Nina Tawast

Nina Tawast

Nina on kauppakorkeataustainen markkinoinnin, kauppaoikeuden, viestinnän ja johtamisen osaaja, jonka sydän palaa asuntomarkkinoille ja kotien välittämiselle.

”Vapaa-ajan kiinnostukseni asuntomarkkinoiden kehitystä, asuntosijoittamista ja asuntojen remontointia kohtaan saivat minut tekemään mielenkiinnonkohteistani työn, jossa voin tarjota osaamiseni ja tietoni myös asiakkaideni hyödynnettäväksi. Välittäjänäsi lupaan kuunnella toiveitasi tarkkaan ja varmistaa, että asuntosi myynti sujuu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tarvittaessa minulta löytyy myös tuoreimmat ja uusimmat näkökulmat asuntosi toimivimpaan markkinointiin ja osaan kartoittaa asuntosi myyntiin ne kaikkein toimivimmat askelmerkit. Aiemmat työkokemukseni markkinoinnin parista ja mm. esimiestehtävistä ovat tehneet minusta vastuuta ja työtä pelkäämättömän naisen, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa.

Minusta on sanottu, että olen helposti lähestyttävä ja positiivinen henkilö; kanssani on helppoa tehdä yhteistyötä. Osaan ottaa muiden tarpeet huomioon ja asiakastyytyväisyys on itselleni työssä onnistumisen tärkein mittari. Minusta löytyy myös leikkisämpi ja nauravaisempi puoli, joka tulee säännöllisesti esiin niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kesken.

Kotisi välitystehtävien lisäksi vastaan myös LKV Savolinin markkinoinnista.

Vapaa-aikana saatat törmätä minuun kuntosalilla, juoksulenkillä, tenniskentällä, kiipeilyseinällä, luontopolulla tai kansallispuistoissa.

Tarpeen tullen palvelen sinua myös englanniksi ja ranskaksi.”

Ota yhteyttä

050 573 6106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä Nina Tawastiin


     
    Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen