Venlankuja 4 B, 109.0 m2

3 mh, olohuone, keittiö, ruokailutila, kylpyhuone, sauna, khh, erill. wc, vh, autotalli, var/tekn

165000.00 €

Velaton myyntihinta 165000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tikkakosken Tunnelinmäessä kaunis ja kodikas, vuonna 2003 rakennettu yksitasoinen paritalo! Eteinen on tilava, ja säilytystilaa on reilusti. Laatoitettu tuulikaappi sujuvoittaa arkea. Keittiö ja ruokailutila ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Keittiön ja olohuoneen jakaa kaunis ja vaalea varaava takka, joka tuo lämpöä ja kodikkuutta. Olohuone on erittäin tilava ja isojen ikkunoiden ansiosta valoisa. Olohuoneesta on käynti takapihan katetulle terassille, jolla viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa esimerkiksi kesäjuhlien merkeissä. Tasaisella pihalla on hyvin tilaa leikkiä ja harrastaa. Takapiha on erotettu naapurin pihasta aidalla, joten piha on suojaisa. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on myös hyvin säilytystilaa ja tila pyykkihuollolle. Kodinhoitohuoneesta on myös uloskäynti takapihalle. Ajotie pihaan on asfaltoitu ja autotallin suojista on mukava lähteä autoilemaan talvipakkasilla. Sisäänkäynnin vieressä on lisäksi tekninen tila ja varasto, jossa on tilaa esimerkiksi ulkoiluvälineiden säilytykseen. Tunnelinmäki sijaitsee mukavalla etäisyydellä Tikkakosken lähipalveluista, kouluista ja päiväkodeista. Tikkakoskelta on myös hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylään. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 050 307 3811.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

109.0 m2

Kuvaus

Tikkakosken Tunnelinmäessä kaunis ja kodikas, vuonna 2003 rakennettu yksitasoinen paritalo!

Eteinen on tilava, ja säilytystilaa on reilusti. Laatoitettu tuulikaappi sujuvoittaa arkea. Keittiö ja ruokailutila ovat avaraa, yhtenäistä tilaa. Keittiön ja olohuoneen jakaa kaunis ja vaalea varaava takka, joka tuo lämpöä ja kodikkuutta. Olohuone on erittäin tilava ja isojen ikkunoiden ansiosta valoisa. Olohuoneesta on käynti takapihan katetulle terassille, jolla viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa esimerkiksi kesäjuhlien merkeissä. Tasaisella pihalla on hyvin tilaa leikkiä ja harrastaa. Takapiha on erotettu naapurin pihasta aidalla, joten piha on suojaisa.
Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta hyvillä säilytystiloilla.
Tilavassa kodinhoitohuoneessa on myös hyvin säilytystilaa ja tila pyykkihuollolle. Kodinhoitohuoneesta on myös uloskäynti takapihalle.

Ajotie pihaan on asfaltoitu ja autotallin suojista on mukava lähteä autoilemaan talvipakkasilla. Sisäänkäynnin vieressä on lisäksi tekninen tila ja varasto, jossa on tilaa esimerkiksi ulkoiluvälineiden säilytykseen.
Tunnelinmäki sijaitsee mukavalla etäisyydellä Tikkakosken lähipalveluista, kouluista ja päiväkodeista. Tikkakoskelta on myös hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylään.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Kim Särkkä p. 050 307 3811.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat laminaatti/laatta/muovimatto, seinät tapetti/maali/laatta.

Muuta kauppaan kuuluvaa: kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot, naulakko, takka, lämminvesivaraaja, jätesäiliö, istutukset.

Keittiön varusteet

Jääkaappi, pakastearkku, keraaminen sähköliesi, liesituuletin (huippuimuri), astianpesukone, MDF-työtasot.

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa wc-istuin, pesuallas, suihku.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/peltikate

Lämmitys

Sähkölämmitys (sähköinen lattialämmitys), lisäksi varaava takka ja ilmalämpöpumppu.

Rakennusvuosi

2003

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

165000.00

Kerros

1

Rakennusmateriaali

Puu