Ota yhteyttä välittäjään

Tekolammentie 16 A, 116.2 m²

3-4h, k, khh, 2x kph, s, 2x vh, lasitettu terassi ja parveke, v, ak, talousrak./sauna

498 000 €

Rohkeaa ja persoonallista. Oma rantainen paritalokoti Keljonkankaalla!

Tyylikäs ja laadukas, vuonna 2019 valmistunut omarantainen paritalohuoneisto rauhallisella alueella Keljonkankaalla, lähellä Keljonkeskuksen ja Keljonkankaan kattavia palveluita!

Keittiön korkeakiiltovalkoiset kaapistot ja katto sekä mustat mattapinnat muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, ja olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneesta on erotettu lasiliukuovella makuuhuone, jonka yhteydessä on iso walk-in-closet. Alakerrassa on lisäksi toinen makuuhuone vaatehuoneella, ja alakerran oleskelutilasta lasiseinällä erotettu tila toimii hyvin vaikkapa työhuoneena. Lasitetulla terassilla on mukava vilvoitella löylyjen päätteeksi.

Kodinhoitohuone sekä pesu- ja saunatilat sijaitsevat alakerrassa, arkea sujuvoittaa yläkerran toinen wc, jossa on myös suihku.

Tässä kodissa on panostettu tyyliin ja laatuun. Lattiat ovat yläkerrassa vinyylilaattaa, alakerrassa on puolestaan hiottu, värjätty ja kiillotettu betonilattia. Portaiden lasikaiteet pitävän portaikon ilmeen ilmavana, ja porrasaskelmissa on integroidut valot. Verhokiskot on upotettu kattosyvennykseen, ja osa valaistuksesta toimii liiketunnistimella.

Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Tontti rajoittuu takaosastaan Myllylampeen, rannassa laituri sekä talousrakennus/rantasauna. Rantaan paistaa päivä / ilta-aurinko. Isoilta noin 18 neliön lasitetulta parvekkeelta ja terassilta voit ihailla maisemia lammen suuntaan.

Sisääntulon yhteydessä on kylmä varasto esimerkiksi ulkoilu- ja puutarhavälineiden säilytykseen, takapihalta on käynti tilavaan lämpimään varastoon/tekniseen tilaan.

Luontoa ja liikuntaa rakastavalle alue tarjoaa monipuoliset maastot kaikenlaiseen harrastamiseen. Lähistöllä muun muassa frisbeegolfrata, laavu, urheilukenttä ja loistavat lenkkeilymaastot vehreissä metsämaisemissa. Keljon kauppakeskukset ovat noin 2,5 kilometrin päässä, eikä alakouluun matkakaan ole kuin n. 1,5km.

Kohdetta välittää:
Mikko Savolainen
mikko.savolainen@savolin.fi
050 371 0699

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80334224

Huone-erittely

3-4h, k, khh, 2x kph, s, 2x vh, lasitettu terassi ja parveke, v, ak, talousrak./sauna

Huoneiden lukumäärä

4

Asuinpinta-ala m2

116.2 m²

Kokonaispinta-ala

177.7 m²

Kerros

2

Rakennusvuosi

2019

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

498 000 €

Kiinteistövero

645 € / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Sauna

Lauteet haapaa, kiuas Harvia.

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Ilmanvaihto

Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Rakennusmateriaali

Finneps-harkko

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.