lkv savolin nalle asunnon ikkunalla

Anna meidän taata sinulle paras mahdollinen myyntikokemus

LKV Savolinin kiinteistönvälittäjät ovat ammattitaitoisia osaajia ja välittäviä ihmisiä. Kanssamme asuntosi välittäminen sujuu mukavasti ja sujuvasti, kaikkia osapuolia kunnioittaen. Hoidamme asunnon myynnin alusta loppuun luotettavasti ja teemme aidosti kaikkemme, että asuntosi myydään onnistuneesti.

1. Arvioimme asunnon ja määrittelemme hinnan

Aloitamme asuntosi myynnin arvioinnilla, jossa tutustumme myytävään asuntoon ja sen hintaan vaikuttaviin tekijöihin. Hinnoittelun onnistuminen vaikuttaa ratkaisevasti koko kaupan onnistumiseen. Asunnon hinta määritellään yleensä alueen vastaavanlaisten asuntojen hintapyyntöjen sekä toteutuneiden myyntihintojen perusteella, ottaen huomioon asunnon kunnon sekä kilpailutilanteen. Tässä kohtaa annamme sinulle myös arvion myyntiajasta.

2. Sovimme asunnon myynnin vaiheista ja yksityiskohdista

Toimeksiannon tekemisen yhteydessä käymme läpi asunnon myymisen vaiheet: mitä asiakirjoja hankimme, miten ja milloin kuvaamme asuntonne, miten esittelemme ja markkinoimme sitä, miten pidämme toisiimme yhteyttä ja miten saatamme kaupan sujuvasti loppuun.

3. Suunnittelemme ja toteutamme monipuolisen, vaikuttavan ja visuaalisesti houkuttelevan markkinoinnin

Ensivaikutelma myytävästä asunnosta syntyy vahvasti esitettävien valokuvien perusteella, ja siksi panostamme myyntikuviin erityisen paljon. Käytössämme on ammattivalokuvaaja, jonka ottamien kuvien avulla asuntosi erottuu muiden joukosta ja ostajat saavat paremman käsityksen kodista jo ennen paikan päällä käyntiä. Kauttamme hoituvat myös 3D-esittelyt, ilmakuvaukset ja videointi. Havainnollistavat pohjakuvat tulevat yhteistyökumppaneiltamme.

Markkinoinnissa korostamme yksityisnäyttöjen merkitystä. Käytämme asuntojen esilletuomiseen monipuolisesti digimarkkinointia, sosiaalista mediaa ja valtakunnallisia asuntoportaaleja. Myynnissä olevat asunnot julkaistaan etuovi.comissa, oikotie.fissä ja tori.fissä

4. Solmimme kaupat kahvikupposten äärellä ja iloitsemme kanssasi

Kun kodille on löydetty ostaja, hoidamme kaupantekoon liittyvät käytännön järjestelyt ja teemme kaikki tarvittavat asiakirjat. Kaupantekotilaisuus järjestetään joko omassa pankissasi, toimistollamme tai etänä sähköisten järjestelmien kautta. Käymme kauppakirjan sisällön vielä läpi yhdessä myyjän ja ostajan kanssa varmistaen, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä kauppaan.

Kun kaupat on solmittu onnistuneesti, veloitamme välityspalkkion. Välityspalkkiomme on 4 % + alv. 24 % = 4,96 % velattomasta hinnasta tai sopimuksen mukaan. Minimipalkkio on 3500 euroa, sis. alv. 24 %.