Virkalantie 2 D, 101.0 m2

4h+k+s+khh+kph+vh+p+2wc

175000.00 €

Velaton myyntihinta 175000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siisti, remontoitu rivitaloasunto Päijänteen rantamaisemista. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä avaraa tilaa. Keittiössä on mukavasti säilytystilaa sekä käytännöllinen seinäke jakaa tilaa ja tuo lisää työtasoa ruoanlaittoon. Yläkerrassa lisäksi yksi makuuhuone ja muut huoneet alakerrassa. Eteisen yhteydessä oleva käytännöllinen kuraeteinen helpottaa arkea sateisemmilla säillä. Alakerran saunaosasto on uudistettu ja erillisessä kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle. Kylpyhuoneen yhteydessä wc ja yläkerrassa toinen erillinen wc. Takkahuoneesta käynti ilta-auringon puoleiselle terassille. As Oy Säynätsalon Länsirinne on 1989 valmistunut 6 huoneiston yhtiö. Taloyhtiölle kuuluu autokatos, jossa kaikille huoneistoille autopaikka ja varastotiloja. Yhtiötä on pidetty kunnossa vuosien varrella, muun muassa käyttövesiputkisto ja ulko-ovet on uusittu ja myös taloudellinen tila on pidetty hyvänä. Lämmitysmuotona yhtiössä kaukolämpö. Säynätsalossa ulkoilualueet, puistot, lenkki- ja leikkialueet alkavat kotiovelta. Saaria ympäröivä Päijänne tekee Säynätsalosta ainutlaatuisen asuinympäristön. Säynätsalon päiväkotikoulu (1.-3. lk) on alle kilometrin päässä, Lehtisaaren koulussa noin kahden kilometrin päässä opiskelevat vuosiluokat 4-9. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet Jyväskylän keskustaan.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

101.0 m2

Kokonaispinta-ala

101.0

Kuvaus

Siisti, remontoitu rivitaloasunto Päijänteen rantamaisemista.

Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat yhtä avaraa tilaa. Keittiössä on mukavasti säilytystilaa sekä käytännöllinen seinäke jakaa tilaa ja tuo lisää työtasoa ruoanlaittoon. Yläkerrassa lisäksi yksi makuuhuone ja muut huoneet alakerrassa. Eteisen yhteydessä oleva käytännöllinen kuraeteinen helpottaa arkea sateisemmilla säillä.

Alakerran saunaosasto on uudistettu ja erillisessä kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykkihuollolle. Kylpyhuoneen yhteydessä wc ja yläkerrassa toinen erillinen wc. Takkahuoneesta käynti ilta-auringon puoleiselle terassille.

As Oy Säynätsalon Länsirinne on 1989 valmistunut 6 huoneiston yhtiö. Taloyhtiölle kuuluu autokatos, jossa kaikille huoneistoille autopaikka ja varastotiloja. Yhtiötä on pidetty kunnossa vuosien varrella, muun muassa käyttövesiputkisto ja ulko-ovet on uusittu ja myös taloudellinen tila on pidetty hyvänä. Lämmitysmuotona yhtiössä kaukolämpö.

Säynätsalossa ulkoilualueet, puistot, lenkki- ja leikkialueet alkavat kotiovelta. Saaria ympäröivä Päijänne tekee Säynätsalosta ainutlaatuisen asuinympäristön. Säynätsalon päiväkotikoulu (1.-3. lk) on alle kilometrin päässä, Lehtisaaren koulussa noin kahden kilometrin päässä opiskelevat vuosiluokat 4-9. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet Jyväskylän keskustaan.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys. Keskuspölynimuri.

Keittiön varusteet

Keittiö uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2008, jolloin uusittu kaapistot sekä tasot. Paljon kaappitilaa, laminaattitasot, astianpesukone (2019), induktioliesi (2019), erillisuuni (2019), jääkaappi, pakastin.

Kylpyhuone

Laatoitettu kylpyhuone uusittu vuonna 2008, suihku, lattialämmitys.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

harja/pelti

Lämmitys

kaukolämpo

Rakennusvuosi

1989

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

175000.00

Asuntojen lukumäärä

4(D)

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Länsirinne

Huoltoyhtiö

Henna Lähde

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1/2

Rakennusmateriaali

Puu/tiili