Vapaudenkatu 20 B, 125.0 m2

4-5h, keittiö, kylpyhuone, erillinen wc, sauna, lasitettu parveke

370111.62 €

Velaton myyntihinta 374000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Kaunis läpitalon huoneisto jossa tilavat makuhuoneet, iso olohuone sekä klassinen ja viehättävä ruokailutila. Paljon ehjää seinäpintaa tauluille, kirjoille tai vain kauniille tapettikuosille. Voisi ajatella että tässä on koti joka on kuin tehty taiteelle. Ja miten kaunis parketti asunnossa onkaan! Asuntoon on rakennettu jälkeen päin sauna jota harvemmin keskustan vanhemmista taloista löytyykään. Ihastuttava on myös koko huoneiston levyinen lasitettu parveke josta näkymät ovat yli Toivolan vanhan pihan aina Jyväsjärvelle saakka. Taloyhtiö on mainitsemisen arvoinen hyvin ajan tasalla pidettyineen remontteineen. Tehtyjen korjauksien listalla ovat mm. hissin modernisaatio, uudet ikkunat ja parvekeovet sekä käyttövesi-,viemäri ja sähkösaneeraus. Vastike on myös maltillinen. Lisäksi kiva bonus on talon asukkaiden käytössä oleva kuntosali. Sijainti on yksi parhaista keskustaa ajatellen. Vastapäätä taloa on Cygnaeuksen puisto, kaupungin kirjaston tarjonta avautuu tien ylityksen päässä. Lounaispuiston kulttuuritapahtumat ovat korttelin matkassa ja idyllinen Toivolan vanha pihapiiri on aivan vieressä. 5. kerroksen ikkunoista näet kauaksi yli puiston ja toiselta puolen huoneistoa aina Jyväskylän Satamaan saakka. Sovi oma esittelyaikasi tähän viehättävään keskustan asuntoon! Asuntoa sinulle esittelee Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

125.0 m2

Kokonaispinta-ala

125.0

Kuvaus

Kaunis läpitalon huoneisto jossa tilavat makuhuoneet, iso olohuone sekä klassinen ja viehättävä ruokailutila. Paljon ehjää seinäpintaa tauluille, kirjoille tai vain kauniille tapettikuosille. Voisi ajatella että tässä on koti joka on kuin tehty taiteelle. Ja miten kaunis parketti asunnossa onkaan!

Asuntoon on rakennettu jälkeen päin sauna jota harvemmin keskustan vanhemmista taloista
löytyykään. Ihastuttava on myös koko huoneiston levyinen lasitettu parveke josta näkymät ovat yli Toivolan vanhan pihan aina Jyväsjärvelle saakka.

Taloyhtiö on mainitsemisen arvoinen hyvin ajan tasalla pidettyineen remontteineen. Tehtyjen korjauksien listalla ovat mm. hissin modernisaatio, uudet ikkunat ja parvekeovet sekä käyttövesi-,viemäri ja sähkösaneeraus. Vastike on myös maltillinen. Lisäksi kiva bonus on talon asukkaiden käytössä oleva kuntosali.

Sijainti on yksi parhaista keskustaa ajatellen. Vastapäätä taloa on Cygnaeuksen puisto,
kaupungin kirjaston tarjonta avautuu tien ylityksen päässä. Lounaispuiston kulttuuritapahtumat ovat korttelin matkassa ja idyllinen Toivolan vanha pihapiiri on aivan vieressä. 5. kerroksen ikkunoista näet kauaksi yli puiston ja toiselta puolen huoneistoa aina Jyväskylän Satamaan saakka.

Sovi oma esittelyaikasi tähän viehättävään keskustan asuntoon!

Asuntoa sinulle esittelee

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: Lattiat parketti/laminaatti/laatta, seinäpinnat maali/tapetti.

Keittiön varusteet

Tammipuiset kaapistot. Varusteina jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone.

Kylpyhuone

Erillinen wc. Tilava pesuhuone, jossa wc-istuin, kodinhoitotila, pesukoneliitäntä ja suihku. Tilat remontoitu putkiremontin yhteydessä

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Tasakatto/huopakate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1968

Huoneiden lukumäärä

5

Myyntihinta

370111.62

Asuntojen lukumäärä

B30

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Vapaudenkatu 20

Huoltoyhtiö

Pasi Hakala Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy ISA

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

5/6

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni