Valajankatu 14 A, 43.5 m2

2 huonetta, keittiö, kylpyhuone, sauna, lasitettu parveke

155000.00 €

Velaton myyntihinta 155000.00 €

Kysy lisää:

Kim Särkkä
050 3073811
kim.sarkka@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Valoisa ja siistikuntoinen ylimmän kerroksen kulmahuoneisto uudehkossa taloyhtiössä, hyvällä sijainnilla lähellä Hippoksen kattavia liikuntamahdollisuuksia! Eteisessä on hyvin tilaa ulkovaatteiden säilytykseen sekä kaapeissa että avonaulakossa. Olohuoneessa on hyvin tilaa niin oleskelu- kuin ruokailuryhmällekin. Olohuoneesta on käynti myös omalle, lasitetulle parvekkeelle, joka tuo mukavasti lisätilaa oleskeluun ja toimii kesäisin oivana oleskelupaikkana. Makuuhuoneeseen mahtuu iso sänky, säilytystilaa löytyy korkeista kaapeista. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykkihuollolle, ja suihkuseinä jakaa tilan käytännöllisesti. Tässä kodissa pääset nauttimaan myös oman saunan lämmöstä. Ajattoman vaaleat pinnat tuovat asuntoon tilantuntua. Hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan. Taloyhtiön ollessa uudehko, ei remontteja ole suunnitteilla. Mahdollisuus ostaa myös autokatospaikka (hp. 8.000,00 euroa) tai sähköpistokkeellinen pihapaikka (4.000,00 euroa) omana osakkeenaan. Erinomainen kohde omaksi tai sijoituskäyttöön. Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745.

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

43.5 m2

Kokonaispinta-ala

43.5

Kuvaus

Valoisa ja siistikuntoinen ylimmän kerroksen kulmahuoneisto uudehkossa taloyhtiössä, hyvällä sijainnilla lähellä Hippoksen kattavia liikuntamahdollisuuksia!

Eteisessä on hyvin tilaa ulkovaatteiden säilytykseen sekä kaapeissa että avonaulakossa. Olohuoneessa on hyvin tilaa niin oleskelu- kuin ruokailuryhmällekin. Olohuoneesta on käynti myös omalle, lasitetulle parvekkeelle, joka tuo mukavasti lisätilaa oleskeluun ja toimii kesäisin oivana oleskelupaikkana.
Makuuhuoneeseen mahtuu iso sänky, säilytystilaa löytyy korkeista kaapeista. Kylpyhuoneessa on tilaa pyykkihuollolle, ja suihkuseinä jakaa tilan käytännöllisesti. Tässä kodissa pääset nauttimaan myös oman saunan lämmöstä.
Ajattoman vaaleat pinnat tuovat asuntoon tilantuntua.

Hyvät ja nopeat kulkuyhteydet Jyväskylän keskustaan. Taloyhtiön ollessa uudehko, ei remontteja ole suunnitteilla. Mahdollisuus ostaa myös autokatospaikka (hp. 8.000,00 euroa) tai sähköpistokkeellinen pihapaikka (4.000,00 euroa) omana osakkeenaan.
Erinomainen kohde omaksi tai sijoituskäyttöön.

Pyydä lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi: Juha Niska p. 0505974745.

Kunto

Hyvä

Lisätiedot

Pintamateriaalit: lattiat parketti, seinät maali

Keittiön varusteet

Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone.

Kylpyhuone

Suihku, wc-istuin, peilikaappi, pesuallas, allaskaapisto, pesukoneliitäntä.

Kaavatilanne

Asemakaava

Kaavatiedot

Jyväskylän kaupunki

Kattotyyppi

Pulpettikatto/bitumikermikate

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2017

Huoneiden lukumäärä

2

Myyntihinta

155000.00

Asuntojen lukumäärä

A 29

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Valajanrinne

Huoltoyhtiö

Juha-Pekka Manninen Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

4/4

Rakennusmateriaali

Betoni/rappaus