Vapaudenkatu 18 B, 45.0 m2

2 huonetta, keittokomero, kylpyhuone, lasit. parveke

129746.73 €

Velaton myyntihinta 130000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Yläkaupungista, Cygnaeuksenpuiston lähettyviltä juuri vapautunut, kivapohjainen kaksio! Ikkunat ja lasitettu parveke avautuvat etupihan suuntaan. Yhtiötä on korjattu ja ylläpidetty säännöllisesti: mm. hissit, ikkunat, ovet, viemäreiden pinnoitus, käyttövesiputket ja julkisivujen korjaukset ovat tehty yhtiössä 2000-luvulla. Yläkaupungin alue tarjoaa mukavan asuinympäristön sinulle, joka arvostat kaupungin kulttuuritarjonnan, kahviloiden ja puistojen läheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä ympäri kaupungin. Viereisen Cygnaeus-puiston lisäksi esimerkiksi yliopiston Seminaarinmäen kampusalue ja Lounaispuisto sijaitsevat vain kivenheiton päässä asunnolta. Jo kauempaa Vaasankadun kulmaukseen siintää Jyväsjärvi rantaraitteineen ja korkeine suihkulähteineen, tarjoten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Lähin bussipysäkki löytyy yhtiön vierestä, Vapaudenkadun varrelta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Nina Tawast Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy 050 5736106

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

45.0 m2

Kokonaispinta-ala

45.0

Kuvaus

Yläkaupungista, Cygnaeuksenpuiston lähettyviltä juuri vapautunut, kivapohjainen kaksio! Ikkunat ja lasitettu parveke avautuvat etupihan suuntaan.

Yhtiötä on korjattu ja ylläpidetty säännöllisesti: mm. hissit, ikkunat, ovet, viemäreiden pinnoitus, käyttövesiputket ja julkisivujen korjaukset ovat tehty yhtiössä 2000-luvulla.

Yläkaupungin alue tarjoaa mukavan asuinympäristön sinulle, joka arvostat kaupungin kulttuuritarjonnan, kahviloiden ja puistojen läheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä ympäri kaupungin. Viereisen Cygnaeus-puiston lisäksi esimerkiksi yliopiston Seminaarinmäen kampusalue ja Lounaispuisto sijaitsevat vain kivenheiton päässä asunnolta. Jo kauempaa Vaasankadun kulmaukseen siintää Jyväsjärvi rantaraitteineen ja korkeine suihkulähteineen, tarjoten ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Lähin bussipysäkki löytyy yhtiön vierestä, Vapaudenkadun varrelta.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!
Nina Tawast
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
050 5736106

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Ikkunallinen keittokomero, jossa hyvin kaapisto- ja laatikostotilaa sekä baaritaso. Varusteet: jääkaappipakastin, allas, liesi, liesituuletin, varaus mikrolle, kiinteät valaisimet. Välitila laattaa, työtasot laminaattia.

Kylpyhuone

Moderni, laatoitettu kyplyhuone jossa varusteina: suihkukaappi, allaskaappi, peilikaappi, wc, bidee, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki / kaavoitus

Kattotyyppi

Pulpettikatto / pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1960

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

129746.73

Asuntojen lukumäärä

B 24

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Vapaudenkatu 18

Huoltoyhtiö

Laura Raivio Kiinteistö-Tahkola Jyväskylä Oy

Antenni

Yhteisantenni

Kerros

1/5

Rakennusmateriaali

Tiili