LKV Savolin Oy – Kiinteistönvälitystä jo neljällä vuosikymmenellä

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) vuoden yritys 2023.
Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista kiinteistönvälitysalan osaamista, joka koostuu ammattitaidosta, paikallistuntemuksesta ja kyvystä vastata asiakkaan tarpeisiin. Erikoisalaamme ovat perinteinen kiinteistönvälitys, liiketeollisten tilojen välitys, vuokrakohteiden välitys ja arviointitoiminta.

Välitämme vähän enemmän

Savolinin tiimillä on vahva ammattitaito, jota kehitetään jatkuvasti koulutuksilla. Haluamme aina löytää oikean ratkaisun asiakkaan tilanteeseen. Emme pyri olemaan kaupungin suurin kiinteistönvälitystoimisto henkilömäärässä mitattuna, vaan haluamme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja asiantuntijuutta. Me välitämme vähän enemmän: emme vain asuntojen määrässä, vaan sydämen asenteessa. Tavoitteemme on pysyä Jyväskylän välittävimpänä toimistona, jonka puoleen asiakkaat haluavat kääntyä yhä uudestaan.

Ytimessä luottamus

Luottamus on meille erittäin tärkeää asiakkaiden palvelussa. Ilman luottamusta näitä töitä on mahdotonta tehdä. Olemme sekä myyjän että ostajan asialla, ja teemme kaikkemme, että asuntokaupat toteutuvat sujuvasti ja luotettavasti. Kokonaisvaltaisella palvelulla teemme asunnon myynnin ja ostamisen asiakkaalle helpoksi. Oheispalveluina tarjoamme mm. arviointipalveluita sekä asiakirjojen, kuten kauppakirjojen, laadintaa.

Tukenamme on monipuolinen yhteistyökumppaneiden verkosto

Uskomme yhteistyön voimaan. Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon (SKVL), jonka kautta meillä on kattava yhteistyöverkosto ja hyvä taustatuki apunamme. Tarvittaessa saamme sieltä asiantuntija-apua esimerkiksi asiakkaidemme lakitietoa vaativiin ongelmatilanteisiin.

Säännöllisiä yhteistyökumppaneitamme asuntokaupoissa ovat luonnollisesti rahoituslaitokset. Meihin törmää usein myös paikallisten urheiluseurojen tapahtumissa, ja teemme yhteistyötä esimerkiksi JYPin, Happeen, JBA:n, Kirittärien, JyväsGolfin ja Peurunkagolfin kanssa.

Kiinteistönvälitystä vuodesta 1998

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:n toiminnan juuret johtaa vuoteen 1998, kun Reijo Savolin perusti yrityksen. Kiitos asiakkaidemme luottamuksen, yritys työllistää tänä päivänä 9 kiinteistönvälitysalan ammattilaista ja toteuttaa Jyvässeudulla satoja asuntokauppoja vuosittain.