Ota yhteyttä välittäjään

Saarijärventie 9, 148 m²

4h, oh, k, 2x kph, s, 2x vh, at, p, terassi

439 000 €

Harvoin tarjolla – paritalokoti Tuomiojärven rannalta!

Olisiko uuden kodin paikka tässä – Saarijärventiellä, Tuomiojärven rannalla? Keskustan palveluiden äärelle vajaa kolme kilometriä, kouluun ja päiväkotiin vain n. 500m matka ja isommat marketit niin Palokassa kuin Seppälässäkin kätevän ajomatkan päässä. Ja mikä tietysti parasta, alati vaihtuva järvimaisema on kuin vuodenaikojen mukaan mukautuva taulu. Järvi luo upeat harrastus- ja ajanviettomahdollisuudet niin kesällä kuin talvellakin.

Koti asettuu kahteen tasoon. Yläkerrassa olohuone ja keittiö sekä kaksi makuuhuonetta, unohtamatta kerroksen omaa kylpyhuonetta. Parvekkeelta avautuu maisema takapihalle. Alakerrassa entinen uima-allasosasto on muutettu huoneeksi, joten tänne saa jollekin ihan oman pesän tai miksei vaikkapa kotikuntosalin! Isompi huoneista johdattaa takapihalle, josta löytyy sisäsaunalle haastaja – tunnelmallinen rantasauna, jonka löylyissä todella rentoutuu.

Kaunis takapiha on nurmella ja paritalon molempien huoneistojen käytössä on rantasaunan lisäksi järven suuntaan avautuva huvimaja. Naapureista tontin erottaa pensasaidat, joten omassa rauhassa saa täällä kesäpäiviä viettää. Etupihan puolella on oma 22m² autotalli, jossa mukavasti tilaa myös varastoinnille.

Tässä kodissa yhdistyvät kaupunkiasuminen ja Suomen luonto kauneimmillaan.

Ihastuitko? Niin minäkin! Ota yhteyttä, niin lähdetään tutustumaan kohteeseen tarkemmin.

Kohdetta välittää:
Jere Savolin
jere.savolin@savolin.fi
050 546 1043

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80352000

Huone-erittely

4h, oh, k, 2x kph, s, 2x vh, at, p, terassi

Huoneiden lukumäärä

5

Asuinpinta-ala m2

148 m²

Kokonaispinta-ala

160 m²

Kerros

2

Rakennusvuosi

1967

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

439 000 €

Vesimaksu

24 € / hlö / kk

Hoitovastike

345,50 €

Kohteen muut tiedot

Sauna

Sisäsaunan lisäksi rantasauna yhtiön yhteiskäytössä.

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

As Oy Jyväskylän Saarijärventie 9

Tulevat remontit

Ei suunniteltuja remontteja.

Tehdyt remontit

Kaukolämpöön liittyminen, lattian alle uudet käyttövesijohdot muoviputkessa lämmönjakohuoneesta asti, nousut saunojen lattioista, alakerta, alakerran pesuhuoneremontit molemmissa asunnoissa, asunnon 1 alakerran täysremontti, uusittu myös sähkökaapelointi kojeineen ja lisätty vikavirtasuoja v. 2003, grillikatoksen kunnostus v. 2004, uusittu asunnon 1. loput käyttövesiputket (yläkerta) v. 2005, ulkosaunan vesikaton uusiminen v. 2006, asunnon 2 käyttövesiputket, öljysäiliön tyhjennys ja pesu, täyttö hiekalla v. 2007, asunnon 1 yläkerran täysremontti, uudet pinnat ja kalusteet v. 2012, asunnon 1 syöksytorveen lisätty lämmityskaapeli ja vikavirtasuoja, asuntojen 1 ja 2 kaikkien viemäreiden pinnoitus / sukitus, rantasaunan kiukaan uusiminen v. 2013, ulkopuolisen vesijohdon uusinta kaupungin sululta vesimittarille, pihan asfaltoinnin uusiminen v. 2014, rannan penkereen uusiminen jäävaurioiden takia, ikkunoiden uusimista asunnoissa 1 ja 2, rantasaunan alimmaisten hirsien uusinta ja saunan peruskorjaus, huvimajan maalaus sisä- ja ulkopuolelta, rannan puoleisten julkisivutiiliseinien maalaus, asunnon 2 sisäpuolen peruskorjaus, vesikaton maalaus ja räystäskourujen pinnoitus v. 2015, autotallin lattian pinnoitus epoksilla v. 2016, julkisivujen otsien levytyksen uusiminen v. 2018, julkisivujen tiilipintojen rappaus, asunnon 1 alakerran olohuoneen ja aulan ison ikkunan ja parvekeoven uusinta, alakerran kuultokäsiteltyjen kattopanelointien maalaus valkoiseksi v. 2019, asunnon 1 syöksytorven lämmityskaapelin uusinta v. 2021, huvimajan lattian ja sokkeleiden uusinta v. 2022, asunnon 1 autotallin ja keittiön matalien ikkunoiden uusinta v. 2023.

Asuntojen lukumäärä

1

Kiinteistönhoito

Asukkaat

Ilmanvaihto

Koneellinen poistoilma

Energialuokka

D2018

Parkkipaikat

Tallipaikka
Autotallin osakenumerot: 193-202.

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Pulpettikatto

Makuuhuoneiden kuvaus

Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, alakerrassa huone ja esim. askarteluhuone / arkiolohuone, josta uloskäynti

Rakennusmateriaali

Puu, tiili ja betoni

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.