Valtikka 3, 156.0 m2

4-5mh,oh,k,2x wc,kph,s,khh,harrastetila,var

313000.00 €

Velaton myyntihinta 313000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Rauhallisen ja päättyvän kadun varrella, komean mäen päällä, vehreän Tikan sydämessä sijaitsee tilava, isommankin perheen omakotitalo! Talon yläkerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta erillisine vaatehuoneineen; keittiö, olohuone sekä tilava, lasitettu parveke. Alakerrassa sijaitsee kodin 2-3 muuta makuuhuonetta sekä kodinhoito-, pesu- ja saunatilat. Useiden huoneidensa ansiosta koti muuntautuu joustavasti asukkaidensa toiveisiin ja elämäntyyliin elämän varrella. Alakerran askartelutilasta on oma uloskäyntinsä takapihalle. Uloskäynti mahdollistaa huoneen hyödyntämisen loistavasti vaikkapa etätyöskentelyyn, opiskeluun tai vieraidenkin mukavaan majoittamiseen. Lisänä on vielä alakerran puolilämmin monitoimitila, joka on nykyisillä asukkailla kuntosalikäytössä. Molemmista kerroksista löytyy erilliset wc:t sujuvoittamaan isommankin perheen arkea ja alakerrassa on wc myös pesutilojen yhteydessä. Tavaroille on runsaasti säilytystilaa niin lukuisissa kaapistoissa, vaatehuoneissa kuin autotallista muunnetussa, tilavassa varastotilassakin. Taloa on remontoitu kattavasti vuosien varrella. Kuntotarkastus ja energiatodistus laadittu 10/2020. Kaunis rinnetontti on takaosastaan pääosin tasainen. Etupihan paikoitusalue ja kulkuväylä talon vierustalta takapihalle ovat laatoitettu ja nurmikkoista tonttia kehystävät takapihalle johtavat rappuset, lukuisat istutukset ja takapihalla sijaitseva, sympaattinen vaja. Takapihan puolella katseilta suojassa sijaitsevalla, lasitetulla parvekkeella on mukava istua iltaa pitkälle syksyyn. Tilavalla, suojaisalla takapihan nurmialueella mahtuu mukavasti oleskelemaan ja pelailemaan. Tikka on vehreä asuinalue lähellä kaupunkia. Lähistöllä sijaitsee mm. Technopolis ja yliopiston kampukset. Koko perheen arjen ostokset hoituvat esimerkiksi Keljonkeskuksella, jonne pääsee mukavasti ajellen hyviä liikenneväyliä pitkin. Rantaraitillekaan ei ole pitkä matka. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Nina Tawast 050 5736106 tai Jere Savolin p. 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

156.0 m2

Kokonaispinta-ala

273.0

Kuvaus

Rauhallisen ja päättyvän kadun varrella, komean mäen päällä, vehreän Tikan sydämessä sijaitsee tilava, isommankin perheen omakotitalo!

Talon yläkerrassa sijaitsee kaksi makuuhuonetta erillisine vaatehuoneineen; keittiö, olohuone sekä tilava, lasitettu parveke. Alakerrassa sijaitsee kodin 2-3 muuta makuuhuonetta sekä kodinhoito-, pesu- ja saunatilat. Useiden huoneidensa ansiosta koti muuntautuu joustavasti asukkaidensa toiveisiin ja elämäntyyliin elämän varrella. Alakerran askartelutilasta on oma uloskäyntinsä takapihalle. Uloskäynti mahdollistaa huoneen hyödyntämisen loistavasti vaikkapa etätyöskentelyyn, opiskeluun tai vieraidenkin mukavaan majoittamiseen. Lisänä on vielä alakerran puolilämmin monitoimitila, joka on nykyisillä asukkailla kuntosalikäytössä. Molemmista kerroksista löytyy erilliset wc:t sujuvoittamaan isommankin perheen arkea ja alakerrassa on wc myös pesutilojen yhteydessä. Tavaroille on runsaasti säilytystilaa niin lukuisissa kaapistoissa, vaatehuoneissa kuin autotallista muunnetussa, tilavassa varastotilassakin.

Taloa on remontoitu kattavasti vuosien varrella. Kuntotarkastus ja energiatodistus laadittu 10/2020.

Kaunis rinnetontti on takaosastaan pääosin tasainen. Etupihan paikoitusalue ja kulkuväylä talon vierustalta takapihalle ovat laatoitettu ja nurmikkoista tonttia kehystävät takapihalle johtavat rappuset, lukuisat istutukset ja takapihalla sijaitseva, sympaattinen vaja. Takapihan puolella katseilta suojassa sijaitsevalla, lasitetulla parvekkeella on mukava istua iltaa pitkälle syksyyn. Tilavalla, suojaisalla takapihan nurmialueella mahtuu mukavasti oleskelemaan ja pelailemaan.

Tikka on vehreä asuinalue lähellä kaupunkia. Lähistöllä sijaitsee mm. Technopolis ja yliopiston kampukset. Koko perheen arjen ostokset hoituvat esimerkiksi Keljonkeskuksella, jonne pääsee mukavasti ajellen hyviä liikenneväyliä pitkin. Rantaraitillekaan ei ole pitkä matka.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi:
Nina Tawast 050 5736106 tai Jere Savolin p. 050 546 1043

Kunto

Tyydyttävä

Lisätiedot

Pintamateriaalit kuivissa tiloissa: lattiat: keittiö laattaa, yläk. mh:t laminaattia, oloh parkettia. Alak. mh:t laminaattia ja vinyylikorkkia, tsto korkkia. Seinät: tapetti/maali/tiili.

Kauppaan kuuluu:kiinteät valaisimet,sälekaihtimet, rullaverhot, verhotangot, naulakko, varaava takka, puuhella, matontamppausteline, kuivausteline, kaapeli-TV-liittymä, lasitukset, istutukset, G4S-valvontajärjestelmä (edellyttää, että ostaja solmii oman sopimuksen palveluntarjoajan kanssa).

Keittiön varusteet

Varusteet: jääkaappi, erillisuuni (Whirlpool) ja -induktioliesitaso, liesituuletin (hormiin, Electrolux), astianpesukone (Miele, n. v. 2018), varaus mikroaaltouunille, puuhella ja huuva. Työtasot: kivi, välitila: laattaa.

Kylpyhuone

Alak. kph/pesuhuone: wc, allas, peilikaappi, suihkuseinä, suihku. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Sauna: Tyylikäs sauna, varusteina sähkökiuas, Veskutin.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/konesaumattu pelti

Lämmitys

Kaukolämpö; vesikiertoinen patterilämmitys. Alak. pesuhuoneessa + saunassa vesikiertoinen lattialämm.

Rakennusvuosi

1982

Huoneiden lukumäärä

6

Myyntihinta

313000.00

Kerros

2/2

Rakennusmateriaali

Alakerta harkko. Puurunko, tiiliverhous.