Ota yhteyttä välittäjään

Aatoksenkatu 6, 53 m²

2h, k, kph, vh, lasit.p.

134 000 €

Tyylikkäästi remontoitu kaksio Aatoksenkadulla!

Kivenheiton päässä keskustasta, kivalla Viitaniemen asuinalueella vuonna 2021 keittiö- ja kylpyhuoneremontin läpi käynyt asunto. Eteisessä on säilytystilaa ja käytävän päässä vaatehuone. Tyylikäs musta keittiö rajautuu olohuoneesta niemekkeellä, jota voi hyödyntää niin työtasona kuin ruokapöytänäkin. Iso lasitettu parveke on olohuoneen jatkeena, maisemat kivasti vehreälle takapihalle. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle ja kompaktit neliöt on hyödynnetty tehokkaasti.

Viitaniemessä on erinomaiset liikuntamahdollisuudet, kävelymatkan päästä löytyy kouluvaihtoehtoja löytyy peruskoulusta korkeakouluun ja keskustan palveluihinkin on vain noin kilometrin matka.

Tässä oiva vaihtoehto joko omaksi kodiksi tai sijoitukseen!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80305902

Huone-erittely

2h, k, kph, vh, lasit.p.

Huoneiden lukumäärä

2

Asuinpinta-ala m2

53 m²

Kokonaispinta-ala

53 m²

Kerros

2

Rakennusvuosi

1981

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

134 000 €

Velkaosuus

432,82 €

Vesimaksu

28 € / hlö / kk

Hoitovastike

159 €

Rahoitusvastike

31,80 €

Kohteen muut tiedot

Sauna

1

10 euroa kuukaudessa
kuukaudessa

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6

Isännöitsijä

Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy

Tulevat remontit

Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: Pohjakuvien piirtäminen digitaaliseen muotoon, A-talon kattoikkunoiden kunnon tarkastus, kunnossapitoarvioiden päivittäminen ja niistä johtuvat mahdolliset toimenpiteet, eri energiaratkaisujen tutkiminen ja mahdollinen hyödyntäminen, käyttövesiputkistosaneerauksen suunnittelu, ilmastointijärjestelmän puhdistus ja säädöt.

Tehdyt remontit

Vesik. osittainen uusiminen -02, ikkunoiden ja parvekeo. uusiminen -03, ulkov.n lisäyksiä, kylmiöiden korjaus -04, parvekkeiden kaiteiden puuosien uusinta, autotallin katon vesieristeen uusinta, kylmien autotallien kattorakenteiden saneeraus -06, IV tasapainotus -07, rappukäytävien maalaus , LJ-huoneen saneeraus -09, pihakäytävien asfalttikorjauksia, B-talon kattoikkunoiden uusiminen -10, tuuletusparvekkeiden korjaus, hissien korjaukset kuntoarvion pohjalta, As Oy:n omistaman asunnon parvekkeen lasitus, Jalonraitille johtavien portaiden uusiminen -11, IV-hormien puhdistus ja säädöt, B-talon saunan kiukaan uusinta, autotallin päädyn uusiminen ja tallirakennuksen maalaus, lämpökuvauksen suorittaminen, B-rapun hissikorin kannatinhihnojen uusiminen, As Oy:n omistaman asunnon remontointi ja jää-pakastekaapin sekä apk uusinta -12, puiden kaato puuston kuntokartotuksen perusteella, tuuletusp. lasitus, rännilämmityksen asennus A-talon vesikaton sadevesikouruun, kattokaivoihin ja 2 syöksytorveen, ulkovalaistuksen uusiminen -13, patteriverkoston perussäätö, kylpyhuoneiden kuntokartoitus, lukitus. uus. Aurinkoenergian käyttöönotto, vettäsäästävien suuttimien asentaminen -14, aidan rakentaminen Nisulank. puoleiselle rajalle, pesutuvan pesukoneen uusiminen, vesikaton ja kattovarustuksien tarkastus -15, poistoilman lämmöntalteenotto, A-talon parvekkeiden puuosien huolt, julkisivujen sammalen poisto -16, kerrostalon kattokaivojen mutka-osien vaihto -18, A-talon ja parkkipaikan välisen ulkoportaiden uusinta, B-talon vesikattojen pinta-materiaalien uusinta -19, molempien rappujen hissien uusinta, A-, B- ja F-rappujen ulko-ovien modernisointi / sähköistäminen sekä ulko-ovien esteettömyyteen liittyvät työt, A- ja B-rappujen valaistuksien muuttaminen liiketunnistein toimiksi, jätepisteen muutostyöt -21, aidan rakentaminen Jalonraitin ja Kisakadun puolella, parveke- ja julkisivukorjaukset, pysäköintialueen painauman korjaus -22.

Asuntojen lukumäärä

73

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto, LTO

Energialuokka

F2013

Asbestikartoitus

1
1

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Tasakatto

Keittiön kuvaus

Koko keittiö remontoitu 2021, jolloin uusittu sekä kaapistot että kodinkoneet

Kylpyhuoneen kuvaus

Pesuhuone remontoitu vuonna 2021, remontissa uusittu kaikki pesuhuoneen vesikalusteet ja käyttövesiputket sekä suihkuseinä ja kaapistot. Vanha laatoitus maalattu.

Rakennusmateriaali

Betoni

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.