Varpukatu 3 As, 80.0 m2

3mh+vh+keittiö+erill wc+ph+sauna+terassi+2xvarasto+autotalli

135000.00 €

Velaton myyntihinta 135000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Järkevällä ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla oleva rivitalokolmio etsii uusia omistajia. Huoneistolla on käytössä kaksi varastoa, josta toinen on etupihan puolella ja takapihalla terassin yhteydessä toinen. Tälle huoneistolle kuuluu oma takapiha ja takaoven lukituksen vuoksi on myös mahdollista kulkea sisälle huoneistoon. Asfaltoidulla piha-alueella on myös autotalli erillisenä osakkeena, joka on asunnon omistuksessa ja se myydään asunnon yhteydessä 3.000,00 euron hintaan. Huoneistoa remontoitu kattavasti vuosien 2006-2016 välillä, mm. keittiö, pesuhuone, lattiat, katto ja säilytystiloja paranneltu alkuperäisestä nykyaikaisemmiksi. Joten suurempia remontointitarpeita ei ole. Köhniö alueena on ollut pitkään lapsiperheiden suosima ja rauhallinen. Köhniöllä oma suosittu uimaranta, hyvät lenkkeily- ja ulkoilumahdollisuudet ja alle kahden kilometrin päässä oleva Killeri tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita. Viereiseltä Erämiehenkadulta kulkevat julkiset liikenneyhteydet tiheästi keskustan suuntaan ja Kypärämäen koulu sekä päiväkoti löytyvät turvallisen matkan päästä. Tervetuloa ihastumaan ja tutustumaan tähän kohteeseen. Soita ja sovi esittely tähän hyväkuntoiseen kotiin. Jere Savolin 0505461043 ja Kim Särkkä 0503073811

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

80.0 m2

Kokonaispinta-ala

80.0

Kuvaus

Järkevällä ja käytännöllisellä pohjaratkaisulla oleva rivitalokolmio etsii uusia omistajia. Huoneistolla on käytössä kaksi varastoa, josta toinen on etupihan puolella ja takapihalla terassin yhteydessä toinen. Tälle huoneistolle kuuluu oma takapiha ja takaoven lukituksen vuoksi on myös mahdollista kulkea sisälle huoneistoon. Asfaltoidulla piha-alueella on myös autotalli erillisenä osakkeena, joka on asunnon omistuksessa ja se myydään asunnon yhteydessä 3.000,00 euron hintaan.

Huoneistoa remontoitu kattavasti vuosien 2006-2016 välillä, mm. keittiö, pesuhuone, lattiat, katto ja säilytystiloja paranneltu alkuperäisestä nykyaikaisemmiksi. Joten suurempia remontointitarpeita ei ole.

Köhniö alueena on ollut pitkään lapsiperheiden suosima ja rauhallinen. Köhniöllä oma suosittu uimaranta, hyvät lenkkeily- ja ulkoilumahdollisuudet ja alle kahden kilometrin päässä oleva Killeri tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita. Viereiseltä Erämiehenkadulta kulkevat julkiset liikenneyhteydet tiheästi keskustan suuntaan ja Kypärämäen koulu sekä päiväkoti löytyvät turvallisen matkan päästä.

Tervetuloa ihastumaan ja tutustumaan tähän kohteeseen.
Soita ja sovi esittely tähän hyväkuntoiseen kotiin.

Jere Savolin 0505461043 ja Kim Särkkä 0503073811

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet ja liukuovikaapistot kuuluvat kauppaan.

Keittiön varusteet

Keittiö uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2006.
Jääkaappi/pakastin x2, keraaminenliesi, erillisuuni, liesituuletin ja astianpesukone.
Uusittu vinyylikorkkilattia vuonna 2015, seinät maali/tapetti.

Kylpyhuone

Pesuhuone remontoitu kokonaisuudessaan vuonna 2012. Pesuhuoneessa myös toisen wc-istuimen varaus sekä lattialämmitys, minkä sähkön käyttö kuuluu yhtiön kuluihin.
Pesuhuoneen varusteina: pesuallas, allaskaappi, suihku, suihkuseinä ja pesukoneliitäntä.

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämmitys

Rakennusvuosi

1980

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

135000.00

Asuntojen lukumäärä

As 7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Varpuhovi

Huoltoyhtiö

Panu Hulkkonen Hulkkonen Consulting Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1/1

Rakennusmateriaali

Puu/tiili