Välikatu 4, 26.0 m2

1 huone + kk + kph + rp

105000.00 €

Velaton myyntihinta 105000.00 €

Kysy lisää:

Petri Heikkilä
050 5966 705
petri.heikkila@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Siisti, peruskuntoinen yksiö LVIS-peruskorjatusta yhtiöstä erinomaisella sijainnilla keskustan, Hippoksen urheilumahdollisuuksien ja yliopiston lähettyviltä! Eteisessä on hyvin säilytystilaa niin avonaulakossa kuin korkeissa kaapeissakin. Huone on valoisa, ja pohjaratkaisu avara. Alkoviin mahtuu parisänky, joten huoneen puolelle jää hyvin tilaa sekä ruokailuun että oleskeluun. Keittokomero on kompakti, mutta säilytystilaa on hyvin ja ikkuna tekee tilasta valoisan. Ranskalainen parveke on mukava lisä asuntoon. Kylpyhuone on remontoitu LVIS-remontin yhteydessä vuonna 2008. Huoneisto on entinen talonmiehen asunto, jonka yhtiö nyt myy vuokrattuna (6 kk:n irtisanomisaika). Taloyhtiötä on hoidettu huolella, ja isoja korjauksia on suoritettu viime vuosina. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

26.0 m2

Kokonaispinta-ala

26.0

Kuvaus

Siisti, peruskuntoinen yksiö LVIS-peruskorjatusta yhtiöstä erinomaisella sijainnilla keskustan, Hippoksen urheilumahdollisuuksien ja yliopiston lähettyviltä!

Eteisessä on hyvin säilytystilaa niin avonaulakossa kuin korkeissa kaapeissakin.
Huone on valoisa, ja pohjaratkaisu avara. Alkoviin mahtuu parisänky, joten huoneen puolelle jää hyvin tilaa sekä ruokailuun että oleskeluun. Keittokomero on kompakti, mutta säilytystilaa on hyvin ja ikkuna tekee tilasta valoisan. Ranskalainen parveke on mukava lisä asuntoon. Kylpyhuone on remontoitu LVIS-remontin yhteydessä vuonna 2008.

Huoneisto on entinen talonmiehen asunto, jonka yhtiö nyt myy vuokrattuna (6 kk:n irtisanomisaika). Taloyhtiötä on hoidettu huolella, ja isoja korjauksia on suoritettu viime vuosina.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Petri Heikkilä p. 0505966705.

Kunto

Tyydyttävä

Keittiön varusteet

Sähköliesi, liesituuletin, jenkkikaappi

Kylpyhuone

Suihku, suihkuseinä, pesukonevalmius, peilikaappi

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harja/pelti

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1961

Huoneiden lukumäärä

1

Myyntihinta

105000.00

Asuntojen lukumäärä

29

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Välikatu 4

Huoltoyhtiö

Hanna Reponen Jyväskylän Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Kerros

1/5

Rakennusmateriaali

Betoni/tiili