Yrjönkatu 20-22, 92.0 m2

3-4h,k,kh,apuk,lasit.p

138280.00 €

Velaton myyntihinta 138900.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Huippupaikalla toisen kerroksen avara koti! Sympaattisen Tourukadun varrella hyväpohjainen läpitalon huoneisto. Nykyisellään pohjaratkaisussa kaksi makuuhuonetta mutta pienillä muutoksilla kolmas makuuhuone tarvittaessa rakennettavissa. Yrjönkadun kodissa on lisäksi tilava ja valoisa olohuone josta näköyhteys ruokailutilaan. Asunnossa muutoinkin mukavan isot ikkunat ja viihtyisät näkymät yhtiön vehreälle pihamaalle ja kauniille Tourukadulle. Lasitettu parveke on väljä ja kalusteet on helppo sommitella. Yhtiössä on suunnitteilla putkiremontti joka on oikeastaan hyvä juttu – samalla on loistava mahdollisuus toteuttaa asunnonssa kylpyhuoneremontti ja laittaa paikat muutoinkin mieleiseksesi. Pinnat ovat toki nyt siistit mutta palvelleet sellaisenaan jo vuosikymmenet. Sijainti ei voisi olla paljoa parempi, rauhallinen ja vehreä Tourujoen alue vieressä mutta kuitenkin keskustan palvelut lyhyen kävelymatkan päässä. Asunto on heti vapaa joten pääset tekemään suunnitelmia. Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa kaksikin autotallia, hintapyynti 22.000e/talli. Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

92.0 m2

Kokonaispinta-ala

92.0

Kuvaus

Huippupaikalla toisen kerroksen avara koti!

Sympaattisen Tourukadun varrella hyväpohjainen läpitalon huoneisto.
Nykyisellään pohjaratkaisussa kaksi makuuhuonetta mutta pienillä muutoksilla kolmas makuuhuone tarvittaessa rakennettavissa. Yrjönkadun kodissa on lisäksi tilava ja valoisa olohuone josta näköyhteys ruokailutilaan.

Asunnossa muutoinkin mukavan isot ikkunat ja viihtyisät näkymät yhtiön vehreälle pihamaalle ja kauniille Tourukadulle. Lasitettu parveke on väljä ja kalusteet on helppo sommitella.

Yhtiössä on suunnitteilla putkiremontti joka on oikeastaan hyvä juttu – samalla on loistava mahdollisuus toteuttaa asunnonssa kylpyhuoneremontti ja laittaa paikat muutoinkin mieleiseksesi. Pinnat ovat toki nyt siistit mutta palvelleet sellaisenaan jo vuosikymmenet.

Sijainti ei voisi olla paljoa parempi, rauhallinen ja vehreä Tourujoen alue vieressä mutta kuitenkin keskustan palvelut lyhyen kävelymatkan päässä.

Asunto on heti vapaa joten pääset tekemään suunnitelmia. Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa kaksikin autotallia, hintapyynti 22.000e/talli.

Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Jääkaappi (2018), arkkupakastin ("apukeittiössä"), keraaminen liesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia parkettia, seinässä maali

Kylpyhuone

Laatoitettu kylpyhuone jossa amme, suihku, wc-istuin ja allaskalusto. Seinän takana erillinen tila, ns. "apukeittiö" jossa allas, pesukoneliitäntä ja arkkupakastin. Apukeittiön lattia muovimattoa.

Kattotyyppi

Tasa/huopa

Lämmitys

Kaukolämpö/vesikeskuslämmitys

Rakennusvuosi

1973

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

138280.00

Asuntojen lukumäärä

B 11

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Yrjöntori

Huoltoyhtiö

Hanna Reponen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/3

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili