Yritys

Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Välitämme vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja reippaalla otteella niin keskustan arvokiinteistöt kuin lähiöiden yksiötkin.

Kiinteistönvälitystä jo neljällä vuosikymmenellä

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:n toiminnan juuret johtaa vuoteen 1998, kun Reijo Savolin perusti yrityksen nimellä R. Savolin Ky. Vuonna 2005 yritys muuttui LKV Savolin Oy:ksi ja Jere Savolin ja Mikko Savolainen tulivat osakkaiksi. Vuonna 2009 Jere ja Mikko siirtyivät kahdestaan yrityksen johtoon ja vuonna 2019 toiminta alkoi Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nimellä, jolloin myös Tero Tourunen tuli uuden yrityksen osakkaaksi.

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy:n henkilöstöllä on vahva ammattitaito, jota kehitetään jatkuvasti koulutuksilla. Haluamme aina löytää oikean ratkaisun asiakkaan tilanteeseen. Emme pyri olemaan kaupungin suurin kiinteistönvälitystoimisto henkilömäärässä mitattuna, vaan haluamme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja asiantuntijuutta.

Luotettavaa palvelua asiakkaan hyväksi

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista kiinteistövälitysalan osaamista, joka koostuu ammattitaidosta, paikallistuntemuksesta ja asiakkaan tarpeisiin vastaamisesta. Erikoisalaamme ovat perinteinen kiinteistönvälitys, liiketeollisten kohteiden välitys, arviointitoiminta ja vuokrakohteiden välitys.

Luottamus on meille erittäin tärkeää asiakkaiden palvelussa. Olemme sekä myyjän että ostajan asialla, ja teemme kaikkemme, että asiakkaamme asunto saadaan myytyä.

Kokonaisvaltaisella palvelulla teemme myynti- ja ostoprosessin asiakkaalle helpoksi. Oheispalveluina tarjoamme mm. arviointitoimintaa, asiakirjapalveluita ja kauppakirjojen tekoa.

Tukena monipuolinen yhteistyökumppaneiden verkosto

Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon (SKVL), jonka kautta meillä on kattava yhteistyöverkosto ja hyvä taustatuki apunamme. Tarvittaessa saamme sieltä asiantuntija-apua esimerkiksi asiakkaidemme lakitietoa vaativiin ongelmatilanteisiin. Olemme SKVL:n laatuyritys.

Säännöllisiä yhteistyökumppaneitamme asuntokaupoissa ovat luonnollisesti rahoituslaitokset. Meihin törmää usein myös paikallisten urheiluseurojen tapahtumissa, ja teemme yhteistyötä esimerkiksi JYPin, Happeen, JBA:n, Kirittärien kanssa.

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi paikan päälle. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


     
    Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen