Ota yhteyttä välittäjään

Haarlantie 6, 350 m²

8h, k, khh, 3x wc, kph, s, 2x vh

440 000 €

Kerrassaan upea kokonaisuus Lievestuoreenjärven rannalla!

Pihatien päässä, hulppean kokoisella tontilla seisoo ylväänä vanhan Haarlan Selluloosatehtaan johtajan, v. 1926 virka-asunnoksi rakennuttama koti. Kauniisti remontoidusta rakennuksesta on tehty tunnelmaltaan lämmin ja kodikas.

Sisääntulokerroksesta löytyvät tämän kodin oleskelutilat, ruokailutila ja keittiö, sekä takkahuone, joka parhaillaan toimittaa biljardisalin virkaa. Suuret ikkunat avaavat maisemaa niin rantaan, kuin vehreälle pihamaallekin. Lähes kolmen metrin huonekorkeus tuo ilmavuutta jo valmiiksi valoisiin tiloihin.

Keittiö on remontoitu v. 2022 ja samalla keittiön viereiseen tilaan on rakennettu kodinhoitohuone. Keittiön ajaton värimaailma ja nykyaikaiset kodinkoneet palvelevat vielä pitkään.

Yläkerrasta löytyvät neljä makuuhuonetta, kylpyhuone/wc ja aula. Makuuhuoneet asettuvat jokainen omaan nurkkaansa taaten oman rauhan sitä kaipaavalle. Aulassa on mukavasti tilaa esimerkiksi arkiolohuoneelle, jossa on kiva pelailla videopelejä tai katsella aamun lastenohjelmia. Yläkerran kylpyhuoneesta löytyy suloinen tassuamme, jossa pääsee vaahtokylpyyn rentoutumaan. Kaksi parveketta asettuvat kumpikin omille puolilleen rakennusta.

Kellarista löytyvät pesutilat on kunnostettu v. 2022. Pukuhuone johdattaa suihkun kautta löylyihin, jossa puukiuas lämmittää lempeät löylyt isommallekin porukalle. Kellarin lämmin varastotila on omiaan harrastusvälineiden ja kausivaatteiden säilytykseen.

Kohdetta on remontoitu kattavasti viimeisen 10 vuoden aikana. Maalämpöjärjestelmä on asennettu v. 2012, viemäriputkistot sukitettu, käyttövesi- ja lämpöpatteriputket sekä patterit on uusittu v. 2016-2017. Pintaremonttia on tehty parin viime vuoden aikana. Kauniita vanhoja yksityiskohtia on säilytetty ja tässä kodissa onkin täysin sulassa sovussa rakennuksen historia ja nykyajan tarpeet.

Rantaviivaa on n. 120m ja tasaisella nurmipihalla voi järjestää vaikkapa puutarhajuhlat, pelata pihapelejä ja grillailla. Jyväskylän keskustaan hurauttaa valaistua ja päällystettyä tietä alle 30 minuutissa.

Ota yhteyttä, niin lähdetään katsomaan tätä uniikkia kotia!

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80289938

Huone-erittely

8h, k, khh, 3x wc, kph, s, 2x vh

Huoneiden lukumäärä

8

Asuinpinta-ala m2

350 m²

Kokonaispinta-ala

350 m²

Kerros

3

Rakennusvuosi

1926

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

440 000 €

Kohteen muut tiedot

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Maalämpö

Tehdyt remontit

Talon ja sokkelien maalaus, talotikkaiden maalaus 5-6/2024, lämpöputket eristetty rossipohjassa ja kellarissa, ullakolla olevat iv-kanavat eristetty 2022, kellarin pesutilat kunnostettu, lattia laatoitettu vanhan laatan päälle, seinälaatoituksen saumaukset uusittu, jonka jälkeen seinät maalattu, saunan panelointi pintakäsitelty 2022, portaikon ja yläkerran lattiat (pl. päämakuuhuone) uusittu 2022, keittiö remontoitu, samalla kodinhoitohuone rakennettu keittiön viereiseen toimistohuoneeseen 2022, sisäseinien pinnat uusittu 2021-2023, rossitilan maapohjan kunnostus ja tuuletuksen tehostus 2021, pää ulko-ovi uusittu 2021, käyttövesi- ja lämpöpatteriputket ja patterit uusittu 2017, viemäriputkistot pinnoitus sukittamalla 2016, osa ikkunoista uusittu 2015, maalämpöjärjestelmä 2012, vesikatto remontoitu, kattorakenteita korotettu 2010.

Ilmanvaihto

Painovoimainen

Energialuokka

C2018

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Kylpyhuoneen kuvaus

Yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi, tassuamme, wc, peili, pesuallas, allaskaapit. Lattialaatta ja seinäkaakeli.
Kellarin kylpyhuoneessa suihku ja pukuhuone.

Rakennusmateriaali

Hirsi, puu ja Julkisivurappaus

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.