Visakoivunkuja 15 C, 41.0 m2

2 huonetta, kph, lasitettu parveke

62332.67 €

Velaton myyntihinta 160000.00 €

Kysy lisää:

Tero Tourunen
0400 967 564
tero.tourunen@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Hienolla sijainnilla Jyväsjärven rantamaisemissa, päättyvän kadun päässä, sijaitsee As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira. Yhtiön ylimmästä kerroksesta on juuri vapautunut ostettavaksi moderni kulmahuoneisto. Loistavapohjaisessa asunnossa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone avautuvat yhdeksi, suureksi tilaksi tarjoten reilusti tilaa oleskeluun ja kokkailuun. Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, josta aukeavat kauaskantoiset näkymät ilta-aurinkoon, yli Äijälänsalmen aina Jyväsjärvelle saakka. Makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan ja sen ikkunasta aukeavat rauhoittavat näkymät läheiselle lähivirkistysvyöhykkeelle kauniine kallioineen ja puineen. Valkolakatut tammiparkettilattiat ja vesikiertoinen lattialämmitys tuntuvat lämpöiseltä jalan alla ja korkealta 4. kerroksen suurikokoisista ikkunoista ulos katsellessa tuntuu kuin olisi Äijälänsalmen katolla. Yhtiö seisoo omalla tontillaan sillä tontti on lunastettu kokonaisuudessaan omaksi v. 2020. VRP:n rakennuttamasta, modernista rakennuksesta löydät tilavat ja toimivat rappukäytävät yhteisine tiloineen sekä hyvin ylläpidetyt piha-alueet. Rantaraitti, Äijälänsalmen rantamaisemat ja Jyväsjärvi ovat muutaman askeleen päässä, postipaketit ja parvekekukkaset noukkii sillan toiselta puolen Viherlandiasta ja lähimmästä K-Marketista. Autopaikka ostettavissa omina osakkeinaan hintaan 4.500 euroa. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi: Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi 050 5736 106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

41.0 m2

Kokonaispinta-ala

41.0

Kuvaus

Hienolla sijainnilla Jyväsjärven rantamaisemissa, päättyvän kadun päässä, sijaitsee As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira. Yhtiön ylimmästä kerroksesta on juuri vapautunut ostettavaksi moderni kulmahuoneisto.

Loistavapohjaisessa asunnossa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone avautuvat yhdeksi, suureksi tilaksi tarjoten reilusti tilaa oleskeluun ja kokkailuun. Olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, josta aukeavat kauaskantoiset näkymät ilta-aurinkoon, yli Äijälänsalmen aina Jyväsjärvelle saakka. Makuuhuone sijaitsee omassa rauhassaan ja sen ikkunasta aukeavat rauhoittavat näkymät läheiselle lähivirkistysvyöhykkeelle kauniine kallioineen ja puineen. Valkolakatut tammiparkettilattiat ja vesikiertoinen lattialämmitys tuntuvat lämpöiseltä jalan alla ja korkealta 4. kerroksen suurikokoisista ikkunoista ulos katsellessa tuntuu kuin olisi Äijälänsalmen katolla.

Yhtiö seisoo omalla tontillaan sillä tontti on lunastettu kokonaisuudessaan omaksi v. 2020. VRP:n rakennuttamasta, modernista rakennuksesta löydät tilavat ja toimivat rappukäytävät yhteisine tiloineen sekä hyvin ylläpidetyt piha-alueet.

Rantaraitti, Äijälänsalmen rantamaisemat ja Jyväsjärvi ovat muutaman askeleen päässä, postipaketit ja parvekekukkaset noukkii sillan toiselta puolen Viherlandiasta ja lähimmästä K-Marketista.

Autopaikka ostettavissa omina osakkeinaan hintaan 4.500 euroa.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan!

Kysy lisää ja varaa oma esittelyaikasi:

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi
050 5736 106

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kauppaan kuuluu: sälekaihtimet, huoneistokohtainen IV-kone.

Yhtiöjärjestyksessä nk. laajennettu osakkaan kunnossapitovastuu (YJ 12 §):
Vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien
huoneistokohtaisten terassilasitusten, asennettujen takkojen tai
ilmalämpöpumppujen tahi muiden vastaavien jälkikäteen rakennettujen
tai asennettujen kohteiden korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä
aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista
vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle.

Keittiön varusteet

Tyylikäs ja valoisa avokeittiön ja ruokailutilan yhdistelmä, joka avautuu yhtenäisenä tilana olohuoneeseen. Varusteet: jääkaappipakastin, astianpesukone, liesituuletin, erillisuuni ja keraaminen liesitaso, komposiittiallas, hana, varaus mikroaaltouunille. Välitila: tiililadottu laatta. Kiinteä valaisin.

Kylpyhuone

Tilava, moderni kylpyhuone, jossa tyylikäs musta tehostelaattaseinä. Varusteet: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, peilikaappi valaisimella, allaskaappi, bidee, varaus pesukoneelle. Lattia ja seinät: laattaa, katto: tervaleppää.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Tasakatto / kumibitumikermi

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

62332.67

Asuntojen lukumäärä

C 25

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira

Huoltoyhtiö

Jaana Patinen Avara Isännöinti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4

Rakennusmateriaali

Betoni