Vapaudenkatu 70 A, 47.0 m2

2h,k,kh,s,lasit.p

167000.00 €

Velaton myyntihinta 167000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Vapaudenkadun ylimmän kerroksen kaunokainen! Tilavan tuntuinen 47 neliön valoisa kaksio "pelipaikoilla". Keittiö ja olohuone yhtenäistä tilaa, pinnat siistit ja vaaleat, lattiassa klassinen tammiparketti. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Ylimmässä kerrossa on parasta kun maisemaan kuuluu myös pala taivasta. Keskeisestä sijainnista huolimatta ikkunoiden ollessa suljettuina asunto on hiljainen kotipesä. Makuuhuone on valoisa ja avara, tilaa on parivuoteen lisäksi myös esim. työpisteelle. Kylpyhuoneessakin on tilaa hääräillä, meikata, pestä pyykkiä tai vaikka laulaa ja tanssia suihkussa. Asunnon sauna on ollut aika vähällä käytöllä. Tässä näppärää keskustan asumista matkakeskuksen ja keskustan palveluiden tuntumassa. Vuonna 2004 valmistunutta Asunto Oy Jyväskylän Citypihaa ei suuremmat remontit vielä aikoihin rasita. Koti vapautuu uudelle asukille joustavasti. Varaahan oma aikasi esittelyyn. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

47.0 m2

Kokonaispinta-ala

47.0

Kuvaus

Vapaudenkadun ylimmän kerroksen kaunokainen!

Tilavan tuntuinen 47 neliön valoisa kaksio "pelipaikoilla". Keittiö ja olohuone yhtenäistä tilaa, pinnat siistit ja vaaleat, lattiassa klassinen tammiparketti. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Ylimmässä kerrossa on parasta kun maisemaan kuuluu myös pala taivasta. Keskeisestä sijainnista huolimatta ikkunoiden ollessa suljettuina asunto on hiljainen kotipesä.

Makuuhuone on valoisa ja avara, tilaa on parivuoteen lisäksi myös esim. työpisteelle. Kylpyhuoneessakin on tilaa hääräillä, meikata, pestä pyykkiä tai vaikka laulaa ja tanssia suihkussa. Asunnon sauna on ollut aika vähällä käytöllä.

Tässä näppärää keskustan asumista matkakeskuksen ja keskustan palveluiden tuntumassa. Vuonna 2004 valmistunutta Asunto Oy Jyväskylän Citypihaa ei suuremmat remontit vielä aikoihin rasita.

Koti vapautuu uudelle asukille joustavasti. Varaahan oma aikasi esittelyyn.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin (v. 2013), keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone (v. 2018), Lattia parkettia, seinät maalattu.

Kylpyhuone

Tilava kylyhuone. Varusteina suihku, peili, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Seinät ja lattia laattaa.

Kattotyyppi

Pulpettikatto/peltikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2004

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

167000.00

Asuntojen lukumäärä

A 23

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Citypiha

Huoltoyhtiö

Henri Kirjavainen Realia

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/5

Rakennusmateriaali

Betoni