Ota yhteyttä välittäjään

Rajakatu 36, 36.5 m²

2h, k, kph

90 000 €

Löydä uusi kotisi Jyväskylän sydämestä, Taulumäen viehättävästä kaupunginosasta. Tämä valoisa ja hyväkuntoinen kaksio sijaitsee osoitteessa Rajakatu 36, kivenheiton päässä kaupungin vilinästä, mutta silti rauhallisella alueella, jossa historia kohtaa nykypäivän. Asunto on osa Asunto Oy Jyväskylän Rajakatu 36 -taloyhtiötä, joka on rakennettu vuonna 1946 ja tarjoaa asukkailleen modernit mukavuudet säilyttäen samalla rakennuksen alkuperäisen charmikkuuden.

Tämä 36,5 neliömetrin kokoinen koti on ihanteellinen valinta niin ensiasunnon ostajalle kuin sijoittajalle, joka arvostaa keskeistä sijaintia ja hyvää vuokraustuottoa. Ensimmäisen kerroksen (ei maan tasalla) sijainti tekee asunnosta helposti saavutettavan, ja sen ikkunoista avautuu rauhalliset näkymät.

Kylpyhuone on päivitetty nykyaikaisilla mukavuuksilla linjasaneerauksen yhteydessä 2007. Makuuhuone tarjoaa rauhallisen paikan lepoon ja siellä on hyvin kaappitilaa. Käytännöllinen eteinen toivottaa tervetulleeksi kotiin. Huoneistoon on tehty pintaremonttia 2020.

Asunto Oy Jyväskylän Rajakatu 36 on hyvin hoidettu kiinteistö. Taloyhtiössä on tehty useita merkittäviä parannuksia, kuten ikkunoiden ja parvekeovien vaihto, käyttövesi- viemäri- ja sähkösaneeraus ja vesikaton uusiminen.

Taulumäen alue tarjoaa asukkailleen loistavat ulkoilumahdollisuudet.

Tämä kaksio Rajakatu 36:ssa tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän keskeistä sijaintia, viihtyisää asumista ja historiallista charmia. Se on tilaisuus, joka sopii erinomaisesti niin omaan käyttöön kuin sijoitukseenkin.

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80374490

Huone-erittely

2h, k, kph

Huoneiden lukumäärä

2

Asuinpinta-ala m2

36.5 m²

Kokonaispinta-ala

36.5 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

1946

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Muiden tilojen kuvaus

Muu vastike: Laajakaistavastike

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

90 000 €

Velkaosuus

0 €

Vesimaksu

Kulutuksen mukaan

Hoitovastike

156,95 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Hyvä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Rajakatu 36

Isännöitsijä

Is.tsto Esa Kortelainen Oy

Tulevat remontit

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys yhtiökokousta seuraaville 5 vuodelle:

Etuopihan valaistuksen lisääminen tarvittaessa, pihajärjestelyt ja sen vaatimat työt, puisteluparvekkeiden kunnostus, saunaosaston käyttötarkoituksen muutos, porraskäytävien maalauskorjaukset, patteriventtiilien uusiminen ja perussäätö, tarvittavien laitteiden määräaikainen huolto ja tarkastukset.

Tehdyt remontit

Hallituksen kunnossapitotarveselvitys tehdyistä kunnossapito- ja muutostöistä 15.5.2024:

1987 julkisivujen maalaus/kunnostus,1997 ikkunoiden ja parvekeovien vaihto, pääovien uusiminen, asuntojen ulko-ovien vaihto ja lukostojen muutos Exec-avaimelle, 1998 porraskäytävien maalaus, 2000 pesutupa- ja saunaosaston saneeraus, 2004 talon piirustukset sähköiseen muotoon, 2005 vesikourut, kattosillat ja muut kattovarusteet, 2007 käyttövesijohto-, viemäri- ja sähkösaneeraus sekä lj-huoneen laitteistojen saneeraus, 2012 iv-kanavien puhdistus, 2013 vesikatteen uusiminen, 2018 ranskalaisten parvekkeiden kunnostus, 2019 vintin permannon paikkakorjaukset A-portaan kellarikäytävän pinnoituksen korjaukset, jäteaseman siirto pihan etureunaan, 2021 hulevesiliittymän toteutus. Tallentava kameravalvonta piha-alueille

Asuntojen lukumäärä

5

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Painovoimainen

Energialuokka

G2013

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Keittiön kuvaus

Keittiössä Candyn Trio Cooker joka on lieden ja astianpesukoneen yhdistelmä. 2020 uusittu keittiön kodinkoneita (liesi + astianpesukone, pyykinpesukone ja mikro).

Rakennusmateriaali

Kivi

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.