Visalankuja 2 H, 51.5 m2

2 huonetta, keittiö, kph, parveke, vh

59026.67 €

Velaton myyntihinta 72000.00 €

Kysy lisää:

Juha Niska
050 597 4745
juha.niska@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Ylimmän kerroksen kaksio Palokassa! Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa läpitalon olevassa kaksiossa makuuhuone on omassa rauhassaan toisessa päässä asuntoa. Toisessa päässä asuntoa sijaitsevat olohuone, keittiö sekä lasitettu parveke. Olohuone ja keittiö yhdistyvät osittain yhteiseksi isoksi tilaksi, jonka ansiosta niiden välillä seurustelu sujuu helposti. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle, jättäen tilavan olohuoneen vapaaseen käyttöön. Asunnon lasitettu parveke sekä vaatehuone lisäävät asumismukavuutta. Huoneistossa on remontoitu keittiö vuonna 2005 ja kylpyhuone vuonna 2012. Muutaman sadan metrin säteellä kaikki tarvitsemasi palvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto. Viereiseltä Ritopohjantieltä kulkevat myös paikallisliikenteen bussit sekä Palokankeskuksen että kaupungin keskustan suuntaan. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

51.5 m2

Kokonaispinta-ala

51.5

Kuvaus

Ylimmän kerroksen kaksio Palokassa!

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa läpitalon olevassa kaksiossa makuuhuone on omassa rauhassaan toisessa päässä asuntoa. Toisessa päässä asuntoa sijaitsevat olohuone, keittiö sekä lasitettu parveke. Olohuone ja keittiö yhdistyvät osittain yhteiseksi isoksi tilaksi, jonka ansiosta niiden välillä seurustelu sujuu helposti. Keittiössä on tilaa ruokailuryhmälle, jättäen tilavan olohuoneen vapaaseen käyttöön. Asunnon lasitettu parveke sekä vaatehuone lisäävät asumismukavuutta. Huoneistossa on remontoitu keittiö vuonna 2005 ja kylpyhuone vuonna 2012.

Muutaman sadan metrin säteellä kaikki tarvitsemasi palvelut: terveysasema, ruokakaupat ja kauppakeskukset, liikuntapuisto ja järvenranta ulkoilumahdollisuuksineen, koulut ja päiväkodit sekä kirjasto. Viereiseltä Ritopohjantieltä kulkevat myös paikallisliikenteen bussit sekä Palokankeskuksen että kaupungin keskustan suuntaan.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Tero Tourunen p. 0400967564

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattia: vinyyli, seinät: tapetti/maali.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiö remontoitu vuonna 2005.

Kylpyhuone

Suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, vesikiertoinen seinäpatteri. Kylpyhuone remointoitu vuonna 2012. Pintamateriaalit: laatta.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Matala harjakatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

1974

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

59026.67

Asuntojen lukumäärä

H 62

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Papinvainio

Huoltoyhtiö

Harri Kuha Noste Isännöinti Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Betoni