Kiinteistönvälittäjät

Tutustu palveleviin kiinteistönvälittäjiimme! Henkilökunnallamme on monipuolista kokemusta ja osaamista erilaisilta kiinteistönvälitykseen liittyviltä erikoisaloilta.

Jere Savolin

Jere Savolin

Isänsä Reijon jalanjäljissä alalle tullut Jere aloitti kiinteistönvälittäjän työt keväällä 1998.

Lue lisää
Tero Tourunen

Tero Tourunen

15 vuoden myyntikokemus ja asiakaslähtöinen palvelu ovat muokanneet minusta tehokkaan kiinteistönvälittäjän, joka keskittyy olennaisiin asioihin. Asuntokaupan parissa olen toiminut vuodesta 2014 alkaen.

Lue lisää
Nina Tawast

Nina Tawast

Nina on kauppakorkeataustainen markkinoinnin, kauppaoikeuden, viestinnän ja johtamisen osaaja, jonka sydän palaa asuntomarkkinoille ja kotien välittämiselle.

Lue lisää
Mikko Savolainen

Mikko Savolainen

Vuodesta 2002 kiinteistönvälittäjänä Jyväskylän seudulla toiminut Mikko tuli LKV Savolin Oy:n osakkaaksi syksyllä 2005. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on valinnut Mikon vuoden kiinteistönvälittäjäksi (2017).

Lue lisää
Juha Niska

Juha Niska

Juhalla on laaja-alainen työkokemus kiinteistö- ja rakennusalalta jo vuodesta 1998 alkaen. LKV-tutkinnon hän suoritti vuonna 2006, samoin kuin Markkinointi-instituutin kiinteistönvälittäjätutkinnon.

Lue lisää
Reijo Savolin

Reijo Savolin

LKV Savolinin perustaja Reijo Savolin toimii kiinteistönvälittäjänä jo viidettä vuosikymmentä. Monipuolista kokemusta alalta on karttunut eri esimiestehtävissä.

Lue lisää
Jenna Muilu

Jenna Muilu

Jenna on Etelä-Karjalasta lähtöisin oleva, Euroopan unionin oikeuteen sekä sopimusoikeuteen perehtynyt erikoisjuristitutkinnon omaava kolmen pienen pojan äiti.

Lue lisää