Ota yhteyttä välittäjään

Huhtalahdentie 19 A, 1203 m²

395 000 €

Unelmiesi tontti odottaa Jyväskylän Nenäinniemessä, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa unelmiesi koti luonnonkauniille alueelle, jossa moderni asuminen kohtaa luonnon rauhan. Huhtalahdentie 19 A tarjoaa reilusti rakennusoikeutta omalla rannalla, joka avautuu suoraan Päijänteelle, luoden täydellisen puitteen niin arjen irtiottoihin kuin ikimuistoisiin hetkiin perheen ja ystävien kesken.

Sijainti Nenäinniemessä yhdistää parhaat puolet: olet lähellä Jyväskylän kaupungin palveluita samalla kun voit nauttia oman rauhan tunteesta ja luonnon läheisyydestä. Alue on tunnettu rauhallisesta ympäristöstä, jossa jokainen vuodenaika tuo tullessaan omat ainutlaatuiset aktiviteettinsa – olipa kyseessä sitten kesäinen uimaretki omalta rannalta tai talvinen luisteluhetki järven jäällä.

Tämä tontti tarjoaa harvinaisen tilaisuuden rakentaa koti paikkaan, jossa elämänlaatu on etusijalla. Kuvittele herääväsi aamuisin lintujen lauluun, nauttien aamukahvisi rauhassa omalla tontillasi, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät järvelle. Täällä voit toteuttaa unelmasi omasta kodista, joka heijastaa juuri sinun ja perheesi toiveita ja tarpeita.

Nenäinniemi ja sen ympäristö tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon, olipa kyseessä sitten lenkkeily metsäpoluilla tai veneily kesäisin. Alueen ainutlaatuinen miljöö ja rauhallisuus tekevät siitä ihanteellisen paikan niille, jotka arvostavat luonnonläheistä elämäntapaa mutta haluavat silti pysyä lähellä kaupungin tarjoamia palveluita ja mukavuuksia.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – tartu mahdollisuuteen rakentaa juuri sinun näköisesi koti tälle ainutlaatuiselle tontille Jyväskylän Nenäinniemessä.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80360795

Vapautuu

Heti

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

395 000 €

Kohteen muut tiedot

Sauna

Kiinteistöllä on huonokuntoinen rantasauna, jonka voi peruskorjata tai purkaa. Saunalle osoitettu rakennusoikeus on 25 k-m2.

Tilat ja materiaalit

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.