Voikonkatu 8, 160.0 m2

4 huonetta, keittiö, pesuhuone, sauna, erill. wc, khh, 2*vh, aula, kylpyhuone, parveke, lasitettu terassi, autokatos, var.

478000.00 €

Velaton myyntihinta 478000.00 €

Kysy lisää:

Mikko Savolainen
050-371 0699
mikko.savolainen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vuonna 2013 valmistunut tyylikäs Lammi-kivitalo Mannilan suositulla asuinalueella! Koti on avaran pohjaratkaisun ja isojen ikkunoiden ansiosta valoisa. Eteisen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone, joka jatkuu kodinhoitohuoneeseen. Olohuone on auki ylös asti, joten tilassa on avaruutta. Tyylikäs Kvikin keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa, ja ruokailutilasta on käynti lasitetulle terassille, joka antaa mukavasti lisätilaa oleskeluun ja vieraiden viihdyttämiseen. Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, ja kylpyammeessa on mukava rentoutua vaahtojen keskellä. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla sekä arkiolohuoneeksi tai työtilaksi soveltuva aula. Arkea sujuvoittaa myös yläkerran kylpyhuone suihkulla. Pihan teossa on käytetty sekä vihersuunnittelijaa että -rakentajaa. Helppohoitoisella pihalla on runsaasti muurikivien avulla tehtyjä pengerryksiä ja istutuksia. Takapihalla on tuuhea siirtonurmikko. Pihan etuosa on kokonaan laatoitettu. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Mikko Savolainen p. 050 371 0699 ja Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

160.0 m2

Kokonaispinta-ala

232.0

Kuvaus

Vuonna 2013 valmistunut tyylikäs Lammi-kivitalo Mannilan suositulla asuinalueella!

Koti on avaran pohjaratkaisun ja isojen ikkunoiden ansiosta valoisa.
Eteisen yhteydessä on käytännöllinen vaatehuone, joka jatkuu kodinhoitohuoneeseen. Olohuone on auki ylös asti, joten tilassa on avaruutta. Tyylikäs Kvikin keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa, ja ruokailutilasta on käynti lasitetulle terassille, joka antaa mukavasti lisätilaa oleskeluun ja vieraiden viihdyttämiseen.
Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua, ja kylpyammeessa on mukava rentoutua vaahtojen keskellä. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla sekä arkiolohuoneeksi tai työtilaksi soveltuva aula. Arkea sujuvoittaa myös yläkerran kylpyhuone suihkulla.

Pihan teossa on käytetty sekä vihersuunnittelijaa että -rakentajaa. Helppohoitoisella pihalla on runsaasti muurikivien avulla tehtyjä pengerryksiä ja istutuksia. Takapihalla on tuuhea siirtonurmikko. Pihan etuosa on kokonaan laatoitettu.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Mikko Savolainen p. 050 371 0699 ja Tero Tourunen p. 0400 967 564.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiapinnat laattaa (koko alakerta, portaat ja kosteat tilat), yläkerrassa laminaatti, seinäpinnat maalattu, makuuhuoneissa maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Kvikin keittiö, jossa tammikaapit ja kiiltävän valkoinen saareke Ylämaan graniitin kivitasolla ja Franken komposiittialtaalla. Siemensin kodinkoneet: jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, mikroaaltouuni, liesituuletin (Savo) ja kalusteisiin integroitu astianpesukone (Bosch).

Kylpyhuone

Idon seinä-wc:t. Alakerran pesuhuoneessa kaksi suihkua ja kylpyamme, Unidrain lattiakaivot, yläkerrassa kylpyhuone jossa wc ja suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/konesaumattu pelti

Lämmitys

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi Tulikiven varaava takka

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

478000.00

Kerros

2

Rakennusmateriaali

Lammin valuharkko