Viherintie 126 A, 57.0 m2

Päärak: 1h+avok+alk+lasit.kuisti+ph+s; rantasauna: 1h+savusauna

289000.00 €

Velaton myyntihinta 289000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tule tutustumaan Päijänteen rannalla sijaitsevaan, pyöröhirsiseen vapaa-ajanviettopaikkaan Korpilahden Heinosniemessä. Matkaa perille Viherintielle on esimerkiksi Jyväskylän keskustasta n. 35 km. Matka taittuu mukavasti valtatietä ajellen, kunnes lähempänä, Korpilahden Nesteen risteyksen jälkeen maisemat vaihtuvat Mason ratsutallin ohittavaan ja maatiloja halkovaan, tunnelmalliseen maalaismaisemaan. Viherintien mökkitie laskeutuu rantaan, jossa perillä odottaa hyvin mursketettu paikka autolle. Tyylikkäässä mökissä moderni, kokonaisuudessaan remontoitu keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja makuualkovissa on paikka parisängylle. Uusi ilmalämpöpumppu lämmittää talvisin ja tuo myös viilennystä lämpöisiin kesäpäiviin. Päärakennuksen leveältä, lasitetulta terassilta ja kauniista ristikkoikkunoista aukeavat upeat maisemat Päijänteelle ja terassilta voi ihailla salmea pitkin ohi lipuvia purjeveneitä ja pieniä laivoja. Päärakennuksen yhteydessä on kylpyhuone ja puulämmitteinen sauna. Päärakennuksen edustalla, huoltovapaan komposiittiterassin kupeessa on upouusi Kiramin kylpypalju, joka kutsuu nauttimaan viilenevistä illoista tähtitaivaan alla. Mökissä voi viettää aikaa talvellakin, sillä se on talviasuttava. Rantaan johdattavan kulkuväylän varresta löytyy tunnelmallinen savusaunarakennus,jossa on lisämakuutilaa vaikkapa perheen nuorille tai vieraille. Rantasaunan kupeessa odottavat myös laituri ja rantalentopallokenttä. Upea luonnonhiekkaranta kutsuu saunojat uimaan ja maltillisesti syvenevä ranta on turvallinen uimapaikka myös perheen pienemmille. Läheisyydessä sijaitsevat Mason ratsutallin ja huoltoaseman lisäksi myös mm. Kärkisten silta ja Korpilahden upea satama. Muuramen ja Korpilahden palvelut ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Mökki vapautuu nopeasti uusille omistajille, joten soita ja varaa oma yksityisnäyttösi jo tänään! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy nina.tawast@savolin.fi 0505736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

57.0 m2

Kokonaispinta-ala

86.0

Kuvaus

Tule tutustumaan Päijänteen rannalla sijaitsevaan, pyöröhirsiseen vapaa-ajanviettopaikkaan Korpilahden Heinosniemessä.

Matkaa perille Viherintielle on esimerkiksi Jyväskylän keskustasta n. 35 km. Matka taittuu mukavasti valtatietä ajellen, kunnes lähempänä, Korpilahden Nesteen risteyksen jälkeen maisemat vaihtuvat Mason ratsutallin ohittavaan ja maatiloja halkovaan, tunnelmalliseen maalaismaisemaan. Viherintien mökkitie laskeutuu rantaan, jossa perillä odottaa hyvin mursketettu paikka autolle.

Tyylikkäässä mökissä moderni, kokonaisuudessaan remontoitu keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja makuualkovissa on paikka parisängylle. Uusi ilmalämpöpumppu lämmittää talvisin ja tuo myös viilennystä lämpöisiin kesäpäiviin. Päärakennuksen leveältä, lasitetulta terassilta ja kauniista ristikkoikkunoista aukeavat upeat maisemat Päijänteelle ja terassilta voi ihailla salmea pitkin ohi lipuvia purjeveneitä ja pieniä laivoja. Päärakennuksen yhteydessä on kylpyhuone ja puulämmitteinen sauna. Päärakennuksen edustalla, huoltovapaan komposiittiterassin kupeessa on upouusi Kiramin kylpypalju, joka kutsuu nauttimaan viilenevistä illoista tähtitaivaan alla. Mökissä voi viettää aikaa talvellakin, sillä se on talviasuttava.

Rantaan johdattavan kulkuväylän varresta löytyy tunnelmallinen savusaunarakennus,jossa on lisämakuutilaa vaikkapa perheen nuorille tai vieraille. Rantasaunan kupeessa odottavat myös laituri ja rantalentopallokenttä. Upea luonnonhiekkaranta kutsuu saunojat uimaan ja maltillisesti syvenevä ranta on turvallinen uimapaikka myös perheen pienemmille.

Läheisyydessä sijaitsevat Mason ratsutallin ja huoltoaseman lisäksi myös mm. Kärkisten silta ja Korpilahden upea satama. Muuramen ja Korpilahden palvelut ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Mökki vapautuu nopeasti uusille omistajille, joten soita ja varaa oma yksityisnäyttösi jo tänään!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
nina.tawast@savolin.fi
0505736106

Lisätiedot

Kaikki mökin sisällä sijaitsevat käyttövesiputket, vesikalusteet ja kuumavesivaraaja uusittu, päärakennuksen ja savusaunarakennuksen katteet vaihdettu palahuopakatteisiin ja rakennukset maalattu, päärakennuksen ja savusaunarakennuksen oleskelutilojen pinnat käsitelty, asuinhuoneiden lattioihin asennettu vinyylilankku. Terassi laatoitettu kiiltohiotulla graniitilla ja asennettu Lumonin lasiliukuovet sekä rakennettu terassialueet, laituri ja portaikot suurimmalta osin huoltovapaasta komposiitista.

Keittiön varusteet

Uusi keittiö (2021), jossa varusteina: astianpesukone, erillisuuni mikroaaltouunitoiminnolla, erillisliesitaso (keraaminen), liesituuletin, jääkaappipakastin. Välitila: graniittilaatta.

Kylpyhuone

Kylpyhuone ja sauna päärakennuksen yhteydessä. Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi (2021), suihkukaappi (2021), allaskaappi (2021), wc-istuin, bidee.

Kaavatilanne

Ranta-asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto / palahuopakate (2021)

Lämmitys

Suora sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu (2021)

Rakennusvuosi

1996

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

289000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Pyöröhirsi