Voionmaankatu 9 A, 94.0 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, 2*parveke

226055.46 €

Velaton myyntihinta 245000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hyväkuntoinen, vuonna 2008 täyden remontin läpikäynyt ylimmän kerroksen huoneisto hyvällä sijainnilla kattavien liikuntamahdollisuuksien äärellä! Remontin yhteydessä keittiön ja olohuoneen välistä seinää on lyhennetty, joten tilasta on saatu avara ja ilmava. Keittiön värimaailmassa yhdistyvät musta ja valkoinen, lattia on helppohoitoista laattaa. Olohuoneen ja keittiön ikkunat tuovat valoa kahdesta eri ilmansuunnasta, joten oleskelutilat ovat valoisat. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on toinen lasitettu parveke, ja säilytystilaa löytyy isoista liukuovikaapeista. Pienempi makuuhuone sopii mainiosti joko työhuoneeksi tai pienen lapsen tai koululaisen huoneeksi. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyykkihuollolle. Seinäpinnat on maalattu toukokuussa 2020 ja kylpyhuoneeseen on uusittu kalusteita, muun muassa wc-istuin, allaslaatikosto ja peilikaappi. Hippoksen ja Harjun liikuntamahdollisuudet sekä korkeakoulukampukset ovat lähellä, ydinkeskustaankin on matkaa vain kilometrin verran. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

94.0 m2

Kokonaispinta-ala

94.0

Kuvaus

Hyväkuntoinen, vuonna 2008 täyden remontin läpikäynyt ylimmän kerroksen huoneisto hyvällä sijainnilla kattavien liikuntamahdollisuuksien äärellä!

Remontin yhteydessä keittiön ja olohuoneen välistä seinää on lyhennetty, joten tilasta on saatu avara ja ilmava. Keittiön värimaailmassa yhdistyvät musta ja valkoinen, lattia on helppohoitoista laattaa. Olohuoneen ja keittiön ikkunat tuovat valoa kahdesta eri ilmansuunnasta, joten oleskelutilat ovat valoisat. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Isomman makuuhuoneen yhteydessä on toinen lasitettu parveke, ja säilytystilaa löytyy isoista liukuovikaapeista. Pienempi makuuhuone sopii mainiosti joko työhuoneeksi tai pienen lapsen tai koululaisen huoneeksi. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyykkihuollolle. Seinäpinnat on maalattu toukokuussa 2020 ja kylpyhuoneeseen on uusittu kalusteita, muun muassa wc-istuin, allaslaatikosto ja peilikaappi.

Hippoksen ja Harjun liikuntamahdollisuudet sekä korkeakoulukampukset ovat lähellä, ydinkeskustaankin on matkaa vain kilometrin verran.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Jere Savolin p. 0505461043.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laatta/parketti, seinät maalattu (2020)/tapetoitu.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, erillisliesitaso ja -uuni, liesituuletin, astianpesukone.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, pesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, paikka pesutornille, hyvin säilytystilaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1962

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

226055.46

Asuntojen lukumäärä

a 18

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Voionmaankatu 9

Huoltoyhtiö

Kari Kallio Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

6/6

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili