Väinönkatu 15 H, 90.0 m2

3-4h,k,kh,s,wc,2 x vh,lasit.p

348000.00 €

Velaton myyntihinta 348000.00 €

Kysy lisää:

Liisa Kulmala
0409683531
liisa.kulmala@savolin.fi

Ota yhteyttä: 

Keskusta-asumista mukavimmillaan Harjun kupeessa, palveluiden tuntumassa. Kaunis kulmahuoneisto ihastuttaa tunnelmallaan ja hivenen persoonallisellakin otteella. Asunnossa on kauniit materiaalivalinnat, keittiö ja kaikki lattiapinnat ovat kertaalleen uusittu. Olohuone on tilava, ikkunapintaa on kahteen eri ilmansuuntaan. Olohuonetta on aikanaan laajennettu kaatamalla seinä makuuhuoneen välistä. Ratkaisu on kiva kun kaipaa väljyyttä oleskeluun mutta toisaalta makuuhuoneita tarvitsevalle seinä on palautettavissa vaikka nykyaikaisella lasiseinä ratkaisulla. Keittiö on saanut uuden ilmeen vuonna 2018 ja on juuri sopivasti yhteydessä olohuoneen kanssa. Makuuhuoneita tässä kodissa on kaksi. Kylpyhuone on tilava, wc:tä on kaksi ja säilytystilaa on kaapeissa ja vaatehuoneessa. Asunnossa on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke Harjun suuntaan. Sinne on kiva rakennella talviset tunnelmat lyhtyineen ja kesäisen lepokeitaan. Parvekkeelta on kiinnostava seurailla minne kaupunkilaiset kiireissään porhaltaa ja ainakin tämän myyjäperheen koiralle parveke on aivan ykköspaikka kulmakunnan silmällä pitämiseen. Vaikka huoneisto on ensimmäisessä asuinkerroksessa ollaan kuitenkin toisessa kerroksessa eikä maan tasalla. Vaivattomuuden puolesta puhuu vuonna 2013 valmistunut taloyhtiö jossa remonttiasiat ovat pitkään vielä huoltotoimia. Talon alakerrassa on lämmin parkkihalli minne kuljetaan näppärästi sisäkautta hissillä. Asunnon yhteydessä myydäänkin hallista parkkipaikka hintaan 27.000 euroa. Väinönkadulta on niin helppo lähteä keskustaan asioille, extempore illalliselle tai nauttimaan kaupunkilaisten virkistys- ja ulkoilualue Harjusta! Ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia on myös taloyhtiön maltillinen vastike joka on tällä hetkellä vain 2,70e/m2. Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni näyttämään. Liisa Kulmala 040 968 3531 liisa.kulmala@savolin.fi IG liisakulmalalkv

Kohteen tiedot

Asuinpinta-ala m2

90.0 m2

Kokonaispinta-ala

90.0

Kuvaus

Keskusta-asumista mukavimmillaan Harjun kupeessa, palveluiden tuntumassa.

Kaunis kulmahuoneisto ihastuttaa tunnelmallaan ja hivenen persoonallisellakin otteella. Asunnossa on kauniit materiaalivalinnat, keittiö ja kaikki lattiapinnat ovat kertaalleen uusittu. Olohuone on tilava, ikkunapintaa on kahteen eri ilmansuuntaan. Olohuonetta on aikanaan laajennettu kaatamalla seinä makuuhuoneen välistä. Ratkaisu on kiva kun kaipaa väljyyttä oleskeluun mutta toisaalta makuuhuoneita tarvitsevalle seinä on palautettavissa vaikka nykyaikaisella lasiseinä ratkaisulla.

Keittiö on saanut uuden ilmeen vuonna 2018 ja on juuri sopivasti yhteydessä olohuoneen kanssa. Makuuhuoneita tässä kodissa on kaksi. Kylpyhuone on tilava, wc:tä on kaksi ja säilytystilaa on kaapeissa ja vaatehuoneessa.

Asunnossa on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke Harjun suuntaan. Sinne on kiva rakennella talviset tunnelmat lyhtyineen ja kesäisen lepokeitaan. Parvekkeelta on kiinnostava seurailla minne kaupunkilaiset kiireissään porhaltaa ja ainakin tämän myyjäperheen koiralle parveke on aivan ykköspaikka kulmakunnan silmällä pitämiseen. Vaikka huoneisto on ensimmäisessä asuinkerroksessa ollaan kuitenkin toisessa kerroksessa eikä maan tasalla.

Vaivattomuuden puolesta puhuu vuonna 2013 valmistunut taloyhtiö jossa remonttiasiat ovat pitkään vielä huoltotoimia. Talon alakerrassa on lämmin parkkihalli minne kuljetaan näppärästi sisäkautta hissillä. Asunnon yhteydessä myydäänkin hallista parkkipaikka hintaan 27.000 euroa. Väinönkadulta on niin helppo lähteä keskustaan asioille, extempore illalliselle tai nauttimaan kaupunkilaisten virkistys- ja ulkoilualue Harjusta!

Ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia on myös taloyhtiön maltillinen vastike joka on tällä hetkellä vain 2,70e/m2.

Sovi kanssani oma yksityinen esittelysi, lähden asuntoa mielelläni näyttämään.

Liisa Kulmala
040 968 3531
liisa.kulmala@savolin.fi

IG liisakulmalalkv

Kunto

Hyvä

Keittiön varusteet

Keittiö remontoitu 12/2018, Ikean kodinkoneet, pesuallas komposiittia, Tapwellin hana, välitila korkeakiiltoista koposiittilevyä. Yläkaapit korkeakiiltoiset valkoiset ja alaosa mattamustat vetolaatikot. Aamiaiskaappi. Varustus; jääkaappi/pakastin (integroitu), mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu), kiinteät valaisimet (lednauha), liesituuleton/hormi, induktioliesi, erillisuuni (monitoimiuuni/pyrolyysitoiminto). Työtasot laminaatti, lattiat vinyyli, seinät maalattu

Kylpyhuone

Laatoittu kylpyhuone, varusteina; kaksi suihkua, lattialämmitys, pesukoneliitäntä, wc-istuin, kylpyhuonekaapisto

Kattotyyppi

tasakatto/kumibetonikermi

Lämmitys

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

2013

Huoneiden lukumäärä

3

Myyntihinta

348000.00

Asuntojen lukumäärä

H 6

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Jyväskylän Harjunportti

Huoltoyhtiö

Jarmo Paloniemi Jyväskylän Kiinteistöpalvelu Oy

Antenni

Kaapeli-tv

Kerros

2/6

Rakennusmateriaali

Teräsbetoni