Asunnon myynti

Ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän varmoissa käsissä asuntosi myynti onnistuu ilman turhaa stressiä. Hoidamme myyntiprosessin alusta loppuun luotettavasti ja teemme kaikkemme, että asuntosi saadaan myytyä.

Myyntiprosessi käyntiin

Myyntiprosessi alkaa arvioinnilla, jossa tutustumme myytävään kohteeseen ja sen hintaan vaikuttaviin tekijöihin. Hinnoittelun onnistuminen vaikuttaa ratkaisevasti koko kaupan onnistumiseen. Asunnon hinta määritellään yleensä alueen vastaavanlaisten kohteiden hintapyyntöjen sekä toteutuneiden myyntihintojen perusteella, ottaen huomioon asunnon kunnon sekä kilpailutilanteen. Annamme asiakkaalle arvion myös myyntiajasta.

Toimeksiannon tekemisen yhteydessä käymme läpi välitysprosessin vaiheet: mitä asiakirjoja hankimme, miten ja milloin kuvaamme kohteenne, miten esittelemme ja markkinoimme sitä, miten pidämme toisiimme yhteyttä, miten menettelemme käsirahan suhteen sekä miten saatamme kaupan sujuvasti loppuun.

Monipuolinen markkinointi vauhdittaa asunnon myyntiä

Markkinoinnissa korostamme yksityisnäyttöjen merkitystä. Käytämme kohteiden esille tuomiseen monipuolisesti internetiä, sosiaalista mediaa ja lehti-ilmoittelua. Myytävät kohteemme julkaistaan säännöllisesti Kotipeili-lehdessä sekä internetsivuilla etuovi.com ja oikotie.fi. Facebookissa taas tavoitamme erityisesti nuoremman sukupolven asunnonostajat.

Ensivaikutelma myytävästä asunnosta syntyy yhä useammin internetissä esitettävien valokuvien perusteella, ja siksi panostamme hyviin kuviin erityisen paljon. Käytössämme on ammattivalokuvaaja, jonka ottamien kuvien avulla asuntosi erottuu muiden kohteiden joukosta ja ostajat saavat paremman käsityksen kohteesta jo ennen paikan päällä käyntiä.

… ja pian olemme jo kaupanteossa

Kun kohteelle on löydetty ostaja, hoidamme kaupantekoon liittyvät käytännön järjestelyt ja teemme kaikki tarvittavat asiakirjat. Kaupantekotilaisuus järjestetään yleensä toimistollamme kahvikupillisen merkeissä. Käymme kauppakirjan sisällön vielä läpi yhdessä myyjän ja ostajan kanssa varmistaen, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä kauppaan.

Välityspalkkiomme on 4 % + alv 24 % = 4,96 % velattomasta hinnasta tai sopimuksen mukaan. Minimipalkkio on 3500 euroa, sis. alv 24 %.

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi paikan päälle. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


     
    Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen