Ota yhteyttä välittäjään

Sammonkatu 8, 54 m²

Tupakeittiö,oh,alkovi,kh,lasit.p

136 000 €

Ihana, raikas ja vähän erilainen koti Sammonkadulla!

Värikäs, leikittelevä ja kodikas kaksio olisi tässä tarjolla. Remontissa v.2020 on luotu tunnelmallinen keittiö jossa kivasti kaappitilaa ja herkullinen marokkolainen tunnelma. Väliseinä makkariin on puhkaistu ja keittiöstä on saatu kunnon tupakeittiö, tilaa on vaikka kuinka suurelle pöydälle jonka ympärille kokoontua perheen ja ystävien kanssa.

Tilavan olohuoneen yhteydessä on makuualkovi – tarvitseeko nukkumanpaikan ollakaan sen suurempi. Pinnat ovat siistit ja iloisen värikkäät. Kylpyhuone on saneerattu putkiremontin yhteydessä ja kylppärissä on bonuksena amme – vaahtokylvyt parasta!

Lasitettu parveke on sisäpihan puolelle ja ensimmäisestä kerroksesta huolimatta ei olla maan tasalla. Sammonkadun asunnossa säilytystilaa on kaapeissa ja vaatehuoneessa.

Asunto Oy Sammonkatu 8 on omalla tontilla vuonna 1973 valmistunut yhtiö. Kiinteistöä on pidetty hyvin kunnossa, tehtyjen remonttien listalla on mm. vesikattoremontti, hissien uusinta sekä putkiremontti. Taloyhtiöllä on oma uima-allas ja saunaosasto onkin remontoitu kivasti viime vuonna.

Sammonkatu sijaintina on mainio, keskustassa mutta kuitenkin hieman sivussa vilkkaimmilta kaduilta. Palvelut tavoittaa jalkaisin, oppilaitokset ovat lähellä ja Harjun männikköön pääsee pakoon urbaania ympäristöä.

Asunto on tällä hetkellä vuokrattu vuokra 675e.
Vapautumisesta on mahdollista keskustella.

Lisätiedot ja esittelyt
Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Hinnat ja kustannukset

Kohteen muut tiedot

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Tasakatto

Keittiön kuvaus

Keittiö remontoitu vuonna 2020

Makuuhuoneiden kuvaus

Makuualkovi

Rakennusmateriaali

Betoni

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.