Viitaniementie 4 E, 39.0 m2

1 huone, keittiö, kph

89593.47 €

Velaton myyntihinta 112000.00 €

Kysy lisää:

Reijo Savolin
0500 640 678
reijo.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Iso, remontoitu yksiö erinomaisella sijainnilla Viitaniemessä. Hyvällä pohjalla oleva asunto on remontoitu laajalti: asunnossa on maalattu katot, uusittu keittiökalusteet sekä huoneiston lattia- ja seinäpinnat kokonaan vuoden 2021 puolella. Kylpyhuone on remontoitu putkistoremontin yhteydessä neljä vuotta sitten. Moderniksi remontoidussa erillisessä keittiössä on hyvin tilaa isommallekkin ruokailuryhmälle. Olohuoneessa olevassa alkovissa on paikka sängylle, jättäen huoneeseen tilaa myös oleskeluryhmälle ja pienelle työpisteelle. Ikkunoista on näkymät piha-alueelle, etelä-lounas-suuntaan. Ulkoilusta ja luonnonläheisyydestä nauttivalle vieressä sijaitsevat monipuoliset liikuntamahdollisuudet, Stavangerin puisto sekä Viitaniemen uimaranta. Lähellä toisen asteen koulutusmahdollisuudet ja ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopiston päärakennuskin sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ydinkeskustaan on matkaa pyöräillen tai kävellen vain noin 1,5 kilometriä. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Reijo Savolin puh:050 0640678

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

39.0 m2

Kokonaispinta-ala

39.0

Kuvaus

Iso, remontoitu yksiö erinomaisella sijainnilla Viitaniemessä.

Hyvällä pohjalla oleva asunto on remontoitu laajalti: asunnossa on maalattu katot, uusittu keittiökalusteet sekä huoneiston lattia- ja seinäpinnat kokonaan vuoden 2021 puolella. Kylpyhuone on remontoitu putkistoremontin yhteydessä neljä vuotta sitten.

Moderniksi remontoidussa erillisessä keittiössä on hyvin tilaa isommallekkin ruokailuryhmälle. Olohuoneessa olevassa alkovissa on paikka sängylle, jättäen huoneeseen tilaa myös oleskeluryhmälle ja pienelle työpisteelle. Ikkunoista on näkymät piha-alueelle, etelä-lounas-suuntaan.

Ulkoilusta ja luonnonläheisyydestä nauttivalle vieressä sijaitsevat monipuoliset liikuntamahdollisuudet, Stavangerin puisto sekä Viitaniemen uimaranta.
Lähellä toisen asteen koulutusmahdollisuudet ja ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopiston päärakennuskin sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.
Ydinkeskustaan on matkaa pyöräillen tai kävellen vain noin 1,5 kilometriä.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Reijo Savolin puh:050 0640678

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti, seinät maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, integroitu erillisuuni ja -liesitaso, liesituuletin.

Kylpyhuone

Suihkukaappi, wc-istuin, pesuallas, bideesuihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto / Peltikate

Lämmitys

Vesikeskus

Rakennusvuosi

1962

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

89593.47

Asuntojen lukumäärä

E 45

Taloyhtiön nimi

Asunto-osakeyhtiö Viitaniementie 4

Huoltoyhtiö

Simo Takkinen Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1/4

Rakennusmateriaali

Betoni / Tilli