ja ymmärtäväiseksi tyypiksi, josta on helppo pitää. Hän on myös äärimmäisen ahkera ja oppimishaluinen osaaja.

Liisa Kulmala
LKV, KED, SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Jos annoit hyvää palautetta meidän toimistolle, olit luultavasti tekemisissä tämän ”voi herranen aika mikä nainen” -naisen kanssa. Tämä paljasjalkainen Jyväskyläläinen on myynyt koteja kymmenen vuoden ajan ja melkein toisen mokoman rahoittanut niitä, sillä Liisa on myös pankkitaustainen rahoitusalan ammattilainen.

Työn vastapainoksi liikkuvalle naiselle kaikenlainen sporttaaminen laskee kierroksia aina päällä seisonnasta viimeisempään innostukseen avantouintiin. Aina kuin mahdollista Liisa kurvaa kohti mökkiä Päijänteen rantamaisemiin jossa prässihousut vaihtuu verkkareihin ja käteen ilmestyy milloin vasara milloin maalisuti – ideoita ei puutu mutta vuorokauteen kylä kaipaisi lisää tunteja. Myös kaikenlaiset eläinystävät ovat Liisan heikkokohta, ”jos en myisi asuntoja, niin haluaisin oman farmin”.

Työkaverit kuvaavat Liisaa sydämelliseksi, aidoksi, hauskaksi ja lähestyttäväksi ihmiseksi, jota voisi kadehtia ellei olisi niin mahtava tyyppi.

 

Yhteystiedot