Ota yhteyttä välittäjään

Haikantie 15, 201 m²

4mh, oh, k, rt, tak.h, khh, kph, s, 3 wc, aula, varasto/tekninentila, harraste-/työtila, autotalli

348 000 €

Haikantien hulppeus!

Tervetuloa kierrokselle Haikantien maalämmössä olevaan neljän makuuhuoneen omakotitaloon. Asuinneliöitä tässä kodissa on ruhtinaalliset 201m², joiden lisäksi alakerrassa on 188,1m² harraste- ja varastotilaa. Sijainti on upea – Päijänne avautuu esteettömästi pihamaalta ja kodin ikkunoista, kotikadun toisella puolella olevalta laiturilta pääsee pulahtamaan vuoden ympäri.

Kodin asuinneliöt ovat yläkerrassa, jonne ulkoportaat johdattavat. Etuovelta ja keittiöstä on käynti kahden sivun kiertävälle parvekkeelle, josta kimmeltää kaunis järvimaisema. Pohjaratkaisu on mielenkiintoinen ja antaa mahdollisuuksia moneen. Yläkerrassa on neljä tilavaa makuuhuonetta ja hulppeassa, lähes 18m² master bedroomissa on ihastuttava erkkeri, oma vaatehuone sekä wc. Olohuoneessa on suuret ikkunat, jotka päästävät kahdelta puolen luonnon valon leikittelemään tilassa.

Vaalea keittiö on varusteltu nykyaikaisin, integroiduin kodinkonein. Tilaa on ehdottomasti useammallekin kokille laskutilan kiertäessä lähes koko huoneen ympäri. Ruokailutila kauniine näkymineen sijaitsee keittiön vieressä, joten kokkailu ja seurustelu soljuu vaivattomasti. Toiminnallisessa kodinhoitohuoneessa on oma sisäänkäynti, runsaasti kaappitilaa sekä arjen ehdottomana pelastajana kuivauskaappi. Yläkerran toinen wc sekä pesutilat löytyvät niin ikään kodinhoitohuoneesta. Kahden sadevesisuihkun kautta pääsee rentoutumaan oman saunan löylyihin ja mitäpä koti olisi ilman tunnelmallista takkahuonetta, jonka tulen liekkien loimutessa pääsee hengähtämään päivän päätteeksi.

Jo yläkerta tarjoaa siis tosiaankin tarpeeksi – ja vähän enemmänkin. Laskeudutaan kuitenkin alakertaan, jossa kahden auton tallin ja varastotilojen lisäksi odottaa harraste- ja työtilat. Olisiko täällä paikka kotikuntosalille, lasten omalle leikki- ja pelialueelle tai vaikkapa yritystoiminnan pyörittämiselle?

Pihamaa on nurmella ja takapihan kallio tuo rouheutta. Kauniit istutukset ja kasvilavat odottavat uusia puutarhan hoidosta kiinnostuneita multasormia. Kuten todettua, kotikadun toisella puolella, kaupungin rannassa on oma laituri, josta pääsee viilentymään kuumina kesäpäivinä. Rohkeimmille uimamaistereille tämä on oiva mahdollisuus pulahtaa virkistävässä Päijänteessä ympäri vuoden.

Odottaako tämä kokonaisuus juuri teidän perhettä? Soita tai laita viestiä, niin lähdetään toteuttamaan asumisen haaveitanne!

Kohdetta välittää:
Ossi Louhivaara
ossi.louhivaara@savolin.fi
050 366 5193

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80351989

Huone-erittely

4mh, oh, k, rt, tak.h, khh, kph, s, 3 wc, aula, varasto/tekninentila, harraste-/työtila, autotalli

Huoneiden lukumäärä

6

Asuinpinta-ala m2

201 m²

Kokonaispinta-ala

389.1 m²

Rakennusvuosi

1991

Vapautuu

Muu

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

348 000 €

Kiinteistövero

1174 € / vuosi

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Maalämpö

Tehdyt remontit

Katto 2017, maalämpö 2018, sisäremontti 2012-2014 (alakerran katto, ak wc, yläkerran kaikki pinnat mukaan lukien kph, s)

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

B2018

Viemäri

Kunnan

Vesihuollon kuvaus

Kunnan

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Rakennusmateriaali

Puu, tiili ja betoni

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.