Ota yhteyttä välittäjään

Cygnaeuksenkatu 5, 64 m²

3h, k, kph, parv.

134 900 €

Valoisa kolmio Jyväskylän keskustassa! Tässä 64 m²:n kodissa pääset nauttimaan näköalasta 6. kerroksen korkeuksista.

Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja sisältää kaksi makuuhuonetta, tilavan olohuoneen sekä keittiön. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia kaupungin sykkeestä keskellä viihtyisää asuinaluetta. Keittiössä mukavasti tilaa ruokapöydällekin. Huoneiston lattiapinnat vinyylilankkua.

Tämä 1959 rakennettu kerrostalo sijaitsee Jyväskylän sydämessä, joten kaikki keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä. Lähialueelta löytyy monipuolisia ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja virkistysmahdollisuuksia. Talossa on hissi, joten asuntoon on helppo päästä myös kauppakassien kanssa.

Tämä koti sopii mainiosti niin perheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin. Keskustan sijainti ja viihtyisä tunnelma tekevät tästä asunnosta erinomaisen paikan asua.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80311427

Huone-erittely

3h, k, kph, parv.

Huoneiden lukumäärä

3

Asuinpinta-ala m2

64 m²

Kokonaispinta-ala

64 m²

Kerros

6

Rakennusvuosi

1959

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

134 900 €

Velkaosuus

9 852,29 €

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Hoitovastike

268,80 €

Rahoitusvastike

124,16 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Sauna

1

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Cygnaeuksenpuisto

Isännöitsijä

Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy

Tulevat remontit

Tukimuurin uusiminen, kaikkien läpivientien tarkastaminen, epäpuhtauksien poistaminen mahdollisuuksien mukaan ja tiivistäminen, julkivisujen kuntotutkimus, parvekkeiden kuntotutkimus, ranskalaisten parvekkeiden kaiteiden kunnostus, parvekkeiden kattojen ja lattioiden pintakunnostus, asuinrakennuksen katemateriaalin ja sen varusteiden uusiminen tarvittavina puurakennekorjauksineen ja savunpoistoluukkujen lisääminen, B-rapun vanhan kylmäkellaritilan kunnostus ja mahdollinen uusi käyttö, kaukolämpösiirtimen uusiminen varusteineen, lämmitysputkiston röntgenkuvaus, lämmitysverkoston säätimien uusiminen ja perussäätö, huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen, poistoilmapuhaltimien uusiminen, teknisten tilojen alkuperäisten asennusten saneeraus, hissien uusiminen tai peruskunnostus, laitteiden määräaikainen huolto ja tarkastukset.

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.6.2023 päätettiin yhtiöjärjestyksen
ja AOYL:n mukaisten asioiden lisäksi:
– Kirjata huoneistokohtaiste lainaosuussuoritukset lainanlyhennysrahastoon lukuun
ottamatta v-23 töiden lainaosuussuorituksia.
– Antaa hallitukselle valtuutuksen periä tarvittaessa yhden-kolmen kuukauden
ylimäärinen hoitovastike yhden kuukauden kerrallaan seuraavaan varsinaiseen
yhtiökokoukseen asti.
– Antaa hallitukselle valtuutuksen asennuttaa tallentava kameravavlonta
valvomaan yhtiön sisäpihaa.
– Hakea tupakkalain mukaista tupakointikieltoa osakashallinnassa oleville parvekeille
ja piha-alueille.
– Antaa hallitukselle valtuutuksen tarkistaa pääomavastikkeiden suuruuksia korontarkistuksien
yhteydessä.

Tehdyt remontit

Vesikatteen uusiminen ja savunpoistoluukkujen lisääminen -23, kylmäkellarit poistettu käytöstä -23, takkahormien nuohous ja pinnoitus lukuunottamatta huoneiston A21 hormia, joka pinnoitetaan myöhemmin. Jatkettiin vesikatteen ja tukimuurin uusimisen suunnittelua -21, julkisivun paikkarappauskorjaus Cygnaeuspuiston/Cygnaeuksenkadun kulmalla. Aloitettu vesikatteen ja tukimuurin uusimisen suunnittelu ja teetätettiin kuntoarvio -20, ajokongin vedeneristys, pinta- ja perusvesien ohjaus, perustuksien vedeneristys, pihan asfaltointi ja etupihan viheralueen kunnostus -19, taloyhtiölaajakaista 10 M, IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö, takkahormien nuohous -17, B-rapun kylmäkellarin purku ja A-rapun kylmäkellarin muutos -15, hissikorien sisäpuolinen kunnostus ja muiden viemäreiden paitsi pohjaviemärin pinnoitus -14, ositt. julkisivujen rappaus- ja maalauskorjaustyöt sekä huoneistoparvekkeiden peltien uusiminen -11, pohjaviemärin ja sauna- ja pesutupaosaston uusiminen, kellari- ja rappukäytävät maalattu, rappukäytävien kaiteiden käsijohteiden päälliset sekä jalkalistat uusittu -08, rappausta korjattu -07, lämmityksen perussäätö, ilmastoinnin puhdistus ja perussäätö, poistoilmaventtiilien vaihto, lukituksen sarjoitus uusittu -06, käyttövesiputkiston uusiminen huoneistokohtaisin vesimittarein, antennisisäverkon uusiminen, parikaapeliverkon rakentaminen, huoneistojen ryhmäkeskusten uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien vaihto -05, porttikäytävän reunojen tiivistäminen -03, kylmäkellarin jäähdytysjärjestelmän uusiminen, lämmönjakokeskuksen laitteiden saneeraus, linjasäätöventtiilien uusiminen -02, kylmäkellarin jäähdytyskone, ovisummerit, lämpimän käyttöveden kiertoliittymän vuodon vahinkojen korjaus -01, auto- ja jätekatos -99, pesutupa kunnostettu ja pesukone uusittu, antennirasiat ja hissien kannatusköysiä uusittu -95, IV-kanavien puhdistus, katon paikkamassaus, katokset ylimmille parvekkeille -94, julkisivusaneeraus -91, portti siirretty -90, ikkunoita korjattu -89, räystäskourujen sisäkourut, saunan ja kellarikäytävien kunnostus -88, kiertovesipumppu, hissien kannatusköydet, säätökeskus ja kiuas uusittu -87, tuulikaappien lämmitysputkien tilalle lämpöpatterit -85, rappukäytävien maalaus -84, pääosa vesikalusteista vaihdettu -83, kaukolämpö -78, pihan asfaltointi -77.

Asuntojen lukumäärä

46

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

F2013

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Keittiön kaapistot vaihdettu 2020.

Olohuoneen kuvaus

Tilava olohuone, josta käynti parvekkeelle.

Rakennusmateriaali

Betoni ja tiili

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää

Ossi Louhivaara

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

050 366 5193 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.