Viitaniementie 17 B, 61.5 m2

3h,k,kh,vh,parveke

138504.00 €

Velaton myyntihinta 159000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Nuorekas ja raikas läpitalon kolmio puistomaisella Viitaniemen alueella. Kolmannen kerroksen remontoitu ja valoisa asunto jossa toimiva pohjaratkaisu. Keittiö remontoitu kivalla maulla vuonna 2017 ja iso ikkuna tuo mahtavasti valoa ja antaa ilmettä keittiölle. Huoneiston kaikki vanhat lattiamateriaalit ovat poistettu, lattiat tasoitettu ja tilalle asennettu käytännöllinen ja mukavan näköinen vinyylilankkulattia. Kaunis ja klassinen kylpyhuone on remontoitu vuonna 2019. Kylpyhuone on vanhaan taloon kohtuullisen kokoinen ja pyykinpesukone mahtuu kyllä hyvin. Säilytystiloja asunnossa on kaapistoissa ja vaatehuoneessa. Parveke on sisäpihan puolelle. Asunto-osakeyhtiö Viitakilvessä on tehty vuosikymmenien aikana hyvin remontteja mm. ikkunat ovat uudet sekä katto ja putkiremontit ovat tehty. Viitaniemi on oikeinkin mukava kaupunginosa asua ja elellä. Kauniit Tuomiojärven rantamaisemat ovat ympärillä mutta toisaalta keskustaan on lyhyt matka ja useat oppilaitokset ovat lähellä. Tänne kotiin pääsee muuttamaan kesäkuun alusta! Sovi kanssani yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni sinulle esittelemään Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

61.5 m2

Kokonaispinta-ala

61.5

Kuvaus

Nuorekas ja raikas läpitalon kolmio puistomaisella Viitaniemen alueella.

Kolmannen kerroksen remontoitu ja valoisa asunto jossa toimiva pohjaratkaisu. Keittiö remontoitu kivalla maulla vuonna 2017 ja iso ikkuna tuo mahtavasti valoa ja antaa ilmettä keittiölle. Huoneiston kaikki vanhat lattiamateriaalit ovat poistettu, lattiat tasoitettu ja tilalle asennettu käytännöllinen ja mukavan näköinen vinyylilankkulattia.

Kaunis ja klassinen kylpyhuone on remontoitu vuonna 2019. Kylpyhuone on vanhaan taloon kohtuullisen kokoinen ja pyykinpesukone mahtuu kyllä hyvin. Säilytystiloja asunnossa on kaapistoissa ja vaatehuoneessa. Parveke on sisäpihan puolelle.

Asunto-osakeyhtiö Viitakilvessä on tehty vuosikymmenien aikana hyvin remontteja mm. ikkunat ovat uudet sekä katto ja putkiremontit ovat tehty.

Viitaniemi on oikeinkin mukava kaupunginosa asua ja elellä. Kauniit Tuomiojärven rantamaisemat ovat ympärillä mutta toisaalta keskustaan on lyhyt matka ja useat oppilaitokset ovat lähellä.

Tänne kotiin pääsee muuttamaan kesäkuun alusta!

Sovi kanssani yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni sinulle esittelemään

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu kivasti vuonna 2017, varusteina jää/pakastinkaappi, astianpesukone (integroitu, induktioliesi, uuni, liesituuletin. Työtasot koivua.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu vuonna 2019
Varusteina suihku, pesukoneliitäntä, allaskaappi sekä ns. rättipatteri

Kattotyyppi

putpetti/pelti

Lämmitys

kaukolämpö

Rakennusvuosi

1961

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

138504.00

Asuntojen lukumäärä

B 19

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Viitakilpi

Huoltoyhtiö

Pasi Hakala Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

betoni