Valakankatu 17 B, 108.5 m2

4h, keittiö, kph, sauna, 2x wc, kodinhoitotila, 2x terassi, parveke, varasto

435000.00 €

Velaton myyntihinta 435000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050-546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tuomiojärven omarantaiselle tontille vuonna 2014 valmistuneessa kivirakenteisessa rivitaloyhtiössä siistikuntoinen ja tyylikkäillä materiaaleilla varustettu asunto etsii uusia omistajia! Olohuoneesta, keittiöstä, ruokailutilasta ja kahdesta makuuhuoneesta esteettömät näkymät järvelle, ja terassilla voit viihdyttää vieraita aivan järvenrannassa. Omalta laiturilta pääset uimaan tai tekemään hiihtolenkin järven jäälle. Lasitetulla parvekkeella ja terassilla maisemasta nauttii huonommallakin säällä. Autokatospaikka (13.000,00 euroa) ja autopaikka (6.000,00 euroa) myydään omina osakkeinaan. Loistava sijainti lähellä kouluja, päiväkoteja ja isoja marketteja. Tervetuloa ihastumaan asuntoon ja maisemaan! Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

108.5 m2

Kokonaispinta-ala

108.5

Kuvaus

Tuomiojärven omarantaiselle tontille vuonna 2014 valmistuneessa kivirakenteisessa rivitaloyhtiössä siistikuntoinen ja tyylikkäillä materiaaleilla varustettu asunto etsii uusia omistajia!

Olohuoneesta, keittiöstä, ruokailutilasta ja kahdesta makuuhuoneesta esteettömät näkymät järvelle, ja terassilla voit viihdyttää vieraita aivan järvenrannassa. Omalta laiturilta pääset uimaan tai tekemään hiihtolenkin järven jäälle. Lasitetulla parvekkeella ja terassilla maisemasta nauttii huonommallakin säällä.

Autokatospaikka (13.000,00 euroa) ja autopaikka (6.000,00 euroa) myydään omina osakkeinaan. Loistava sijainti lähellä kouluja, päiväkoteja ja isoja marketteja.

Tervetuloa ihastumaan asuntoon ja maisemaan!
Jere Savolin p. 050 546 1043.

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Tyylikkäät valkoiset kaapistot, erilliset jääkaappi ja pakastekaappi, astianpesukone, induktioliesitaso ja erillisuuni.

Kylpyhuone

Yläkerrassa erillinen wc suihkulla. Alakerrassa erillinen wc ja pesuhuone/kodinhoitohuone, jossa liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Tyylikkäät tehostelaatat.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpetti

Lämmitys

Kaukolämpö.

Rakennusvuosi

2014

Huoneiden lukumäärä

4

Myyntihinta

435000.00

Asuntojen lukumäärä

B7

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Mankolanranta

Huoltoyhtiö

Panu Hulkkonen Hulkkonen Consulting Oy

Lattia

Keittiössä, ruokailutilassa, olo-, vaate-ja makuuhuoneissa Tammi-Natur -lautaparketti.
Eteisessä, wc-tiloissa , saunassa ja pesuhuoneessa laattalattia.
Seinäpinnat maalattu/tapetoitu. Kylpyhuoneiden seinät kokonaan laatoitettu, wc-tiloissa kalusteseinät seinät laatoitettu, khh:ssa laatoitettu kalusteiden välitila ja pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tausta.
Sisäkatoissa on ruiskutasoite. Kosteiden tilojen katot tervaleppäpaneelia.

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

1-2/2

Rakennusmateriaali

Betoni