Ota yhteyttä välittäjään

Cygnaeuksenkatu 5, 86 m²

3h, k, kph, lasit. p.

145 000 €

5. kerroksen päätyhuoneisto huippupaikalta!

Cygnaeuksenkadulla, keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä etsii tämä 86m² koti uusia asukkaitaan. Lähtökohdat ovat varsin erinomaiset – 5. kerroksen päätyasunto, lasitettu parveke ja kiva pohjaratkaisu sekä kattavat palvelut aivan kotikulmilla. Tunnelmaltaan asunto on varsin originelli, joten nykyaikaisempaa tyyliä kaipaaville tässä olisi canvasta maalattavaksi mieluisakseen.

Eteiskäytävän varrelta on kulku kaikkiin asunnon huoneisiin. Keittiö on suuri ja toimintojen lisäksi tilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Makuuhuoneet asettuvat kumpainenkin omille puolilleen asuntoa, taaten yksityisyyttä ja omaa rauhaa. Ison olohuoneen keskellä komeilee kerrostaloasuntoon varsin harvinainen yksityiskohta – tunnelmaa tuova tulisija. Lasitettu parveke avaa maisemat rakennuksen päädystä vehreään Cygnaeuksen puistoon.

Asunto Oy Cygnaeuspuisto on yhteensä 54 asunnosta koostuva yhtiö. Kunnossapitotöitä on tehty kattavasti ja v. 2021 on teetetty kiinteistön kuntoarvio, jonka pohjalta tulevia perusparannuksia ja -korjauksia on suunniteltu.

Kohdetta välittää:
Liisa Kulmala
liisa.kulmala@savolin.fi
040 968 3531

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80295458

Huone-erittely

3h, k, kph, lasit. p.

Huoneiden lukumäärä

3

Asuinpinta-ala m2

86 m²

Kokonaispinta-ala

86 m²

Kerros

5

Rakennusvuosi

1959

Vapautuu

Heti

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

145 000 €

Velkaosuus

5 542,62 €

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Hoitovastike

362,45 €

Rahoitusvastike

60,20 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Välttävä

Sauna

1

20 euroa kuukaudessa
kuukaudessa

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Cygnaeuksenpuisto

Isännöitsijä

Isännöitsijätoimisto Esa Kortelainen Oy

Tulevat remontit

Tukimuurin uusiminen, kaikkien läpivientien tarkastaminen, epäpuhtauksien poistaminen mahdollisuuksien mukaan ja tiivistäminen, julkivisujen kuntotutkimus, parvekkeiden kuntotutkimus, ranskalaisten parvekkeiden kaiteiden kunnostus, parvekkeiden kattojen ja lattioiden pintakunnostus, asuinrakennuksen katemateriaalin ja sen varusteiden uusiminen tarvittavina puurakennekorjauksineen ja savunpoistoluukkujen lisääminen, B-rapun vanhan kylmäkellaritilan kunnostus ja mahdollinen uusi käyttö, kaukolämpösiirtimen uusiminen varusteineen, lämmitysputkiston röntgenkuvaus, lämmitysverkoston säätimien uusiminen ja perussäätö, huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen, poistoilmapuhaltimien uusiminen, teknisten tilojen alkuperäisten asennusten saneeraus, hissien uusiminen tai peruskunnostus, kylmäkonelaitteiden uusiminen tai käytöstä poisto, laitteiden määräaikainen huolto ja tarkastukset.

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 28.6.2023 päätettiin yhtiöjärjestyksen
ja AOYL:n mukaisten asioiden lisäksi:
– Kirjata huoneistokohtaiste lainaosuussuoritukset lainanlyhennysrahastoon lukuun
ottamatta v-23 töiden lainaosuussuorituksia.
– Antaa hallitukselle valtuutuksen periä tarvittaessa yhden-kolmen kuukauden
ylimäärinen hoitovastike yhden kuukauden kerrallaan seuraavaan varsinaiseen
yhtiökokoukseen asti.
– Antaa hallitukselle valtuutuksen asennuttaa tallentava kameravavlonta
valvomaan yhtiön sisäpihaa.
– Hakea tupakkalain mukaista tupakointikieltoa osakashallinnassa oleville parvekeille
ja piha-alueille.
– Antaa hallitukselle valtuutuksen tarkistaa pääomavastikkeiden suuruuksia korontarkistuksien
yhteydessä.

Tehdyt remontit

Takkahormien nuohous ja pinnoitus lukuunottamatta huoneiston A21 hormia, joka pinnoitetaan myöhemmin. Jatkettiin vesikatteen ja tukimuurin uusimisen suunnittelua -21, julkisivun paikkarappauskorjaus Cygnaeuspuiston/Cygnaeuksenkadun kulmalla. Aloitettu vesikatteen ja tukimuurin uusimisen suunnittelu ja teetätettiin kuntoarvio -20, ajokongin vedeneristys, pinta- ja perusvesien ohjaus, perustuksien vedeneristys, pihan asfaltointi ja etupihan viheralueen kunnostus -19, taloyhtiölaajakaista 10 M, IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö, takkahormien nuohous -17, B-rapun kylmäkellarin purku ja A-rapun kylmäkellarin muutos -15, hissikorien sisäpuolinen kunnostus ja muiden viemäreiden paitsi pohjaviemärin pinnoitus -14, ositt. julkisivujen rappaus- ja maalauskorjaustyöt sekä huoneistoparvekkeiden peltien uusiminen -11, pohjaviemärin ja sauna- ja pesutupaosaston uusiminen, kellari- ja rappukäytävät maalattu, rappukäytävien kaiteiden käsijohteiden päälliset sekä jalkalistat uusittu -08, rappausta korjattu -07, lämmityksen perussäätö, ilmastoinnin puhdistus ja perussäätö, poistoilmaventtiilien vaihto, lukituksen sarjoitus uusittu -06, käyttövesiputkiston uusiminen huoneistokohtaisin vesimittarein, antennisisäverkon uusiminen, parikaapeliverkon rakentaminen, huoneistojen ryhmäkeskusten uusiminen, ikkunoiden ja parvekeovien vaihto -05, porttikäytävän reunojen tiivistäminen -03, kylmäkellarin jäähdytysjärjestelmän uusiminen, lämmönjakokeskuksen laitteiden saneeraus, linjasäätöventtiilien uusiminen -02, kylmäkellarin jäähdytyskone, ovisummerit, lämpimän käyttöveden kiertoliittymän vuodon vahinkojen korjaus -01, auto- ja jätekatos -99, pesutupa kunnostettu ja pesukone uusittu, antennirasiat ja hissien kannatusköysiä uusittu -95, IV-kanavien puhdistus, katon paikkamassaus, katokset ylimmille parvekkeille -94, julkisivusaneeraus -91, portti siirretty -90, ikkunoita korjattu -89, räystäskourujen sisäkourut, saunan ja kellarikäytävien kunnostus -88, kiertovesipumppu, hissien kannatusköydet, säätökeskus ja kiuas uusittu -87, tuulikaappien lämmitysputkien tilalle lämpöpatterit -85, rappukäytävien maalaus -84, pääosa vesikalusteista vaihdettu -83, kaukolämpö -78, pihan asfaltointi -77.

Asuntojen lukumäärä

15

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Koneellinen poisto

Energialuokka

F2013

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Rakennusmateriaali

Betoni ja tiili

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Haluan lisätietoja tästä kohteesta

Kohdettä välittää:

Liisa Kulmala

LKV, KED

040 968 3531 Ota yhteyttä välittäjään

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.