Valanteentie 1, m2

Vuonna 1954 rakennettu pappila + asemakaavan mukainen AP-tontti

30000.00 €

Velaton myyntihinta 30000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
050 5736 106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Päijänteen rantamaisemissa, Korpilahden sataman läheisyydestä myytävänä uniikki kokonaisuus: vuonna 1954 rakennettu pappila sekä asemakaavan mukainen AP-tontti. Pappilan kerrosala on noin 750 m2. Pappilassa on viisi erillistä huoneistoa sekä kellaritilat. Kohteeseen on tehty kuntokartoitus ja PTS, raportti saatavissa välittäjältä. Palstan koko on noin 1,9 hehtaaria. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja. Alueella on menossa katualueiden lunastus: lisätiedot lunastuksesta välittäjältä. KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSKAUPALLA: Tarjous ehtoineen tulee jättää sähköpostilla osoitteeseen nina.tawast@savolin.fi tai juha.niska@savolin.fi. Tarjousta korotettaessa minimikorotus on 3.000 euroa. Korkein voimassa oleva tarjous tulee nähtäville kohteen esittelytekstiin. Kun tarjous on vastaanotettu, välitysliike kirjaa vastaanotetun tarjouksen etuovi.com-, oikotie.fi- ja savolin.fi -verkkosivuille ns. virka-aikaan (ma-pe klo 09:00-17:00). Tarjouksen voimassaoloaika on oltava vähintään 48 h tarjouksen syöttämishetkestä. Siten, mikäli tarjous jätetään sähköpostitse lauantaina, tarjous käsitellään maanantaina aamupäivällä ja tarjouksen voimassaoloaika on vähintään keskiviikkoaamupäivään saakka. Mikäli tarjous on jätetään esimerkiksi perjantaina klo 13.00, on tarjouksen voimassaoloaika seuraavaan vähintään tiistaihin klo. 13.00 saakka. Koska kyseessä on seurakunnan kiinteän omaisuuden myynti, tarvitsee kauppa kirkkoneuvoston/kirkkovaltuuston/tuomiokapitulin ja kirkkohallituksen hyväksynnän. Prosessiin on varattava aikaa arviolta n. 3-6 kuukautta. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saatu tarjous. Lisätiedot ja esittelyt: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy Nina Tawast 050 5736 106 / Juha Niska 050 597 4745.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

m2

Kokonaispinta-ala

710.0

Kuvaus

Tarjouskauppa, suurin tarjous: .Päijänteen rantamaisemissa, Korpilahden sataman läheisyydestä myytävänä uniikki kokonaisuus: vuonna 1954 rakennettu pappila sekä asemakaavan mukainen AP-tontti.

Pappilan kerrosala on noin 750 m2. Pappilassa on viisi erillistä huoneistoa sekä kellaritilat. Kohteeseen on tehty kuntokartoitus ja PTS, raportti saatavissa välittäjältä.

Palstan koko on noin 1,9 hehtaaria. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja.

Alueella on menossa katualueiden lunastus: lisätiedot lunastuksesta välittäjältä.

KOHDE MYYDÄÄN TARJOUSKAUPALLA:

Tarjous ehtoineen tulee jättää sähköpostilla osoitteeseen nina.tawast@savolin.fi tai juha.niska@savolin.fi.

Tarjousta korotettaessa minimikorotus on 3.000 euroa. Korkein voimassa oleva tarjous tulee nähtäville kohteen esittelytekstiin.

Kun tarjous on vastaanotettu, välitysliike kirjaa vastaanotetun tarjouksen etuovi.com-, oikotie.fi- ja savolin.fi -verkkosivuille ns. virka-aikaan (ma-pe klo 09:00-17:00). Tarjouksen voimassaoloaika on oltava vähintään 48 h tarjouksen syöttämishetkestä. Siten, mikäli tarjous jätetään sähköpostitse lauantaina, tarjous käsitellään maanantaina aamupäivällä ja tarjouksen voimassaoloaika on vähintään keskiviikkoaamupäivään saakka. Mikäli tarjous on jätetään esimerkiksi perjantaina klo 13.00, on tarjouksen voimassaoloaika seuraavaan vähintään tiistaihin klo. 13.00 saakka.

Koska kyseessä on seurakunnan kiinteän omaisuuden myynti, tarvitsee kauppa kirkkoneuvoston/kirkkovaltuuston/tuomiokapitulin ja kirkkohallituksen hyväksynnän. Prosessiin on varattava aikaa arviolta n. 3-6 kuukautta. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saatu tarjous.

Lisätiedot ja esittelyt:

Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy
Nina Tawast 050 5736 106 / Juha Niska 050 597 4745.

Kunto

Tyydyttävä

Kaavatilanne

Asemakaava

Kattotyyppi

Auma/tiili

Lämmitys

öljylämmitys

Rakennusvuosi

1954

Myyntihinta

30000.00

Kerros

3

Rakennusmateriaali

Tiili