Vehkakuja 12 A, 56.0 m2

2 huonetta, keittiö, kph, sauna

179500.00 €

Velaton myyntihinta 179500.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tilava kaksio tykätyllä Savelan alueella. Kolmannessa kerroksessa, esteettömästi saavutettavissa oleva kaksio vuonna 2011 valmistuneessa yhtiössä. Tässä tyhjillään olevassa muuttovalmiissa kodissa on siistit pinnat ja kaksioksi sopivasti väljyyttä. Keittiö on olohuoneen kanssa samaa tilaa mutta kokkailun jäljet keittiön tasoilla jää kuitenkin kivasti pikkaisen nurkan taakse. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle jonne mahtuu ruokaryhmä tai onko lepokeidas sohvineen kuitenkin mieluisampi. Kesähelteillä sisätiloissa oleskelun tekee mukavammaksi huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu. Makuuhuoneessa säilytystilaa on liukuovikaapistoissa. Kylpyhuone ja sauna ovat tilavat. Huoneiston yhteydessä myydään erikseen autopaikka 4.000e. Paikka onkin pikkaisen normaalia leveämpi ja näin ollen soveltuu pyörätuolinkin kanssa liikuttaessa. Savelasta on lyhyehkö matka palveluihin, alueen oma S-market on melkein vastapäätä ja Laajavuorentien ylittämällä oletkin jo Laajavuoren monipuolisien ulkoilumaastojen äärellä. Sovi oma yksityinen esittelysi ja tutustutaan asuntoon tarkemmin. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv Jere Savolin 050 546 1043 jere.savolin@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

56.0 m2

Kokonaispinta-ala

56.0

Kuvaus

Tilava kaksio tykätyllä Savelan alueella.

Kolmannessa kerroksessa, esteettömästi saavutettavissa oleva kaksio vuonna 2011 valmistuneessa yhtiössä. Tässä tyhjillään olevassa muuttovalmiissa kodissa on siistit pinnat ja kaksioksi sopivasti väljyyttä. Keittiö on olohuoneen kanssa samaa tilaa mutta kokkailun jäljet keittiön tasoilla jää kuitenkin kivasti pikkaisen nurkan taakse.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle jonne mahtuu ruokaryhmä tai onko lepokeidas sohvineen kuitenkin mieluisampi. Kesähelteillä sisätiloissa oleskelun tekee mukavammaksi huoneistoon asennettu ilmalämpöpumppu.

Makuuhuoneessa säilytystilaa on liukuovikaapistoissa. Kylpyhuone ja sauna ovat tilavat.
Huoneiston yhteydessä myydään erikseen autopaikka 4.000e. Paikka onkin pikkaisen normaalia leveämpi ja näin ollen soveltuu pyörätuolinkin kanssa liikuttaessa.

Savelasta on lyhyehkö matka palveluihin, alueen oma S-market on melkein vastapäätä ja Laajavuorentien ylittämällä oletkin jo Laajavuoren monipuolisien ulkoilumaastojen äärellä.

Sovi oma yksityinen esittelysi ja tutustutaan asuntoon tarkemmin.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Asunnossa on ilmalämpöpumppu

Keittiön varusteet

Vaalea keittiö, varusteina jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone sekä mikroaaltouuni

Kylpyhuone

Laatoitettu kylpyhuone, varusteina; lattialämmitys, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, peili

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2011

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

179500.00

Asuntojen lukumäärä

A 9

Taloyhtiön nimi

As. Oy Jyväskylän Postipoika

Huoltoyhtiö

Irma Nyman Jyväskylän Isännöintitiimi Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

Betonielementti