Verkkoniementie 18, 192.0 m2

5 h, keittiö, ruokailutila, pkh, ph, s, 2*erill. wc, khh, vh, var, at

110000.00 €

Velaton myyntihinta 110000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Yksikerroksinen, vuonna 1971 valmistunut ja vuonna 2012 laajennettu omakotitalo yhdeltä sivultaan puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla! Olohuoneen isot ikkunat avautuvat etupihalle, ruokailutila yhdistyy olohuoneeseen mukavasti. Keittiössä on reilusti säilytystilaa. Kaksi erillistä wc:tä ja pesuhuone. Neljä hyvänkokoista makuuhuonetta. Talon päädyssä oleva huone sopii hyvin myös esimerkiksi vieras-/työhuoneeksi sen sijaitessa omassa rauhassaan. Huoneessa on liukuovin erotettu, tilava vaatehuone. Takapihan katetulla terassilla on mukava viettää kesäpäiviä grillaillen ja rentoutuen. Takapiha on tasainen ja suojaisa, leikkimökki ja viherhuone tarjoavat puuhaa koko perheelle. L-mallin pohjaratkaisu tekee myös etupihasta suojaisan. Autotalli tarjoaa säilytyspaikan sekä autolle että ulkoilu- ja puutarhavälineille. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 0503073811.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

192.0 m2

Kokonaispinta-ala

233.5

Kuvaus

Yksikerroksinen, vuonna 1971 valmistunut ja vuonna 2012 laajennettu omakotitalo yhdeltä sivultaan puistoalueeseen rajoittuvalla tontilla!

Olohuoneen isot ikkunat avautuvat etupihalle, ruokailutila yhdistyy olohuoneeseen mukavasti. Keittiössä on reilusti säilytystilaa. Kaksi erillistä wc:tä ja pesuhuone.
Neljä hyvänkokoista makuuhuonetta. Talon päädyssä oleva huone sopii hyvin myös esimerkiksi vieras-/työhuoneeksi sen sijaitessa omassa rauhassaan. Huoneessa on liukuovin erotettu, tilava vaatehuone.
Takapihan katetulla terassilla on mukava viettää kesäpäiviä grillaillen ja rentoutuen.
Takapiha on tasainen ja suojaisa, leikkimökki ja viherhuone tarjoavat puuhaa koko perheelle. L-mallin pohjaratkaisu tekee myös etupihasta suojaisan. Autotalli tarjoaa säilytyspaikan sekä autolle että ulkoilu- ja puutarhavälineille.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 0503073811.

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta/muovimatto, seinät maali/tapetti/paneeli.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, varaava takka, jätesäiliö, leikkimökki, kasvihuone, katettu terassi, istutukset.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin (hormi), astianpesukone

Kylpyhuone

Pesuhuoneessa sadesuihku.

Kaavatilanne

Rakennuskaava

Kaavatiedot

Muuramen kunta

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Öljylämmitys (eteisessä sähköinen lattialämmitys, märkätiloissa pattereiden lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys), lisälämmönlähteenä varaava takka

Rakennusvuosi

1971

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

110000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu