Ota yhteyttä välittäjään

Viitaniementie 10, 25.5 m²

1h, k, vh, kph

69 000 €

Siistikuntoinen pikkukoti hyvien oppilaitosten kulmilla!

Tässäpä passeli vaihtoehto esimerkiksi sijoitukseen tai miksei vaikkapa ensimmäiseksi omaksi kodiksi! Viitaniementiellä Gradian oppilaitosten naapurissa ensimmäisen asuinkerroksen (ei katutaso) yksiö. Ikkunat takapihan puolelle, josta vehreät maisemat nurmipihalle.

Huoneen lisäksi on erillinen keittokomero, kylpyhuone ja yksiön luksus – vaatehuone! Huoneiston lattia- ja seinäpinnat on remontoitu v. 2018, jolloin myös keittiön kaapistot ja kodinkoneet ovat saaneet uuden ilmeen.

Huoneistolle löytyy tietysti oma häkkivarasto ja yhtiössä asukkaiden käytössä on pesutupa. Viitaniementien varrelta löytyy paikallisliikenteen pysäkit ja kätevät pyöräilytiet johdattavat ympäri kaupunkia.

Kohde on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Kohdetta välittää:
Mikko Savolainen
mikko.savolainen@savolin.fi
050 371 0699

Kohteen perustiedot

Kohdenumero

80360143

Huone-erittely

1h, k, vh, kph

Huoneiden lukumäärä

1

Asuinpinta-ala m2

25.5 m²

Kokonaispinta-ala

25.5 m²

Kerros

1

Rakennusvuosi

1961

Vapautuu

Sopimuksen mukaan

Tontti

Oma

Hinnat ja kustannukset

Velaton hinta

69 000 €

Velkaosuus

3 629,36 €

Hoitovastike

130,65 €

Rahoitusvastike

70,35 €

Kohteen muut tiedot

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Sauna

1

10 euroa kuukaudessa
kuukaudessa

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö

Taloyhtiön nimi

Asunto-osakeyhtiö Kisatie

Isännöitsijä

Oiva Isännöinti Noste Oy

Tulevat remontit

Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana:
Pihan peruskorjaus ja autopaikkojen lisääminen, vesikaton huoltomaalaus, kuntoselvitys tehty 2012 -> korjaustarve osassa huoneistoja, vanhojen lattiakaivojen tiivistäminen. Lisäksi huoltokorjauksia.

Tehdyt remontit

Lisätty yläpohjaan lämmöneristystä 2022, A7 ja A9 maalaustyöt vh ja vaatekaapit 2020, A7, A9 ja A4 lisätty raitisilmaventtiilit ikkunoihin 2020, A-rapun ikkunoihin lisätty raitisilmaventtiilit -20, talosaunan lauteet ja pesuhuoneen silikonisaumat uusittu sekä PU-pumppu uusittu lämmitysjärjestelmään -17, IV-kanavien nuohous -15, Viemäreiden saneeraus (pysty- ja pohjaviemärit sukitettu ja muut viemärit pinnoitettu Consti-menetelmällä), sähköistyksen uusiminen, jätehuoneen rakentaminen, porrashuoneiden ja varastojen ulko-ovien uusiminen sekä vesikourujen, syöksyputkien ja kattoturvavarusteiden uusiminen -14, toimistotilojen ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen ja lämmitysverkoston säätötyöt -13, piha-alueen kunnostuksia -12, pyörävaraston lisäeristys ja korjaus sekä kattovarusteiden kunnostus -10, lämmönjakolaitteiden uusiminen -07, antenniverkon kunnostus -05, ilmanvaihtohormien puhdistaminen -04, käyttövesiputkien uusiminen, lämpöjohtoventtiilit uusittu, patteritermostaatit ja venttiilit uusittu, pesutupa ja saunaosasto peruskorjattu, sauna- ja pesutuvan ilmanvaihto uusittu sekä porrashuoneet maalattu -03, talon päätyjulkisivujen eristerappaus -02, lukituksen uusiminen -99, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen -93.

Asuntojen lukumäärä

2

Kiinteistönhoito

Huoltoyhtiö

Ilmanvaihto

Painovoimainen

Energialuokka

E2018

Tilat ja materiaalit

Kattotyyppi

Harjakatto

Rakennusmateriaali

Betoni

Kohdettä välittää

Kysy lisätietoja kohteesta täyttämällä alla oleva lomake.

Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.