Yliopistonkatu 11, 473.5 m2

Marttakeskus

900000.00 €

Velaton myyntihinta 900000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Yksi Yliopistonkadun varren maamerkeistä, kaunis vanha Marttalan kiinteistö on nyt myynnissä! Historiaa henkivässä kiinteistössä ovat palvelleet niin hotelli, seurahuone, konsulaatti kuin Kansallispankkikin. Talon mittava, perinteitä kunnioittava remontti valmistui heinäkuussa 2010, jonka jälkeen tiloissa on ollut ravintolatoimintaa sekä marttojen toimisto- ja opetustiloja. Ensimmäisen kerroksen tilat onkin remontoitu palvelemaan juhla- ja kokoustilaisuuksia, yläkerrassa puolestaan on toimisto- ja opetustiloja. Vanhat tulisijat, kauniit tapetit ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat pysäyttävät ja saavat miettimään talon seinien sisällä elettyä historiaa. Rakennuksen pinta-ala on yli 470 m2, joten tilaa ja mahdollisuuksia kiinteistössä riittää. Sijainti aivan ydinkeskustassa on keskeinen, mutta sisäpihalle astuessa voi helposti unohtaa olevansa kaupungin ytimessä 1800-luvun rakennusta ihastellessa. Toisella puolen sijaitsevalla Harjukadulla voi puolestaan ihailla jylhää, korkealle kohoavaa Harjun mäntymaisemaa. Marttala kaipaa toiminnoilleen jatkajaa, joka näkee suojellun kiinteistön potentiaalin.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

473.5 m2

Kokonaispinta-ala

473.5

Kuvaus

Yksi Yliopistonkadun varren maamerkeistä, kaunis vanha Marttalan kiinteistö on nyt myynnissä!

Historiaa henkivässä kiinteistössä ovat palvelleet niin hotelli, seurahuone, konsulaatti kuin Kansallispankkikin.
Talon mittava, perinteitä kunnioittava remontti valmistui heinäkuussa 2010, jonka jälkeen tiloissa on ollut ravintolatoimintaa sekä marttojen toimisto- ja opetustiloja.
Ensimmäisen kerroksen tilat onkin remontoitu palvelemaan juhla- ja kokoustilaisuuksia, yläkerrassa puolestaan on toimisto- ja opetustiloja.
Vanhat tulisijat, kauniit tapetit ja tarkkaan mietityt yksityiskohdat pysäyttävät ja saavat miettimään talon seinien sisällä elettyä historiaa.

Rakennuksen pinta-ala on yli 470 m2, joten tilaa ja mahdollisuuksia kiinteistössä riittää. Sijainti aivan ydinkeskustassa on keskeinen, mutta sisäpihalle astuessa voi helposti unohtaa olevansa kaupungin ytimessä 1800-luvun rakennusta ihastellessa.
Toisella puolen sijaitsevalla Harjukadulla voi puolestaan ihailla jylhää, korkealle kohoavaa Harjun mäntymaisemaa.

Marttala kaipaa toiminnoilleen jatkajaa, joka näkee suojellun kiinteistön potentiaalin.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Rakennuksessa on opetuskeittiö, ravintolan keittiö sekä 2.kerroksen asunnon/toimiston yhteydessä oleva keittiö

Kylpyhuone

3 kylpyhuonetta

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Auma/pelti

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

1914

Huoneiden lukumäärä

10

Myyntihinta

900000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Hirsi