Valakankatu 17 B, 108.5 m2

4 huonetta, avokeittiö, kylpyhuone, sauna, 2x wc, terassit, parveke, varasto

420000.00 €

Velaton myyntihinta 420000.00 €

Kysy lisää:

Nina Tawast
0505736106
nina.tawast@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Upealla sijainnilla, omarantaisella tontilla aivan Tuomiojärven rannassa, sijaitsee vuonna 2014 valmistunut, kivirakenteinen rivitalokoti. Kodin tyylikkäät materiaalivalinnat ja harkitut tilaratkaisut ihastuttavat. Keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä, avonaista tilaa olohuoneen kanssa. Alakerrasta löytyvät niin tilava kodin päämakuuhuone, sauna- ja kylpyhuonetilat kuin erillinen wc. Keittiöstä on käynti koko asunnon levyiselle terassille, jonka osittainen lasitus tarjoaa mainiot puitteet illoista nauttimiseen aina keväästä pitkälle syksyyn saakka. Terassilta pääset rappusia pitkin omalle järvenrantaterassille. Kodin yläkerrassa ovat kaksi muuta makuuhuonetta sekä kodin toinen kylpyhuone suihkuineen. Ensimmäisen makuuhuoneista kruunaa korkea maisemaikkuna, josta avautuvat upeat maisemat Tuomiojärven ylitse. Toisesta makuuhuoneista avautuu käynti lasitetulle, viihtyisälle parvekkeelle. Yhtiössä mm. huoneistokohtainen, koneellinen ilmanvaihto ja Elisan kiinteistökuitu. Taloyhtiön energialuokka on A. Mankolanrannasta pääset veneilemään, sup-lautailemaan ja nauttimaan ympäri vuoden vaihtuvasta, esteettömästä järvimaisemasta! Keskustaankin, Palokan palveluihin, koululle ja päiväkodille on vain hetken matka. Voisiko asumiselta enempää toivoa? Autokatospaikka (13.000,00 euroa) ja autopaikka (6.000,00 euroa) myydään omina osakkeinaan. Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Esittelyt ja lisätiedot: Nina Tawast 050 5736 106.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

108.5 m2

Kokonaispinta-ala

108.5

Kuvaus

Upealla sijainnilla, omarantaisella tontilla aivan Tuomiojärven rannassa, sijaitsee vuonna 2014 valmistunut, kivirakenteinen rivitalokoti.

Kodin tyylikkäät materiaalivalinnat ja harkitut tilaratkaisut ihastuttavat. Keittiö ja ruokailutila ovat yhtenäistä, avonaista tilaa olohuoneen kanssa. Alakerrasta löytyvät niin tilava kodin päämakuuhuone, sauna- ja kylpyhuonetilat kuin erillinen wc. Keittiöstä on käynti koko asunnon levyiselle terassille, jonka osittainen lasitus tarjoaa mainiot puitteet illoista nauttimiseen aina keväästä pitkälle syksyyn saakka. Terassilta pääset rappusia pitkin omalle järvenrantaterassille.

Kodin yläkerrassa ovat kaksi muuta makuuhuonetta sekä kodin toinen kylpyhuone suihkuineen. Ensimmäisen makuuhuoneista kruunaa korkea maisemaikkuna, josta avautuvat upeat maisemat Tuomiojärven ylitse. Toisesta makuuhuoneista avautuu käynti lasitetulle, viihtyisälle parvekkeelle.

Yhtiössä mm. huoneistokohtainen, koneellinen ilmanvaihto ja Elisan kiinteistökuitu. Taloyhtiön energialuokka on A.

Mankolanrannasta pääset veneilemään, sup-lautailemaan ja nauttimaan ympäri vuoden vaihtuvasta, esteettömästä järvimaisemasta! Keskustaankin, Palokan palveluihin, koululle ja päiväkodille on vain hetken matka. Voisiko asumiselta enempää toivoa?

Autokatospaikka (13.000,00 euroa) ja autopaikka (6.000,00 euroa) myydään omina osakkeinaan.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan!

Esittelyt ja lisätiedot:
Nina Tawast 050 5736 106.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Tyylikkäät valkoiset kaapistot, erilliset jääkaappi ja pakastekaappi, astianpesukone, induktioliesitaso ja erillisuuni.

Kylpyhuone

Yläkerrassa erillinen wc suihkulla. Alakerrassa erillinen wc ja pesuhuone/kodinhoitohuone, jossa liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Tyylikkäät tehostelaatat.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti

Lämmitys

Kaukolämpö.

Rakennusvuosi

2014

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

420000.00

Asuntojen lukumäärä

B7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Mankolanranta

Huoltoyhtiö

Panu Hulkkonen Hulkkonen Consulting Oy

Lattia

Keittiössä, ruokailutilassa, olo-, vaate-ja makuuhuoneissa Tammi-Natur -lautaparketti.
Eteisessä, wc-tiloissa , saunassa ja pesuhuoneessa laattalattia.
Seinäpinnat maalattu/tapetoitu. Kylpyhuoneiden seinät kokonaan laatoitettu, wc-tiloissa kalusteseinät seinät laatoitettu, khh:ssa laatoitettu kalusteiden välitila ja pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tausta.
Sisäkatoissa on ruiskutasoite. Kosteiden tilojen katot tervaleppäpaneelia.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Betoni