Ota yhteyttä välittäjään

Tikstaalintie 2, 181 m²

Oh,k,4mh,studio/työhuone,kh,s,khh,wc,vh,aula,ullakko

298 000 €

Kodikas, ihana ja persoonallinen talo Vaajakoskella!

Tähän kotiin rakastuu jo sisään astuessa, miten jo eteinenkin voi olla näin kiva! Vuonna 1991 valmistuneessa puutalossa asustellaan yhdessä tasossa mutta yläkerran vintti tarjoaa rutkasti kylmää säilytystilaa. Pohjaratkaisu on tosi toimiva ja aika hauska. Eteinen, kodinhoitohuone ja työhuone ovat syntyneet laajennuksen yhteydessä vuonna 2013. Tässä talossa kodinhoitohuoneestakin saatu niin söpö, että voisi asua vaikka vain siellä. Myös ns. työhuone kulmaikkunoineen on vallan ihastuttava, valon vuoksi se toimii hyvin vaikka viher- ja lukuhuoneena tai sitten meikkistudiona – kuten nyt.

Olohuone ja keittiö on yhtenäistä tilaa jonka rikkoo huoneen keskellä oleva mielenkiintoinen porrastus jossa muhkea leivinuunitakka. Takan edustalle on teetetty puusepäntyönä kaunis kiinteä penkki. Keittiö on remontoitu nätiksi ja toimivaksi vuonna 2021. Kodissa on kaunis alkuperäinen puulattia ja mukavia tapetti- ja sävyvalintoja.

Makkareita Tikstaalintiellä on neljä ripoteltuna talon eri nurkkiin taaten rauhallisen oleilun. Kylpyhuone ja sauna ovat remontoitu v. 2020 hyvällä maulla ja saunassa on hauskasti sähkö- että puukiukaat – on sitten äkkiä saunaan fiilis tai leppoisasti puilla lämmitellen. Säilytystilaa on ruhtinaallisesti niin kaapeissa, vaatehuoneessa kuin koko talon levyisellä kylmällä ullakolla. Ullakon päädyssä on puolilämmin kesähuone.

Talossa on sähkölämmitys sekä rinnalla ilmalämpöpumppu ja varaava takka. Tontti on tasainen kooltaan 1148m2. Tiksaalintien toiselta puolelta katua pääse kivasti pulahtamaan järveen tai veneilemään. Muutoinkin sijainti Vaajakoskella ei ole yhtään hassumpi. Kahden kilometrin säteellä pääset kouluun, kauppaan, Tikkutehtaalle jumppaamaan, Hutunkiin pelaamaan, Naissaareen avantoon tai jätskille, uimahalliin sekä kirjastoon.

Sovihan kanssani oma esittelyaikasi!

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80355385

Huone-erittely

Oh,k,4mh,studio/työhuone,kh,s,khh,wc,vh,aula,ullakko

Huoneiden lukumäärä

6

Asuinpinta-ala m2

181 m²

Kokonaispinta-ala

211 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

1991

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Palvelut

Vaajakosken keskustaan noin 2km jossa kaupat, koulu, päiväkoti, uimahalli, terveyskeskus, kirkko, ravintola, kirjasto ja liikuntahalli. Naissaareen noin 2km, Jyväskylän keskusta noin 10km. Liikuntakeskus Hutunki noin 800m ja Tikkutehtaalla kuntosali ja ryhmäliikuntaa noin 1,5km

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

298 000 €

Kiinteistövero

567.2 € / vuosi

Sähkönkulutus

20000 kWh / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Sauna

Saunaremontti vuonna 2020

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Sähkö, ilmalämpöpumppu ja puu

Tehdyt remontit

Kylmän kuistin rakentaminen lämpimäksi/laajentaminen 2013, kodinhoitohuone ja wc remontti v. 2019, kylpyhuone ja sauna 2020, Keittiöremontti 2021

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

D2018

Asbestikartoitus

1
1

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Keittiö remontoitu vuonna 2021, kaapistot puusepällä teetetty

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2020

Rakennusmateriaali

Puu

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.