Kiinteistön arviointi

Kiinteistön luotettavaa arviointia tarvitaan suuremmissa kiinteistökaupoissa ja monissa lakiasioihin liittyvissä tilanteissa. Auktorisoitu kiinteistöarvioijamme tekee arviolausunnot kansainvälisten standardien mukaisesti.

Auktorisoitu kiinteistöarvioija

Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista kiinteistöarviointia, johon meillä on käytettävissämme Keskuskauppakamarin hyväksymä auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), kiinteistövälittäjämme Juha Niska.

AKA-arvioijan asiantuntemusta kannattaa hyödyntää, kun tarvitaan puolueetonta ja pätevää arviota. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi vaativammat kiinteistökaupat, vakuusarvioinnit, tilinpäätökset, vuokraukset, ositukset ja perinnönjaot sekä erilaiset kiinteistöihin liittyvät riitatilanteet.

AKA-arvioijan tekemät kirjalliset arviolausunnot ovat ammattitaidolla tehtyjä, kansainvälisten arviointistandardien mukaisia ja keskenään samanmuotoisia sekä vertailukelpoisia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille

Suunnitteletko asuntosi tai kiinteistösi myyntiä? Tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi paikan päälle. Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


     
    Olen lukenut ja hyväksyn tietosuojaselosteen