Ota yhteyttä välittäjään

Vesilaitoksenkuja 6, 244 m²

5h, k, khh, pkh, 2x kph, s, 3x wc, 3x vh, 2x parv., viihdeh.

795 000 €

Huh, nyt on tarjolla jotain todella upeaa! Vaajakoskelta, Vesilaitoksenkujalta jykevä omakotitalo järvimaisemin.

Kun tähän kotiin astuu sisälle, ei voi olla huomaamatta, että jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittuja. Sisustussuunnittelu Marika Kurki Oy tekemät materiaalivalinnat luovat arvokkaan ja tyylikkään kokonaisuuden, josta ei kuitenkaan kodin lämmintä tuntua puutu.

Asuintilat sijaitsevat kahdessa tasossa. Alakerta on porrastettu ja olohuoneen hulppean huonekorkeuden sekä suurien ikkunoiden ansioista koko koti suorastaan kylpee luonnonvalossa. Oleskelutilassa on kaunis, tunnelmaa luova takka ja tilan perällä ovat ruokailutila sekä keittiö. Keittiössä on valmiudet vaativampaankin kokkailuun. Laadukkaat, osaksi integroidut kodinkoneet ja runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Niemekkeeseen asetettu liesi mahdollistaa perheen ja ystävien kanssa seurustelun ruoanlaiton lomassa. Kaunis järvimaisema viimeistelee kokonaisuuden.

Miltäpä kuulostaisi oma viihdehuone? Tästä kodista sekin löytyy – tietysti! Huoneesta löytyy iso valkokangas, videotykki ja kaiutinsarja sekä keittiö-/baarinurkkaus, jossa vesipiste ja integroitu jääkaappi. Lauantain leffailta tai penkkiurheilijan peli-ilta viedään ihan uudelle tasolle. Jatkuisiko ilta spa-henkisen kylpyhuoneen kautta saunan löylyihin ja siitä terassille ulkoporeisiin?

Vaikka luksukseen on paljon mahdollisuuksia, ei arjen perustoiminnoistakaan ole tingitty. Alakerrasta löytyy kaksi erillistä wc:tä, työhuone ja kodinhoitohuone, jossa tilaa pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kuivauskaappi siirtyy kaupan mukana helpottamaan uuden perheen ulkovaatteiden ja urheiluvarusteiden huoltorumbaa.

Ilmavat takorautakaiteiset portaat kuljettavat yläkertaan, joka pyhitetty kokonaan levolle ja rauhoittumiselle. Päämakuhuoneessa on kaksi walk-in-closet -tyylistä vaatehuonetta ja käynti yläkerran kylpyhuoneeseen, jossa erillinen wc-tila. Suuri parveke avaa maisemat järvelle. Kaksi muuta makuuhuonetta asettuvat yläkerran toiseen päähän. Toisesta löytyy niin ikään vaatehuone ja toisesta oma parveke etupihan puolelle.

Etuoven välittömässä läheisyydessä on kahden auton katos latauspistokkeella ja iso varasto. Lumipeitteen alla on viimeistelty nurmipiha ja istutuksia. Etupiha on asfaltilla.

Tässä kodissa on kaikki – ja vähän enemmän!

Kohdetta välittää:
Ossi Louhivaara
ossi.louhivaara@savolin.fi
050 366 5193

Jere Savolin
jere.savolin@savolin.fi
050 546 1043

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80347626

Huone-erittely

5h, k, khh, pkh, 2x kph, s, 3x wc, 3x vh, 2x parv., viihdeh.

Huoneiden lukumäärä

6

Asuinpinta-ala m2

244 m²

Kokonaispinta-ala

276 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

2015

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

795 000 €

Kohteen muut tiedot

Kohteen lisätiedot

Pukuhuone, varasto/elokuvahuone

Asunnon kunto

Erinomainen

Sauna

Lasiseinä pronssilasia, lauteet jättiläistuija, seinät lämpökäsitelty magnolia.

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Maalämpö ja Maaviileä

Ilmanvaihto

Koneellinen LTO

Energialuokka

B2013

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Kylpyhuoneen kuvaus

Alakerran kylpyhuoneessa kaksi suihkua, kattoon upotetut ja käsisuihkut.

Rakennusmateriaali

Betoni ja puu

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.