Vuoritsalo, 46.0 m2

3 h, keittiö, 2*parvi, rantasauna

127000.00 €

Velaton myyntihinta 127000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Pohjois-Päijänteellä, Vuoritsalon saaressa sijaitsee tämä idyllinen, ilta-aurinkoinen kesäpaikka! Saareen matkaat muutamassa minuutissa Nenäinniemen venerannasta. Honkarakenteen hirsisessä päämökissä on tilavan olohuone-keittiön lisäksi kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Lisää makuutilaa löytyy kahdelta parvelta. Olohuoneen vieressä on lisäksi esimerkiksi tv-nurkkaukseksi sopiva tila. Katetulla terassilla on mukava viettää kesäisiä ruokailu- ja rentoutumishetkiä. Päämökin edessä olevalla isolla avoterassilla on tilaa järjestää kesäjuhlia isommallekin porukalle, ja terassilla olevassa kesäkeittiössä on mukava kokkailla sään salliessa. Uudehkon, vuonna 2010 rakennetun rantasaunan pukuhuoneessa on myös tilaa majoittua. Rantasaunalta johtaa laudoitettu kulkuväylä laiturille, jolta on mukava pulahtaa uimaan saunomisen lomassa. Aurinkopaneelit tuottavat mökin käyttösähkön. Kiinteistöä on hoidettu hyvin, ja tarpeellisia remontteja on vuosien aikana tehty: muun muassa mökin perustukset on uusittu laadukkaasti vuonna 2020. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

46.0 m2

Kokonaispinta-ala

77.0

Kuvaus

Pohjois-Päijänteellä, Vuoritsalon saaressa sijaitsee tämä idyllinen, ilta-aurinkoinen kesäpaikka! Saareen matkaat muutamassa minuutissa Nenäinniemen venerannasta.

Honkarakenteen hirsisessä päämökissä on tilavan olohuone-keittiön lisäksi kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta. Lisää makuutilaa löytyy kahdelta parvelta. Olohuoneen vieressä on lisäksi esimerkiksi tv-nurkkaukseksi sopiva tila. Katetulla terassilla on mukava viettää kesäisiä ruokailu- ja rentoutumishetkiä.
Päämökin edessä olevalla isolla avoterassilla on tilaa järjestää kesäjuhlia isommallekin porukalle, ja terassilla olevassa kesäkeittiössä on mukava kokkailla sään salliessa.
Uudehkon, vuonna 2010 rakennetun rantasaunan pukuhuoneessa on myös tilaa majoittua.
Rantasaunalta johtaa laudoitettu kulkuväylä laiturille, jolta on mukava pulahtaa uimaan saunomisen lomassa.

Aurinkopaneelit tuottavat mökin käyttösähkön.
Kiinteistöä on hoidettu hyvin, ja tarpeellisia remontteja on vuosien aikana tehty: muun muassa mökin perustukset on uusittu laadukkaasti vuonna 2020.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat puu/laatta, seinät hirsi.

Keittiön varusteet

Valkoiset kaapistot, jääkaappi, pesuallas, leivinuuni/puuhella.

Kylpyhuone

Kompostoiva wc

Kaavatilanne

Rantakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/huopakate

Lämmitys

Kamina, puuhella

Rakennusvuosi

1988

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

127000.00

Rakennusmateriaali

Hirsi