Kiinteistönvälittäjät

Tutustu palveleviin kiinteistönvälittäjiimme! Henkilökunnallamme on monipuolista kokemusta ja osaamista erilaisilta kiinteistönvälitykseen liittyviltä erikoisaloilta.

Kim Särkkä

Kim Särkkä

Uusi kasvo kiinteistöalalla, mutta useiden vuosien kokemus myyntityöstä missä palvellut rautaisesti asiakkaita heidän tarpeet täyttäen ja vieden ihmisiä älykkäämpään aikaan.

Lue lisää
Juha Niska

Juha Niska

Juhalla on laaja-alainen työkokemus kiinteistö- ja rakennusalalta jo vuodesta 1998 alkaen. LKV-tutkinnon hän suoritti vuonna 2006, samoin kuin Markkinointi-instituutin kiinteistönvälittäjätutkinnon.

Lue lisää
Mikko Savolainen

Mikko Savolainen

Vuodesta 2002 kiinteistönvälittäjänä Jyväskylän seudulla toiminut Mikko tuli LKV Savolin Oy:n osakkaaksi syksyllä 2005. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on valinnut Mikon vuoden kiinteistönvälittäjäksi (2017).

Lue lisää
Tero Tourunen

Tero Tourunen

10 vuoden myyntikokemus ja asiakaslähtöinen palvelu ovat muokanneet minusta tehokkaan kiinteistönvälittäjän, joka keskittyy olennaisiin asioihin. Asuntokaupan parissa olen toiminut vuodesta 2014 alkaen.

Lue lisää
Jere Savolin

Jere Savolin

Isänsä Reijon jalanjäljissä alalle tullut Jere aloitti kiinteistönvälittäjän työt keväällä 1998.

Lue lisää
Reijo Savolin

Reijo Savolin

LKV Savolinin perustaja Reijo Savolin toimii kiinteistönvälittäjänä jo viidettä vuosikymmentä. Monipuolista kokemusta alalta on karttunut eri esimiestehtävissä.

Lue lisää