Valajankatu 5, 51.0 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone

93116.62 €

Velaton myyntihinta 97000.00 €

Kysy lisää:

Jere Savolin
050 546 1043
jere.savolin@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Tämä kauniin vaalein sävyin remontoitu, kivan kokoinen läpitalon kaksio tunnelmallisesta ja hyvin hoidetusta 40-luvun yhtiöstä on juuri vapautunut ostettavaksi omaksi! Jos sydämesi sykähtää jyhkeille lehtipattereille, ajan henkeen uskollisesti remontoidulle keittiölle, alkuperäisille aitopuisille välioville ja leveille ikkunapenkeille, suosittelen lämpimästi lukemaan pidemmälle! Tässä kodissa asut kodikkaasti päättyvän ja rauhallisen kadun varrella. Keittiö on erotettavissa jyhkein pariovin toisesta asuinhuoneesta. Isompi asuinhuone sijaitsee omassa rauhassaan toisella puolella asuntoa. Ajattomaan ja toimivapohjaiseen kylpyhuoneeseen on saatu sopimaan kaikki tarpeellinen. Lisänä kunnostettu parveke rauhallisen takapihan suuntaan. Yhtiö sijaitsee omalla, hyvin hoidetulla tontillaan. Tontin piha-alue on juuri kunnostettu ja suunnitteilla on vielä ulkoportaiden kunnostaminen ja jätepisteen uudelleenjärjesteleminen, jotka viimeistelevät pihapiirin. Yhtiö suunnittelee myös etupihan mahdollista asfaltointia. Yhtiössä mm. käyttövesi-, viemäri- ja sähkölinjat ovat saneerattu, parvekkeet kunnostettu sekä ikkunat-, parvekeovet ja ulko-ovet uusittu 2000-luvulla. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö. Mainio sijainti lähellä yliopistoa, Hippoksen urheilumahdollisuuksia ja keskussairaalaa. Keskustaan vain hetken matka pyöräillen tai autoillen ja lähin bussipysäkkikin vain n. 300 metrin päässä. Joko lähdetään katsomaan? Varaa oma esittelyaikasi! Esittelyt ja lisätiedot: Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy / Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 546 1043

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

51.0 m2

Kokonaispinta-ala

51.0

Kuvaus

Tämä kauniin vaalein sävyin remontoitu, kivan kokoinen läpitalon kaksio tunnelmallisesta ja hyvin hoidetusta 40-luvun yhtiöstä on juuri vapautunut ostettavaksi omaksi! Jos sydämesi sykähtää jyhkeille lehtipattereille, ajan henkeen uskollisesti remontoidulle keittiölle, alkuperäisille aitopuisille välioville ja leveille ikkunapenkeille, suosittelen lämpimästi lukemaan pidemmälle!

Tässä kodissa asut kodikkaasti päättyvän ja rauhallisen kadun varrella. Keittiö on erotettavissa jyhkein pariovin toisesta asuinhuoneesta. Isompi asuinhuone sijaitsee omassa rauhassaan toisella puolella asuntoa. Ajattomaan ja toimivapohjaiseen kylpyhuoneeseen on saatu sopimaan kaikki tarpeellinen. Lisänä kunnostettu parveke rauhallisen takapihan suuntaan.

Yhtiö sijaitsee omalla, hyvin hoidetulla tontillaan. Tontin piha-alue on juuri kunnostettu ja suunnitteilla on vielä ulkoportaiden kunnostaminen ja jätepisteen uudelleenjärjesteleminen, jotka viimeistelevät pihapiirin. Yhtiö suunnittelee myös etupihan mahdollista asfaltointia.

Yhtiössä mm. käyttövesi-, viemäri- ja sähkölinjat ovat saneerattu, parvekkeet kunnostettu sekä ikkunat-, parvekeovet ja ulko-ovet uusittu 2000-luvulla. Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö.

Mainio sijainti lähellä yliopistoa, Hippoksen urheilumahdollisuuksia ja keskussairaalaa. Keskustaan vain hetken matka pyöräillen tai autoillen ja lähin bussipysäkkikin vain n. 300 metrin päässä.

Joko lähdetään katsomaan? Varaa oma esittelyaikasi!

Esittelyt ja lisätiedot:
Kiinteistönvälitys LKV Savolin Oy / Nina Tawast 050 5736 106 / Jere Savolin 050 546 1043

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Kauniin murretuin vaalein sävyin tammikuussa 2020 uusittu, valoisa keittiö, jossa hyvin tilaa ruokapöydälle. Kaunis alkuperäinen ruokakomero ja pariovet olohuoneeseen. Varusteet: keraaminen liesi (2018), aktiivihiilimallinen liesituuletin (2018), jenkkikaappi, astianpesukone (2020), allas. Välitila: laatta.

Kylpyhuone

Kylpyhuone remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä. Varustus: Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allas, pyykinpesukoneliitäntä. Mukavuuslattialämmitys sähkötoiminen.

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Harjakatto/Profiilikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

1949

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

93116.62

Asuntojen lukumäärä

5

Taloyhtiön nimi

As Oy Jkl:n Valajankatu 3

Huoltoyhtiö

Sakari Ojanperä Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/4

Rakennusmateriaali

Betoni/rappaus