Ota yhteyttä välittäjään

Kelohonka 19, 192 m²

5h, k, työh., khh, ph, s, kph/wc, wc, vh/tekn., 2x p, 3x terassi

595 000 €

Nyt on tarjolla todellinen helmi! Isommallekin perheelle tilaa ja toimintoja tarjoava Lammi Kivitalo arvostetulla Haukkalan asuinalueella.

Alakerrassa nautitaan yhdessä olosta ja yhdessä tekemisestä. Olohuoneen hulppea 5,5 metrin huonekorkeus ja lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät luonnonvalon säteilemään ympäri kotia. Tilan keskellä tunnelmaa luo tyylikäs takka. Olohuoneesta on käynti yhdelle asunnon kolmesta terassista, jossa pääsee grillailemaan ja nauttimaan kesäpäivistä.

Keittiössä on tilaa kestitä ja kokkailla. Toiminnallinen saareke toimii työtasona ja säilytystilana sekä aamiaispöytänä. Välitilan ikkunat ovat kiva yksityiskohta. Tilaan mahtuu myös suuri ruokailuryhmä, jolloin seurustelu perheen ja ystävien kanssa soljuu vaivattomasti keittiössä hääriessä.

Tämän kodin kodinhoitohuone on jokaisen perheen unelma! Säilytys- ja laskutilaa on erittäin runsaasti. Uloskäynnin yhteydessä on kuraeteinen, jossa pääsee pesulle vauvasta vaariin ja lemmikit myös. Kuivauskaapissa saa ulkovaatteet ja urheiluvarusteet ripeästi uudelleen käyttöön. Heti valmiin kiukaan löylyihin johdattaa kylpyhuone, jossa kaksi suihkua.

Yläkerran aulasta on käynti neljään makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen sekä etupihan suuntaan olevalle parvekkeelle. Päämakuuhuoneessa arjen luksusta luo oma parveke sekä käynti yläkerran yhdistettyyn wc / kylpyhuoneeseen. Kaksi pesuallasta vauhdittaa kiireisten aamujen hampaidenpesuruuhkia ja illalla voi alakerran löylyjen sijasta rentoutua vaahtokylvyssä omassa kylpyammeessa.

Haukkalan kodin takapiha on nurmella ja reilun 1400m² tontilla on vielä rakennusoikeutta jäljellä vaikkapa pihasaunalle. Laatoitetulla etupihalla vastaanottaa kahden auton katos sekä tilava varasto. Tuomionjärvi liplattaa aivan vieressä ja kadun päästä kävelytie johdattaa asuinalueen omalle uimarannalle. Laajavuoren ulkoilumaastot ja Palokan monipuoliset kauppakeskukset palvelevat muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Ota yhteyttä, niin lähdetään katsomaan ihastuttaako tämä koti teidän perhettä!
Jere Savolin
jere.savolin@savolin.fi
050 546 1043

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80022331

Huone-erittely

5h, k, työh., khh, ph, s, kph/wc, wc, vh/tekn., 2x p, 3x terassi

Huoneiden lukumäärä

6

Asuinpinta-ala m2

192 m²

Kokonaispinta-ala

236 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

2008

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Kohteen muut tiedot

Tilat ja materiaalit

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Jere Savolin

LKV, KED

050 546 1043 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.