Yritys

Olemme täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto Jyväskylässä. Välitämme vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja reippaalla otteella niin keskustan arvokiinteistöt kuin lähiöiden yksiötkin.

Kiinteistönvälitystä jo kolmella vuosikymmenellä

LKV Savolin Oy:n toiminta alkoi vuonna 1998, kun Reijo Savolin perusti yrityksen nimellä R. Savolin Ky. Nykyinen nimi otettiin käyttöön vuonna 2005, kun Jere Savolin ja Mikko Savolainen tulivat osakkaiksi. Vuonna 2009 Jere ja Mikko siirtyivät yrityksen johtoon.

Jeren, Mikon ja Reijon lisäksi yrityksessä työskentelevät Juha Niska, Tero Tourunen, Johanna Jäntti ja Mari Valkeinen ja Kim Särkkä. Omaamme vahvan ammattitaidon ja haluamme aina löytää oikean ratkaisun asiakkaan tilanteeseen. Emme pyri olemaan kaupungin suurin kiinteistönvälitystoimisto henkilömäärässä mitattuna, vaan haluamme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Luotettavaa palvelua asiakkaan hyväksi

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista kiinteistövälitysalan osaamista, joka koostuu ammattitaidosta, paikallistuntemuksesta ja asiakkaan tarpeisiin vastaamisesta. Erikoisalaamme ovat perinteinen kiinteistönvälitys, liiketeollisten kohteiden välitys, arviointitoiminta ja vuokrakohteiden välitys.

Luottamus on meille erittäin tärkeää asiakkaiden palvelussa. Olemme sekä myyjän että ostajan asialla, ja teemme kaikkemme, että asiakkaamme asunto saadaan myytyä.

Kokonaisvaltaisella palvelulla teemme myynti- ja ostoprosessin asiakkaalle helpoksi. Oheispalveluina tarjoamme mm. arviointitoimintaa, asiakirjapalveluita ja kauppakirjojen tekoa.

Tukena monipuolinen yhteistyökumppaneiden verkosto

Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjäliittoon (SKVL), jonka kautta meillä on kattava yhteistyöverkosto ja hyvä taustatuki apunamme. Tarvittaessa saamme sieltä asiantuntija-apua esimerkiksi asiakkaidemme lakitietoa vaativiin ongelmatilanteisiin. Olemme SKVL:n laatuyritys.

Säännöllisiä yhteistyökumppaneitamme asuntokaupoissa ovat luonnollisesti rahoituslaitokset. Meihin törmää usein myös paikallisten urheiluseurojen tapahtumissa, ja teemme yhteistyötä esimerkiksi JYPin, Happeen, KaDyn, JBA:n, Kirittärien ja JJK:n kanssa.

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi paikan päälle. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


Please leave this field empty.

 
Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen