Vapaudenkatu 85 A, 43.0 m2

2 huonetta, avokeittiö, kylpyhuone

79249.00 €

Velaton myyntihinta 120000.00 €

Kysy lisää:

Ossi Louhivaara
0503665193
ossi.louhivaara@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vaaleankeltainen, tunnelmallinen 40-luvun kerrostalo vehreän Tourujoen kupeessa kätkee sisäänsä toimivapohjaisen, 3. kerroksen pikkukaksion. Kaunis, hoidettu rappukäytävä kauniine kivilattioineen toivottaa kotiintulijan tervetulleeksi. Leveät ikkunapenkit, lehtipatterit ja alkuperäiset säilytyskomerot vanhoine avaimineen henkivät aitoa 40-luvun tunnelmaa. Eteisestä avautuu avarat näkymät olohuoneen ja avokeittiön ylitse aina suloiselle puolierkkerille saakka. Sen ikkunoista avautuu näkymät Yrjönkadulle, kodikkaan Puistolan asuinalueen suuntaan. Kylpyhuone on remontoitu moderniksi ja avokeittiö/olohuoneratkaisu tarjoaa mahdollisuuksia yhdessäoloon. Taloyhtiöön on tehty useita kauaskantoisia remontteja. 2000-luvulla mm. lukitus, linjasaneeraus, käyttövesiputket, viemäriputket, sähköjohdot, datakaapelit, ilmanvaihtojärjestelmä, salaoja- ja sadevesijärjestelmät ovat uusittu. Uusimpana on valmistunut v. 2021 ikkunaremontti. Taloyhtiön alakerrassa asukkaita ilahduttaa toimivien yhteisten tilojen lisänä pieni kuntosalihuone. Puistola on kodikas asuinalue "Jyväskylän alakaupungilla", ydinkeskustan, Tourulan ja Kankaan palveluiden kupeessa. Alueen reunaa kehystää omaleimainen, vehreä Tourujokilaakso luontopolkuineen. Tämä koti on kiva vaihtoehto niin omaksi kuin sijoitukseen! Sovi oma esittelyaikasi! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 0505736106 nina.tawast@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

43.0 m2

Kokonaispinta-ala

43.0

Kuvaus

Vaaleankeltainen, tunnelmallinen 40-luvun kerrostalo vehreän Tourujoen kupeessa kätkee sisäänsä toimivapohjaisen, 3. kerroksen pikkukaksion.

Kaunis, hoidettu rappukäytävä kauniine kivilattioineen toivottaa kotiintulijan tervetulleeksi.

Leveät ikkunapenkit, lehtipatterit ja alkuperäiset säilytyskomerot vanhoine avaimineen henkivät aitoa 40-luvun tunnelmaa. Eteisestä avautuu avarat näkymät olohuoneen ja avokeittiön ylitse aina suloiselle puolierkkerille saakka. Sen ikkunoista avautuu näkymät Yrjönkadulle, kodikkaan Puistolan asuinalueen suuntaan. Kylpyhuone on remontoitu moderniksi ja avokeittiö/olohuoneratkaisu tarjoaa mahdollisuuksia yhdessäoloon.

Taloyhtiöön on tehty useita kauaskantoisia remontteja. 2000-luvulla mm. lukitus, linjasaneeraus, käyttövesiputket, viemäriputket, sähköjohdot, datakaapelit, ilmanvaihtojärjestelmä, salaoja- ja sadevesijärjestelmät ovat uusittu. Uusimpana on valmistunut v. 2021 ikkunaremontti.

Taloyhtiön alakerrassa asukkaita ilahduttaa toimivien yhteisten tilojen lisänä pieni kuntosalihuone.

Puistola on kodikas asuinalue "Jyväskylän alakaupungilla", ydinkeskustan, Tourulan ja Kankaan palveluiden kupeessa. Alueen reunaa kehystää omaleimainen, vehreä Tourujokilaakso luontopolkuineen.

Tämä koti on kiva vaihtoehto niin omaksi kuin sijoitukseen!

Sovi oma esittelyaikasi!

Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Kunto

Tyydyttävä

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Harjakatto/tiililaattakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1945

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

79249.00

Asuntojen lukumäärä

A 17

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Vapaudenkatu 85

Huoltoyhtiö

Risto Heino Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

3/4

Rakennusmateriaali

Betoni