Voionmaankatu 15 A, 62.0 m2

3 huonetta, keittiö, kylpyhuone, parveke

101958.02 €

Velaton myyntihinta 135000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

As Oy Voionmaankatu 15:stä on vapautunut ostettavaksi 5. kerroksen läpitalon kolmio! Asunnon makuuhuoneiden ja keittiön ikkunat avautuvat aamuaurinkoon itään ja olohuone ja laatoitettu parveke ilta-aurinkoon länteen. Kylpyhuone on remontoitu tyylikkäästi ja moderniin makuun sopivaksi perinteisen LVIS-saneerauksen yhteydessä v. 2017. Asunnon muut pinnat ja keittiö kaipaavat jo päivitystä ja uusi omistaja pääsee näitä laittamaan mieleisekseen. Yhtiössä on tehty paljon kauaskantoisia remontteja: mm. ikkunat ovat uusittu, hissit modernisoitu ja perinteinen LVIS-tehty 2000-luvulla. Yhtiö on saanut varastohuoneiden ja asuinhuoneiston vuokrista ja liikehuoneistojen ja hoitovastikkeista mukavasti tuloja. Mäki-Matin alueella asutaan kodikkaasti lähellä Hippoksen, Savelan ja Laajavuoren liikuntamahdollisuuksia. Lähikaupat, kuten S-Market ja K-Market palvelevat Savelassa ja löytyypä lähistöltä myös K-Kauppa Vinkki. Talon omassa kivijalassa palvelevat tällä hetkellä niin R-kioski Smartposteineen kuin kampaamo ja pizzeriakin. Yliopistolle ja Gradialle on lyhyt matka ja keskustaankin vain reilu kilometri. Kysäise lisää ja varaa oma esittelyaikasi! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin 050 5736 106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

62.0 m2

Kokonaispinta-ala

62.0

Kuvaus

As Oy Voionmaankatu 15:stä on vapautunut ostettavaksi 5. kerroksen läpitalon kolmio!

Asunnon makuuhuoneiden ja keittiön ikkunat avautuvat aamuaurinkoon itään ja olohuone ja laatoitettu parveke ilta-aurinkoon länteen.

Kylpyhuone on remontoitu tyylikkäästi ja moderniin makuun sopivaksi perinteisen LVIS-saneerauksen yhteydessä v. 2017. Asunnon muut pinnat ja keittiö kaipaavat jo päivitystä ja uusi omistaja pääsee näitä laittamaan mieleisekseen.

Yhtiössä on tehty paljon kauaskantoisia remontteja: mm. ikkunat ovat uusittu, hissit modernisoitu ja perinteinen LVIS-tehty 2000-luvulla. Yhtiö on saanut varastohuoneiden ja asuinhuoneiston vuokrista ja liikehuoneistojen ja hoitovastikkeista mukavasti tuloja.

Mäki-Matin alueella asutaan kodikkaasti lähellä Hippoksen, Savelan ja Laajavuoren liikuntamahdollisuuksia. Lähikaupat, kuten S-Market ja K-Market palvelevat Savelassa ja löytyypä lähistöltä myös K-Kauppa Vinkki. Talon omassa kivijalassa palvelevat tällä hetkellä niin R-kioski Smartposteineen kuin kampaamo ja pizzeriakin. Yliopistolle ja Gradialle on lyhyt matka ja keskustaankin vain reilu kilometri.

Kysäise lisää ja varaa oma esittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Valoisa keittiö, jossa tilaa ruokaryhmälle. Varusteet: allas, sähköliesi, jääkaappipakastin, kaapistot.

Kylpyhuone

Perinteisen LVIS-saneerauksen (2017) yhteydessä remontoitu kylpyhuone, jossa varusteina: peilikaappi valaisimella, allaskaappi, wc-istuin, bidee, suihku, kääntyvä suihkuseinä, pesukoneliitäntä. Katto: paneeli, seinät ja lattia laattaa.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö/vesikeskuslämmitys

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

101958.02

Asuntojen lukumäärä

A 18

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Voionmaankatu 15

Huoltoyhtiö

Antti Kinnunen REIM Jyväskylä Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/6

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili