Ota yhteyttä välittäjään

Mutaniementie 93, 100 m²

Oh,2mh,keittiö,kh/wc,yläkerran parvi, tekninen tila, varasto

398 000 €

Paratiisi Kynsiveden rannoilla.

Kaunis kokonaisuus Konneveden Kärkkäänkylässä – mitä kaikkea tilalta löytyykään!

Päämökki on vuonna 2002 valmistunut hirsitalo. Talossa on todella kodikas tunnelma. Kaunis, talon henkeen sopiva keittiö on remontoitu vuonna 2016. Kaappi- ja laskutilaa on kivasti, ruoan laiton lomassa voi ikkunoista avautuvaan järvimaisemaan unohtua pitkäksikin toviksi.

Olohuoneessa on korkeaa huonetilaa, kaunis mukavasti lämmittävä takka sekä vaaleat hirsiseinät ja puulattia ovat kodikkaat. Alakerrassa makuuhuoneita on kaksi sekä kylpyhuone jonka yhteydessä on wc sekä kodinhoitotila.

Rappusia kivutaan parvelle jossa onkin hyvin tilaa. Tilaa on petipaikoille, arkiolohuoneelle tai vaikka ompeluharrastukselle. Kattoikkunat tuovat luonnonvalon kauniisti sisälle. Suuri terassi on varmasti yksi lempipakoista kesällä. Sinne kokoontuu isompikin suku syömään ja lukuhetki keinutuolissa rentouttaa.

Pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen saunatupa. Löylyhuoneen lisäksi rakennuksessa on tupa jonne on kiva majoittaa vaikka vieraita tai itse livahtaa päiväunille. Ja kuinka sympaattinen ”kalamaja” rannan tuntumasta löytyy myös. 90-luvulla Mutalan pihaan pystytetyn hirsiaitan hirret ovat 70-luvulta, tukevien kelohirsien suojissa tuvan tunnelma on kiehtova. Tuvassa on petipaikkoja, keittiösyvennys ja hyvin lämmittävä tulisija.

Pihapiiristä on pidetty hyvin huolta. Vaikka joka viikonpäivälle löytyy oma oleskelupaikka Mutalan mailta. On terassia, kiva tulistelupaikka, laiturin nokka, huvimaja viiniköynnösten suojassa, istuskelu rantaviivassa… vain muutamia mainitakseni. Istutusalue on vallan viehättävä kauniine kivipolkuineen. Kasvihuone ja istutuslaatikot ovat houkuttava täyttää terveellisillä herkuilla ja kukkien väriloistolla. Pihapiirissä on myös hedelmäpuita sekä marjapensaita.

Mökki pihapiireineen on noin yhden hehtaarin, lisäksi tilalla on metsää noin 5ha. Metsää tarjoaa varsinaisen kuntosalin hoitajalleen ja onhan se mukava, että polttopuuta on omassa pihassa vaikka sukupolvienkin päähän.

Mutaniementiellä on lämmitysmuotona sähkölämmitys ja rinnalla tukemassa tulisijat ja ilmalämpöpumppu. Käyttövesi tulee järvestä ja viemäröinti on oma.

Kynsivesi on kirkasvetinen ja vähähumuksinen vesistö joka ylettyy Hankasalmen, Konneveden ja Laukaan kunnan alueelle. Laukaasta matkaa tulee noin 25km, Konnevedeltä 20km ja Jyväskylään noin 50km

En tiedä mitä muuta voisi sanoa – ihastuttava paikka! Käydään toteamassa se yhdessä.

Lisätiedot ja esittelyt

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80349336

Huone-erittely

Oh,2mh,keittiö,kh/wc,yläkerran parvi, tekninen tila, varasto

Huoneiden lukumäärä

4

Asuinpinta-ala m2

100 m²

Kokonaispinta-ala

144 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

2002

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Palvelut

Konneveden keskusta noin 20km, Laukaan keskusta noin 30km, Jyväskylään noin 55km

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

398 000 €

Kiinteistövero

379.83 € / vuosi

Sähkönkulutus

30000 kWh / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Sauna

Sauna on erillisessä saunamökissä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Sähkö, puu ja ilmalämpöpumppu

Ilmanvaihto

painovoimainen

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Keittiö remontoitu vuonna 2016.
Kellarikerroksessa kylmiö ja arkkupakastin.

Makuuhuoneiden kuvaus

Alakerrassa kaksi makuhuonetta, yläkerran parvi yhtä isoa tilaa.

Rakennusmateriaali

Puu ja hirsi

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.